Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Oorzaak en Gevolg [TC] » [30] Tom - First Kiss

Oorzaak en Gevolg [TC]

30 jan 2011 - 11:42

959

12

850



[30] Tom - First Kiss

Bills warme ademhaling dondert in een onregelmatig tempo tegen mijn bovenlip. Mijn oogleden trillen omdat ik ze beveel te sluiten, terwijl mijn ogen willen zien wat er gebeurt en ze dus dwingen open te blijven. Is het echt? Ik bedoel… Geen droom? Als Bill nog geen millimeter van me vandaan is, weet ik dat het echt is. Dit is echt. Bill is echt. En zó dichtbij.
Het puntje van zijn onderlip raakt mijn huid en een warm gevoel gaat door me heen, dat al veel te snel plaats maakt voor een snijdende kou. Nog voor onze lippen elkaar raken, duw ik Bill van me af en val zelf achteruit, onze bagage in.
Worstelend met wat om me heen ligt, spring ik recht en merk dan dat ik verstrikt zit in Bills muggennet. Mijn armen zitten op mijn rug gebonden en mijn voeten kan ik niet bewegen. Als ik het toch probeer, trekt het net me aan mijn rechterarm uit evenwicht. Met mijn volle gewicht beland ik op Bills luchtmatras, op nog geen drie centimeter van zijn rechtmatige eigenaar.
‘Tom?’
Gepanikeerd draai ik me op mijn rug en kijk in de warme ogen van Bill.
Waarom kan ik dit niet? Hier droom ik al weken, om niet te zeggen maanden, van. En nu, nu het eindelijk zo ver is… Niets meer dan een bange Tom.
‘Is er iets?’ vraagt hij en ik zie hoe hij snel knippert. Nee! Hij mag niet huilen! Ik bedoel…
Nee!
‘Ik weet niet. Het is gewoon… Eerst droomde ik ervan, maar toen was het zo onwerkelijk. En nu lijkt het me…’
‘Eng?’
Ik sla mijn ogen neer en schud mijn hoofd. Blozend probeer ik me te verstoppen in het net, maar dat bestaat uit veel gaten en weinig touw dus dat zal niet veel helpen.
‘Je kan het me vertellen.’ mompelt hij en kruipt naar me toe, om me te bevrijden van mijn gevangenis op zakformaat.
‘Ik ben gewoon bang dat ik je daarna verlies, en dat je die dingen zegt om mij vrolijk te laten voelen.’
Het touw snijdt in mijn arm omdat Bills hand het met zo’n kracht van me af probeerde te trekken. Hij bijt op zijn onderlip terwijl hij voorzichtig een vinger over de wonde laat gaan.
‘Ik lieg niet.’
Opgelucht haal ik adem als hij me uiteindelijk mijn vrijheid heeft terug gegeven en klem mijn armen stevig om hem heen. Mijn hart gaat als een razende tekeer terwijl ik voorzichtig mijn hoofd verstop in zijn nekholte. Hij streelt over mijn wang en tilt dan mijn hoofd op.
‘Ik lieg echt niet. Het… Ik… Mijn… Hm… Waarom is dit zo moeilijk?’
Trillerig glimlach ik.
‘Dan weet je ook eens hoe ik me voelde.’
Hij grinnikt zachtjes.
Onopvallend haal ik diep adem door mijn neus, de typische Bill-geur draagt hij met zich mee. Als het gebotteld zou worden, zou ik alles opkopen. Dit is veel te heerlijk om met iemand anders te delen.
Ik hoor hoe hij slikt, diep zucht en dan zijn armen laat zakken.
‘Ik lieg echt niet.’
Ik veeg de haren uit zijn gezicht en laat mijn hand op zijn wang liggen. Hij ontwijkt mijn blik en ik zie hoe tranen zich bij zijn ooghoeken vormen. Nog steeds voel ik zijn hart tegen mijn ribben kloppen, zo dicht zitten we tegen elkaar. Mijn hele lichaam trilt, en Bills warmte voelt aangenaam tegen mijn onderbuik.
‘Ik houd van je, Tom!’
‘Ik ook van jou, Bill.’ fluister ik en duw mijn voorhoofd tegen dat van hem. Mijn neus wrijft zachtjes over die van hem, Bill haalt zwaar adem.
Ik klem mijn vingers om Bills rechterhand en wrijf met mijn duim over zijn pols.
‘Nog steeds?’
Zijn wimpers kietelen mijn oogleden, en ik sluit ze om mijn ogen te beschermen.
‘Dat zal ik altijd doen.’
Een snik gaat door de tent heen en ik voel hoe een traan zijn weg over Bills wang zoekt. Ik veeg hem weg.
‘Niet huilen, je bent veel mooier als je lacht.’ fluister ik onhoorbaar zacht en doe eindelijk wat ik al eerder had moeten doen.
Zijn lippen lijken wel perfect gemaakt om bij de mijne te horen en sluiten zich perfect om die van mij. Mijn adem stokt midden in mijn keel en heel mijn lichaam trilt harder dan het ooit gedaan heeft. Vlinders doen een vreugdedansje op mijn tong en ik vind mijn hart eindelijk terug, op zijn lippen. Ik heb het zo lang moeten missen.
Zijn vingertoppen gaan voorzichtig over mijn wang en ik doe mijn best om niet op mijn tong te bijten, dit is zó heerlijk, zó ontzettend fantastisch.
Voorzichtig verbreken we het contact, terwijl ik zijn hand geen seconde loslaat. De tranen hebben plaats gemaakt voor een glimlach.
Hij glimlacht zo verdomd sexy. Eigenlijk is alles aan hem sexy.
‘Je trilt.’ fluistert hij en legt zijn vrije hand op mijn arm.
‘Komt door jou.’ zeg ik blozend en haal piepend adem. Mijn longen sputteren tegen, Bill lijkt me wel genoeg zuurstof gegeven te hebben om zeker drie jaar niet te moeten ademhalen. Mijn hoofd suist terwijl mijn ogen zich blijven vastklemmen in die van hem.
Hij heeft nu de vlammetjes in zich, die ik wekenlang bij mezelf moest vaststellen. Alleen betekende het bij mij niet wat het nu hopelijk bij hem betekent.
‘Bill, als oudere broer moet ik je toch weerhouden van zo’n dwaze dingen als dit?’
‘En ik als jongere broer moet je meetrekken in zo’n dwaze dingen als dit.’ mompelt hij en glimlachend slaat hij zijn armen om mijn nek.
‘Maar, ik ben gewoon de oorzaak van alle problemen.’
‘Tom! Je kunt er niets aan doen. En dit is een logisch gevolg. En oorzaak en gevolg, ja, dat hoort samen. Verpest het nu niet.’
Hij klemt zijn tanden om mijn onderlip en perst zijn tengere lichaam tegen me aan. Dan voel ik zijn tong over het uiterste puntje van mijn lip gaan. Een rilling gaat over me heen terwijl ik mijn mond voorzichtig open.
Ik sta op het punt mijn tweelingbroertje te tongzoenen.

