Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Verhuisd (TC) » 16. Geheimen

Verhuisd (TC)

21 april 2010 - 18:02

1112

10

552



16. Geheimen

Vorige keer: “Ja, Bill heeft het me al uitgelegd.”ť, onderbreekt hij me “Hij denkt nu dat….”ť Hij stopt even en haalt diep adem. Hij gaat niet verder met zijn zin. In plaats daarvan kijkt hij me aan, en komt steeds dichterbij. In shock blijf ik stil zitten. Zachtjes raken zijn lippen de mijne. Dit kan niet. Dit mag niet. Gaat er door mij heen. oh, en ik hou van reacties!! <3

Bill pov
Hoe durft ze zomaar mijn dagboek te lezen? Straks was ze er nog achter gekomen dat wij de hele tijd liegen. Dat wij eigenlijk heel beroemd zijn in Duitsland met onze band. Verder heb ik eigenlijk vrij weinig te verbergen in mijn dagboek. Waarom wou ze eigenlijk mijn dagboek lezen? Het kan niet zo zijn dat ze hem ‘per ongeluk’ heeft gevonden… Als ik het haar vraag, antwoordt ze waarschijnlijk toch niet eerlijk. Er zit niks anders op. Ik moet haar dagboek zien te vinden. Alle meisjes hebben toch zo’n ding? Ze heeft er vast wel in geschreven wat de reden hiervan zou zijn.
Als ik mijn dagboek veilig heb opgeborgen onder in mijn sokkenla, loop ik naar Tom’s kamer. Het wordt eens tijd dat we ons huiswerk gaan maken geloof ik, het is al bijna etenstijd.
Wanneer ik de deur van Tom’s kamer opendoe, zie ik Anouk en Tom op bed zitten. Ze zoenen. Ik sluit de deur weer snel.
Ik wou ze gaan koppelen, en nu is het niet meer nodig. Maar waarom voel ik me dan toch zo gebroken? Ik ben toch niet jaloers op een van hun? Anouk is een aardige meid, maar ik voel niks voor haar. En Tom is mijn broer, daar kan ik niks voor voelen. Toch? Misschien ben ik gewoon jaloers omdat zij wel iemand hebben om lief te hebben, en ik niet. Ik wacht al jaren op de ware. Die persoon is gewoon nog steeds niet op komen dagen. Dat is gewoon de reden. Ik weet het zeker. Denk ik.

Anouk pov
Zodra ik doorheb wat Tom eigenlijk aan het doen is, duw ik hem van me af.
‘Waarom deed je dat, Tom?’ vraag ik hem verward. Tom kijkt me met grote ogen aan. Ik zie ze vochtig worden.
‘Dat is wat Bill nu denkt.’ zegt hij zacht. De tranen lopen nu over zijn wangen.
‘Ach kom hier.’ zeg ik, en ik sluit hem in mijn armen. Zijn hoofd legt hij op mijn schouder en hij begint schokkerig adem te halen.
‘Sst, rustig maar. Ik weet het. Het komt allemaal wel goed.’ fluister ik zachtjes in zijn oor.
Hij laat me los en komt overeind. Met rood betraande ogen kijkt hij me aan.
‘Je weet het?,’ vraagt hij angstig,’Hoe? Viel het zo op? Vind je me niet vies, gestoord, ziek?’ hij begint te hyperventileren.
‘Rustig, rustig,’ probeer ik hem te kalmeren en ik houd hem weer in mijn armen ‘ja, ik weet het. Maar je kiest niet op wie je verliefd wordt. Jij kan er niks aan doen.’
‘Maar het is mijn broertje…’ zegt hij zacht.
Langzaam word Tom kalmer. Na een tijdje komt hij met een waterig lachje overeind.
‘Normaal gesproken huil ik nooit hoor,’ zegt hij,’maar het vrat me op van binnen.’
‘Is goed hoor, niemand zal dit weten.’ lach ik terug. Huilen is natuurlijk niet goed voor zijn reputatie.
‘Over Bill gesproken, waar is hij? Kunnen we met het huiswerk beginnen?’ vraag ik.
Tom haalt zijn schouders op, en ik sta op van het bed.
‘Ik haal hem wel even.’ Zeg ik, en loop de deur uit, op zoek naar de veroorzaker van dit ‘kwaad’.
‘Bill,’ zeg ik, en ik klop op zijn kamerdeur,’kom je zo? Dan gaan we met het huiswerk bezig.’
De deur gaat al open.
‘Ik kom eraan.’ Zegt hij met een glimlach. Er is iets vreemds aan zijn blik, maar ik weet niet wat.
‘Zo, dus je hebt haar al gescoord?’ zegt Bill, met weer die vreemde blik in zijn ogen die hij net ook had. Wat verbergt hij? Of verbeeld ik het me?
Ik kijk naar Tom en zie dat deze vraag hem pijn doet. Wanhopig kijkt hij naar mij, smekend om hulp.
‘Ja, we zijn nu een stelletje. Is dat niet leuk?’ zeg ik met een fakeglimlachje. Ik ga naast Tom zitten en sla mijn arm om hem heen. Ik vind het niet leuk om te liegen, maar zo is Tom in ieder geval minder verdacht. Als ik zijn geheim al kon ontrafelen, zou Bill er dan ook niet snel genoeg achter komen? Tom lijkt het te begrijpen en legt zijn arm om me heen.

