Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Stand-Alones » Ruby Wentz

Stand-Alones

26 feb 2010 - 19:58

411

2

400



Ruby Wentz

Naam: Ruby Elleanoor Wentz- Helyer

Nickname: Cody(omdat ze slim is en supergraag naar The Suite Life of Zack And Cody kijkt), Shorty(aangezien ze nogal klein is volgens haar broers)

Verjaardag&Leeftijd: 3 september, 16

Uiterlijk: blond haar, bruine ogen, slank, middelmatige cup, 1meter 69, heeft een litteken op haar voorhoofd toen haar broer Luke haar van de trap had geduwd en nog een litteken op haar voet. Ze zet meestal met oogpotlood ergens op haar lichaam(meestal post of lies) de eerste letters van de namen van haar beste vrienden (http://img502.imageshack.us/i/19038650.jpg/)

Familie: Ruby heeft een tweeling broer: Max en nog vijf andere broers: Luke(20), Oliver(18), Niels(17) en dan nog een tweeling: Matt&Scott(ook 16). Ze heeft ook nog een vader: Dave. Haar moeder heeft ze nooit gezien, kort na haar bevalling is ze vertrokken, Ruby wilt haar zelfs niet leren kennen omdat ze bekend stond als prostituee in het dorp waar ze woonden. Ze zijn intussen verhuisd naar Reno, Nevada. Meestal zijn ze alle 7 bij hun tante en oom die aan de andere kant van Reno wonen

Nationaliteit: Canadees/Amerikaans

Karakter: lief, intelligent, kan irritant zijn als haar broers dat ook zijn, lacht bijna de hele tijd, kan ook opeens heel stil zijn

Sterkte: Weet zich altijd kalm te houden in stress situaties

Zwakte: kauwgum en druivensuiker omdat het haar lievelingssnoep is, Durft nogal vlug bot te reageren(komt door vele door het fijt dat ze 6broers heeft)

Hobbies: Fotografie, airball, dutch ball, voetballen met haar vrienden en skateboarden, gitaar spelen, lezen, zingen, dansen.

Extra: Ruby kan het beter vinden met jongens dan met meisjes omdat ze bijna alle meisjes seutjes vind buiten haar beste vriendinnen: Cassie en Moon.Haar beste vrienden die nog in Yellowknife,Canada, wonen proberen elke zomer nog langs te komen bij haar in Reno. Ruby houd van de zomer. Ze heeft al 3jaar ruzie met haar aller beste vriend door zijn ex-vriendin, zij stookte hem op tegen haar. Haar andere beste vriend die ze al 16jaar kent woont in Columbus, Ohio en komt bijna elke vakantie langs. Ze eeft een soort van coverbandje samen met haar broers, een naam hebben ze niet echt maar ze noemen zichzelf: 'Pyromania' omdat het hun lievelingsliedje van Cascada is. Ruby luisterd over het algemeen rock en punk muziek maar stiekem is ze een grote fan van Cascada. Ruby houd van natuurfoto's, die neemt ze meestal samen met haar neef: Jake.




Ik koos de foto omdat ik al redelijk laat wascorrectie:juistnogniettelaat en ook omdat het meisje op de foto mij echt aansprook ze had zo iets snap je?


Reacties:


Kayley
Kayley zei op 26 feb 2010 - 20:33:
Ik vind haar best wel cuwl, en ik ben blij dat je nu wel iets inzendt!


Ciekuh
Ciekuh zei op 26 feb 2010 - 20:16:
sleuk ma waarom zette da bij die Quotes ???x