Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Bianca & Melanie (temporarily) » [27]

Bianca & Melanie (temporarily)

26 nov 2009 - 11:31

243

0

337



[27]

Door de ogen van Melanie

‘Niet lachen, Bianca!’ sis ik in haar oor en prompt begint ze te lachen. Ik had het kunnen weten. Het gelach werkt best wel aanstekelijk. Achter me begint Tom weer te grinniken en het volgende moment sla ik ook dubbel.
‘Juffrouw Schmeling, juffrouw Dresden en de heren Kaulitz melden zich na schooltijd in mijn kantoor!’ De schooldirectrice kijkt nog even erg streng over haar brilletje, draait zich vervolgens om en marcheert weer terug de school in.
Bill, de enige die nog serieus stond te kijken, schiet nu ook in de lach. ‘De heren Kaulitz! Hoe kómt ze erbij!’ giert hij.
Lachend lopen we met z’n vieren de school in, maar geen van allen gaan we naar onze eerste les. We klimmen op het dak en genieten van de zon. Het is warm, de jassen gaan uit en Tom ploft meteen bovenop ze.
Met een verontwaardigd “Hé!”ť ga ik zitten en kijk Tom met een pruillipje aan. hij lacht. Het is de mooiste lach die ik ooit gezien heb. Zijn lippiercing glinstert in het ochtendlicht en zijn ogen stralen. Ik buig me naar voren en druk een zoen op zijn lippen. Dan leg ik mijn hoofd neer op zijn borst. We kijken elkaar aan en zijn gelukkig. Op Bill en Bianca hoeven we niet meer te letten, die zijn naar de andere kant van het dak verdwenen. Ik sluit mijn ogen en met mijn hoofd vol van Tom besluit ik: het leven is perfect.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.