Bill pov
Met grote ogen kijk ik ze aan.
Ik heb me net in mijn kamer kalm proberen te krijgen en te accepteren dat Tom wel een vriendin heeft, maar nu ik het hardop hoor, is het toch lastiger. Snel herpak ik me, en zet mijn fakeglimlach weer op.
‘Echt waar? Wat leuk! ’t Werd eens tijd dat je verliefd werd, broertje, altijd maar van de ene naar de andere chick.’
Tom kijkt me moeilijk aan wanneer ik dat zeg.
‘Zeg, Anouk, ga jij Tom maar helpen met het huiswerk, dan pen ik het later wel even van hem over. Ik moet nog iets doen.’ Zeg ik snel. Ik moet en zal haar terugpakken op het lezen van mijn dagboek. Als ik dat nou niet doe, dan is ze thuis en kan ik mijn plan niet uitvoeren.
‘We willen wel wachten hoor.’ Zegt Anouk ‘Zoveel is het toch niet, we hebben er niet zoveel tijd voor nodig.’
‘Nee, begin maar vast. Misschien straks. Ik ga nu… eh… dat… dinges doen..’ breng ik er ongemakkelijk uit, en ik verlaat de kamer weer.
Mein Gott, waarom moet Tom nou net met Anouk krijgen? Elke andere teuta was beter geweest. Waarom zij? Zo’n onbetrouwbare muts die andermans dagboeken leest. En weet ik veel wat ze nog meer achterhoudt. Niet te vertrouwen. Ik wil wraak. En bewijs voor Tom dat ze niet te vertrouwen is.

Ik loop met grote passen naar de overkant, hopend dat ze niet uit het raam kijken, want dan zien ze me. Als ik bij Anouks huis ben, bel ik aan. Na een paar seconden, bel ik nog een keer. Waarom doet niemand open. Net als ik me wil omdraaien, gaat de deur open.
‘Hé, Bill. Wat doe jij hier? Ik ben de moeder van Anouk. Gaat het goed? Kun je al een beetje Nederlands?’ Ratelt ze tegen mij.
‘Ik heb u al eerder gezien, aangenaam. Ik moest wat boeken ophalen die Anouk was vergeten. Het gaat goed, natuurlijk. Ik kan maar één woordje Nederlands. Zou u mij de weg naar Anouks kamer willen wijzen?’ vraag ik aan mevrouw de Kleuver.
‘Oh, natuurlijk. Deze kant op.,’ ze loopt naar een deur. Achter de deur verschijnt een trap,’de rechterdeur.’
‘Bedankt.’ Ik stap de trap op en loop naar boven. Boven aangekomen, sta ik op een grote, vierkante overloop. De trap staat in een hoek, in een andere hoek staat een kamer met rode muren op zichzelf, en in het midden van de gele overgebleven muur staan twee deuren. De rechterdeur moest ik hebben hè? Ik open de deur en beland in een paars met zilveren kamer. Ze heeft wel smaak moet ik toegeven.
Nu begint mij zoektocht naar wraak. Mijn zoektocht naar haar geheimen, haar dagboek.


Reacties:

1 2

NovaFlowne
NovaFlowne zei op 24 april 2010 - 20:08:
Bill je verlaagt je nu tot haar niveau


Neeriash
Neeriash zei op 23 april 2010 - 17:51:
SuperSpannend =D
Snel verder ^^

Mag ik de volgende keer een melding?


NikkiKaulitz
NikkiKaulitz zei op 22 april 2010 - 18:10:
Stouute Bill foei! x]
verder x]


dreamerangel
dreamerangel zei op 22 april 2010 - 15:55:
verdaaaaaaaaa SPANNDENNDDDD


Lisaa
Lisaa zei op 22 april 2010 - 6:53:
Bill is zo jaloers . Dat hij niet inziet dat hij zelf ook liegt!
Snelmeeerr?
x