nyap.


Reacties:

1 2 3

BAM
BAM zei op 2 mei 2011 - 23:35:
cool cool cool !!!

ik wil meer lezen !!

vooral de zinnetjes:

‘Bill, als oudere broer moet ik je toch weerhouden van zo’n dwaze dingen als dit?’
‘En ik als jongere broer moet je meetrekken in zo’n dwaze dingen als dit.’ mompelt hij


MASHA
MASHA zei op 4 mei 2010 - 17:14:
Aaaaah eindelijk eindelijk eindellijk <3
Je hebt me zoo blij gemaakt hiermee =D
Echt, kom ik net terug van vakantie, zie ik dat er een nieuwe reactie is geplaatst in mijn gastenboek door jouw/jullie ahaha ik blij (:

Tom dude, het maakt niet uit dat je je tweelingbroertje tongzoent, dat is volstrekt normaal =D
Oke laatmaar, dat is het niet :'

Hihi, snel weiter?
*ik typte wieter *


Lisaa
Lisaa zei op 1 mei 2010 - 21:09:
Zooomooooiii<3
x


THxTwilight
THxTwilight zei op 1 mei 2010 - 10:19:
vet mooi geschreven <33
snel verder bite <33
Xx


inke
inke zei op 30 april 2010 - 22:38:
verder?