Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » WORDKILLER » Hoofdstuk 13

WORDKILLER

22 maart 2010 - 13:10

720

3

282



Hoofdstuk 13

Omdat wiskunde toch net í¬ets té saai en eenvoudig voor mij is om het te leren..... xD

Een kleine vrouw van rond de 40 komt uit het lokaal van de leerlingenbegeleiding. Ze staart naar het blad in haar hand en kijkt pas op als ze op de tast de deurklink niet kan vinden. Ze trekt de deur achter haar dicht en haar hartslag versnelt nadat ze diep inademde. Dat laatste was een schrikreflex. Ze staat te trillen en zichzelf net beheersen om niet gillend weg te lopen, maar ze kan het niet helpen dat het beeld zich op haar netvlies brandt. Een jongen die ze vrijwel meteen herkent ligt levenloos op de trap. Zijn nek ligt in een vreemde positie ten opzichte van zijn lichaam, een fijn straaltje helderrood bloed loopt langs zijn oor en mond en zijn ogen staren naar de saaie witte muur naast de trap. Kalm, maar toch gechoqueerd gaat ze het lokaal weer in dat ze net verlaten had. Rustig, maar met trillende stem, belt ze de directeur van de school en vraagt hem beleefd om naar het gebouw te komen vanwege een zeer ernstig en dringeng probleem.
Enkele minuten later reageerdt de kale man op dezelfde manier als de kleine vrouw eerder al gedaan had. Er wordt beslist om de politie te bellen en de leerkrachten wordt gevraagd om hun lessen een half uur uit te breiden.
Ze zitten met een groot probleem, nu lopen al hun leerlingen gevaar.


Romy
Terwijl Amy een volgend filmpje aanklinkt glijd mijn blik over de klok in de rechterbenedenhoek van het scherm. Raar, de les zou tien minuten geleden af afgelopen moeten zijn. Ik trek het oortje uit Amy haar oor. "zou de bel al niet gegaan moeten zijn?" Vraag ik al fluisterend; Ze kijkt naar de klok, haalt haar schouders op, steekt het oortje weer in haar oor en kijkt verder. Mijn hand schiet de lucht in en de leerkracht komt naar me toe. "Meneer, zou de les al niet afgelopen moeten zijn?"
"Nee, vandaag duurt de les langer." En hij is weer weg. Raar.
Enkele minuten later horen we een sirene akelig dicht bij het gebouw. Gelijk kijken Amy en ik op. Peter heeft ons geleerd hoe je de sirene van de politie kan onderscheiden van de sirene van de ambulance, en dit is die van de politie.
Lessen die langer duren, een politiewagen die zo te horen nog enkele vriendjes heeft meegebracht, ... Er is iets mis! Een agent komt het lokaal binnen. "is hier een jongen met erg grote kleren, zwarte cornrows en een lippiercing binnengekomen?"
"Nee, het spijt me, ik kan u niet helpen." De agent gaat weer weg en ik duw met mijn elleboog net iets te hard tegen de bovenarm van Amy om haar aandacht te krijgen.
"Dat is tom! het moet over Bill gaan!" Even kijkt ze me raar aan en dan vliegen we tegelijkertijd recht.
"En waar denken de dames naartoe te gaan?"
"Meneer, we weten dat het over Bill gaat, en dat ze Tom zoeken. Laat ons door!" Amy wacht niet op een antwoord en vliegt langs de leerkracht door en ik volg haar voorbeeld. Met een flits gaat het licht in de smalle gang aan. Aan de linkerkant zien we verschillende agenten rondlopen aan de trap die afgezet is met politielint, aan de rechterkant zijn 2 agenten op zoek naar Tom;
"Ik heb hem!" Wordt er ineens geroepen. We draaien onze hoofden naar rechts en lopen dan naar de agent toe. Tom zit met zijn handen aan zijn voeten vastgebonden, een doek in zijn mond, en met zijn bandana over zijn ogen getrokken, dat laatste ziet er eigelijk best grappig uit, in het kleinste lokaaltje van het gebouw. In het lokaaltje wordt materiaal van wiskunde bewaard, en er komt bijna nooit iemand. De agent die aan de andere kant van de gang naar hem op zoek was komt erbij staan terwijl Peter vanaan de trap teken doet dat het oke is dat we hier staan. De eerste agent haalt de doek uit Tom's mond en we kijken hem allemaal bezorgd aan.
"Ben je oke?" hij knikt.
"Waar is Bill? Is hij oke?" De agenten slikken even terwijl ze elkaar aalkijken. bill! Waar is hij? Wacht, de trap is afgesloten, en in mijn boek wordt Phil vermoordt doordat hij van de trap geduwd wordt. Het zou toch niet...
Ik vlieg recht en terwijl ik bang naar de andere kant van de gang loop hoor ik dat Amy achter me aankomt.

[Reacties??]


Reacties:


PumpkinQueen
PumpkinQueen zei op 22 maart 2010 - 20:46:
Phill is en blijft een grappige naam x33
L-leeft hij eigenlijk nog? D= Phill Bill mag niet doodgaan! Dx


cocoloco
cocoloco zei op 22 maart 2010 - 18:08:
omg nee bill!!!!! verder!!!!


MCRx30STM
MCRx30STM zei op 22 maart 2010 - 15:56:
whaa
spannend
I like your story ^^
maar ik vind 't wel gemeen dat je nu stopt gemeen stuk om te stoppen..
ga je snel weer verder???