Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijd CosmicPurple » Fayina Vladimirovna

Schrijfwedstrijd CosmicPurple

14 april 2010 - 16:34

549

4

335



Fayina Vladimirovna

http://img715.imageshack.us/i/85849761.jpg/

Naam; Fayina Vladimirovna
Nickname; Fay, maar eigenlijk noemt iedereen haar zo, omdat het gewoon haar roepnaam is. Ze heeft namelijk een hekel aan haar volledige ‘oersaaie’ naam, zoals ze zelf altijd zegt.
Verjaardag&Leeftijd; 19, 23 maart 1990
Uiterlijk; Ze heeft geblondeerd haar, oorspronkelijk is ze brunette. Meestal toupeert ze het. Haar haren zijn op schouderlengte. Ze heeft fijne gelaatstrekken, een rechte neus van middelmatige grote en volle lippen. Haar wenkbrauwen zijn mooi gevuld en donkerder dan haar haarkleur. Ze houdt van ruige retro looks tot kleding in typische ’80 style. Ze heeft een aardig gevormde postuur. Ze heeft een onbrekende teen aan haar linkervoet, vanaf haar geboorte.
Familie; Ze is de oudste kind uit een gezin van vijf kinderen. Ze heeft tweeling half broertjes, Pasha en Pavel, van vijf jaar oud. Ze heeft nog een jongere half broertje van zeven genaamd Mikhail. Ook heeft ze een stiefzuster, Fedora van veertien.
Ze woont samen met haar moeder Olivia en stiefvader Aleksander. Haar biologische vader kent ze niet. Het maakt haar ook niet veel uit. Ze weet dat ze uit een one night stand voort is gebracht. Ze snapt nog steeds niet waarom haar moeder haar gehouden heeft. Zelf zou ze dat nooit hebben gedaan.
Ze heeft een grote invloed op haar jongste zusje van veertien, die haar in alles probeert na te doen. Haar moeder is daar niet blij mee, dus er wordt veel geruzied over het gedrag van Fay. Daarom ontloopt ze haar huis, boerderij, en zoekt het gezelschap op van haar vrienden en tijdelijke vriendinnetjes annex one night stands.
Nationaliteit; Russisch.
Karakter; Geëmancipeerd, kan er niet tegen als anderen haar proberen te helpen, omdat dat haar het gevoel geeft dat ze zwak is. Ze is van zichzelf snel ongelukkig en slaat helemaal door met drank, drugs en met meisjes zowel jongens, om dat voor zichzelf en anderen te verbergen.
Sterkte; Is erg sociaal, kan gemakkelijk met mensen praten en ze overhalen. Weet hoe ze ‘nee’ moet zeggen, als iets haar niet uitkomt.
Zwakte; Ze is gemakkelijk te breken. Als iemand haar beledigd of kwetst kan ze daar helemaal in wegkwijnen. Haar verslaving aan sigaretten en karamelsnoepjes.
Hobby’s; zingen samen met een bandje, muziek, roken, stappen en een beetje rondhangen in en rond de stad. Muziek en kleding uit de jaren 80 vindt ze geweldig, en houdt zich er dan ook mee bezig in haar vrije tijd.
Extra; Ze vindt het geweldig om naakt tussen vreemden wakker te worden. Het geeft haar een kik. Haar moeder kan nog niet accepteren dat ze biseksueel is.
Ze heeft een tepelpiercing gehad, maar heeft ‘m toch moeten opgeven door het gezag van haar moeder waar ze normaal nooit naar luistert. Zoekt voor een vervolgopleiding of een baan, momenteel blut door dat ze al haar geld besteed aan sigaretten, karamelsnoepjes en benzine voor haar motor.


Waarom ik nou net haar koos:
Ze heeft een sterke uitstraling, zo een waar je echt naar op kijkt. Haar nonchalante houding vind ik stoer en dat maakt haar aantrekkelijk. Ze lijkt op een ander personage van mij (Sam), hoewel ik haar min mogelijk op haar heb laten lijken, denk ik dat ze prima vriendinnen of zelfs zusjes zouden kunnen zijn, dat maakt Fay nog leuker dan ze al is voor mij. De bh om haar middel maakte mijn besluit vast, ze is bijzonder en ze spoort niet.


Reacties:


xSoParanoid
xSoParanoid zei op 21 feb 2010 - 21:55:
en ze spoort niet Lowl

whehe typisch Jij XD!

LOVE IT <'3

ze is echt geweldig XD!


jorinloveth
jorinloveth zei op 21 feb 2010 - 20:42:
oeeh vet =D
ze lijkt echt een cool personage =D
en ze lijkt idd op Sam xd


Kayley
Kayley zei op 21 feb 2010 - 20:31:
Lol x'D
Die laatste zin ook echt.

Ik vind haar een niceïg personage.


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 21 feb 2010 - 20:07:
en ze spoort niet


HAHAHAHAHA geweldig. XD

Ze lijkt ook op een personage van mij, ook een met de naam Sam.
(Sam is een personage uit I'm Cursed. Die je in de proloog las en later nog in het verhaal terug komt.)

Ik vind het echt een leuke personage <3