Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » A twincest story?! » 25

A twincest story?!

5 jan 2010 - 18:52

537

9

653



25

Sorry dat het zo lang duurde maar ik had een hele tijd echt geen inspiratie voor dit verhaal

Ik zucht opgelucht en Tom laat zich naast me neervallen in de zetel. "Bedankt. Ik denk dat ik echt mijn grote mond ga moeten leren houden." "Het is niets. En ik vind het niet erg hoor, ik vond dit wel lief. Alleen moet je gewoon af en toe opletten wat je zegt..." Ik lach. "Sorry." Hij slaat een arm om me heen en ik leg me tegen hem aan. Haa, ik hou van die jongen!! "Bill?" "Hmm?" "Ik hou van je." Ik lach. "Dat dacht ik net ook." Hij laat zijn hand over mijn arm glijden en neemt mijn hand, die op mijn been ligt, vast. "Tommy?" "Ja?" "Weet je wat ik wil doen?" "Nee?" "Ik heb zin om te dansen." "Ja?" "Jaa!!!" "Dat zal niet gaan vrees ik." "En waarom niet?" "Omdat ik geen zin heb om jou los te laten." "Dan is er maar 1 oplossing." "Blij dat je dat inziet." Ik sta recht maar hou zijn hand nog vast. "Jij komt mee dansen!!!" "Bihill!!" "Ah please???" Ik zet mijn puppyface op en zie hem vertederd kijken. Yes!! "Je weet dat ik daar niet tegen kan." Ik lach onschuldig en hij staat recht. "Ga je nog muziek opzetten?" "Euhm.."

[Tom pov]
Hij kijkt even de kleedkamer rond en neemt dan de afstandsbediening van de televisie. Hij zapt langs enkele kanalen. "Zou dat ding ook TMF kennen?" Hij drukt nogmaals op de knop voor de volgende zender en het ding springt op TMF. "Blijkbaar wel." Lach ik. Fireflies van Owl City is net bezig en ik zie Bill wat heen en weer wiegen. "Bill, ik hou echt van je, maar ik kan daar niet op dansen." Hij legt zijn armen in mijn nek en lacht. "En dan? Ik kan helemaal niet dansen." Lachend schud ik mijn hoofd. "Niet te doen jij." Ik leg mijn handen op zijn onderrug en zachtjes zingt hij mee met het liedje. "As they try to teach me how to dance, a foxtrot above my head..." Ik lach even en druk hem dan helemaal tegen me aan. "Ik hou van je." Met de tien miljoen vuurvliegjes op de achtergrond kijk naar de bruine ogen voor me. Het licht van de televisie weerspiegelt er in en maakt ze nog zovele mooier dan ze al waren.
De laatste tonen van Fireflies sterven weg en wanneer het volgende liedje begint springt Bill letterlijk uit mijn armen weg. "Kijk, DIT noem ik nu eens dansmuziek!" Ik kijk naar de TV en The All American Rejects vullen de kleedkamer. We kijken elkaar grijnzend aan. Hij huppelt al zingend naar me toe en bij het refrein zing ik vrolijk mee.

"I'll keep you my dirty little secret
(Dirty little secret)
Don't tell anyone or you'll be just another regret
(Just another regret, hope that you can keep it)
My dirty little secret
Who has to know"

Hij neemt mijn hand vast en ik geniet hoe hij vrolijk de rest van het liedje meezingt. Regelmatig roep ik een zin die ik ken mee en beide staan we lachend te dansen terwijl we elkaar verliefd aankijken. "Who has to know?" Zingen we beide de laatste zin. We blijven elkaar lachend aankijken en ik wrijf met mijn wijsvinger liefdevol over zijn wang. "Dus toch!" Geschrokken draai ik me om.
[reacties??]


Reacties:

1 2

xRivkikix3
xRivkikix3 zei op 18 maart 2010 - 14:58:
Ohohw.. .


MariTom
MariTom zei op 6 jan 2010 - 18:32:
AAAAAAAAAAAAAAAAWH.
AAAAAAAAAAAAAAAAWH
Nu worden ze betrapt *krijgt hartaanval*
Nee, sorry. Ik hou van overdrijven x'D

Oehw. Maar dit is wel spannend.


xNadezhda zei op 6 jan 2010 - 18:07:
Ik had dit op school al gelezen, maar kon niet inloggen om een reactie te geven want de leraar kwam eraan (a)

Dus bij deze

Hoe durf je daar te eindigen? x']
Nu worden ze betrapt, en dan gaan ze... Dan gaan ze... Ik weet niet wat ze gaan Ö
En dat is juist het probleem, want ik wil het wéten!
- nieuwsgierig kind (a) -

Hopelijk komt het volgende stukje sneller <3


xLifeline
xLifeline zei op 6 jan 2010 - 13:10:
Het is echt geweldig !
Je moet echt snel verder gaan,
het is zo spannend ;d

<3


inke
inke zei op 5 jan 2010 - 23:03:
Oeps..
Verder??
Xx