Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » A twincest story?! » 30

A twincest story?!

2 mei 2010 - 12:20

791

9

636



30

Tom
De zetel is zacht, mijn lievelingsmuziek staat aan en mam is niet in de buurt dus kan ze me ook niet storen, en toch kan ik me niet concentreren op de stapel papieren in mijn handen. Ik moet mijn teksten leren, maar mijn gedachten zitten continu bij Bill en gisterenavond. Wat kan ik gisteren toch gadaan hebben dat Bill zo kwaad maakt? Ik weet dat ik wat gedronken heb, en ik herriner me dat Bill op me geschreeuwd heeft, maar waarom?
Mijn gsm die de hele salontafel doet trillen, onderbreekt mijn gedachtengang. Ik neem het machientje vast en zie Gustavs naam op het schermpje staan. Wacht, misschien weet hij wel meer!
"Met Tom."
"Ha, je bent dus wakker. Waar ik voor bel, heb je het bijgelegd met Bill?"
"Euhm, nee. Bill is heel kwaad, maar ik weet niet wat ik gedaan heb."
"Verdomme Tom!" Nog voor ik ook maar iets kan zeggen wordt de verbinding verbroken. Hij weet dus wat ik gedaan heb.
Ik hoor een gestommel op de trap en kijk op van mijn gsm. Bill komt de woonkamer binnen en enkele seconden kruist zijn blik de mijne. Zijn ogen zijn rooddoorlopen van het huilen en stralen puur verdriet uit. Na een paar seconden, die veel langer leken te duren dan ze werkelijk waren, richt hij zijn blik weer naar de vloer en verdwijnt in de keuken.
Wat heb ik toch gedaan? Ik heb hem pijn gedaan, heel veel pijn blijkbaar. En het doet mij heel veel pijn om hem pijn te zien lijden. Ik veer recht en ga ook naar de keuken? Bill draait net de dop weer op de colaflas en neemt een slok van zijn glas.
"Bill, het spijt me van wat ik gisteren gedaan heb." Hij kijkt me aan. "Ik-ik had gewoon te veel gedronken, denk ik. Je weet toch dat ik dat anders nooit gedaan had."
Twijfelend kijkt hij me aan en komt dan met zijn glas cola in zijn hand oor me staan.
"Je hebt geen idee van wat je gedaan hebt, he?" Ik zucht.
"Nee, maar wat het ook was, het spijt me, Bill, echt waar!"
"Hoe kan je nu spijt hebben als je niet eens weet wat je gedaan hebt?!"
Zijn arm gaat wat omhoog en een tel later proef ik de zoete smaak van cola op mijn lippen en voel de plakkerige vloeistof over de gehele bovenste helft van mijn lichaam.
"Loser." Sist hij kwaad en gaat dan weer de keuken uit.
Bewegingsloos blijf ik staan op de plaats waar ik sta en luister naar elk geluid dat hij maakt onderweg naar boven. Hij heeft gelijk, ik ben een loser, want ik ben hem kwijt. Pas wanneer de deur van zijn kamer dichtgegooid wordt kijk ik naar mijn t-shirt en besef dat ik die maar beter uit kan doen. Het t-shirt verdwijnt in een wasmand en ik zet me weer bij mijn teksten in de zetel neer. Nog voor ik het eerste blad vastnemen kan gaat de bel. Wie nu weer?! Met een zucht sta ik recht en ga de deur opendoen en zie Gustav voor mijn neus staan. Een zucht verlaat zijn mond als hij me ziet en duwt me dan naar binnen.
"Is Bill boven?" Ik knik. "Kom mee." Ik doe wat hij vraagt en volg hem naar de woonkamer. "Wat moet ik met je aanvangen?"
"Waar heb je het over?"
"Waar ik het over heb?! Gisteren stond je met een meisje te zoenen voor Bills ogen en da ga je niet eens achter hem aan als hij wegloopt! Ik duw je dan maar achter hem aan en dan ga jij doodleuk naar hem staan zwaaien! Ik breng je naar huis zodat je verder niets verkeerd meer kan doen en het kan bijleggen, maar ook dat doet meneer niet! Hij weet zelfs niet eens wat hij gedaan heeft en gaat doodleuk in een bloot bovenlichaam rondlopen in hetzelfde huis als degene die kwaad op hem is! Ben je wel helemaal lekker daar vanboven?!"
Enkele seconden in het stil. Terwijl Gustav uitlegde wat er gebeurd is zag ik alles opnieuw gebeuren en herinnerde me het weer. Ik heb met een meisje gezoend, voor Bills ogen, geen wonder dat hij kwaad is. Voor Bill is een kus heilig, je zoent niet met iemand anders dan met je lief, of je nu dronken bent of niet.
"Shit, hoe moet ik dit oplossen?
"Hoe moet ik dat nu weten? Het is jou broer." Ik zucht. "Ga met hem praten."
"Hij wil me niet zien. Hij heeft net zijn cola ove me gegooid toen ik mijn excuses wilde aanbieden maar hij flipte toen ik zei dat ik eigenlijk niet weet wat ik gedaan heb. Ik weet niet wat ik moet doen. Misschien heb je wel gelijk. Misschien komt het allemaal wel gewoon door die stomme film."
Ik kijk Gustav aan en er volgt een lange stilte.

[reacties??]


Reacties:

1 2

NikkiKaulitz
NikkiKaulitz zei op 11 mei 2010 - 21:30:
snel verder


adelain
adelain zei op 3 mei 2010 - 11:27:

liefteren


TomEnDoos
TomEnDoos zei op 3 mei 2010 - 10:33:
Stomme Tom Oo

aawh <3 Schnell verder bitte =D??


Melisande
Melisande zei op 2 mei 2010 - 21:03:
Domme domme Tom Ö
Hij is idd echt een loser XD
Ze zijn beiden eigenlijk behoorlijk dom :'
Meeeeer <3


cocoloco
cocoloco zei op 2 mei 2010 - 20:32:
haha geweldig als iemand niet weet at ie gedaan heeft in een dronke bui! heb ik nou nooit last van, ik weet achteraf precies wat ik gedaan heb.

snel verder!