Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Stand Alone's [Ch.] » Cocoon Crash

Stand Alone's [Ch.]

15 mei 2010 - 19:57

1457

13

1177



Cocoon Crash

"Hold on tight, here's your cocoon crash.”ť


‘Hi, I’m Bam Margera, and I’m about to do something incredibly stupid.’
Op de achtergrond hoort hij Johnny een onbedaarlijke lachbui krijgen. Chris en Steve-O staan veel te blij te kijken met een skateboard, een oude helm en een rol tape.
‘Auw! Fucker, mijn haar!’ Terwijl Chris als een gek met de tape om hem heen loopt en Bam steeds inniger verenigt met zijn skateboard, heeft Steve-O het op zijn schenen gemunt. Conclusie: duct tape werkt bijna net zo goed als ontharingscrème.
Daarna kantelt het tweetal hem voorover op zijn buik en testen even of het board nog rolt.
‘Klaar voor de afdaling, Bam?’ vraagt Johnny off-camera.
‘Zorgen jullie liever dat je uit beeld blijft, ik doe dit geen twee keer. Chris ramt de helm op zijn plek en tapet er een walvisknuffeltje op vast.
‘Save the whales, motherfucker!’ schreeuwt Ryan. Iemand plant een voet in zijn rug en duwt hem de helling af. In reflex trekt hij zijn armen en benen op als de snelheid omhoog gaat. De wieltjes ratelen steeds heftiger over het oneffen betonnen paadje.
Onderaan de helling ziet hij de vijver die hem moet opvangen, het stilstaande water stinkt een uur in de wind naar vis. Het hele idee van hem vast te tapen op het board is om te voorkomen dat hij eraf rolt, en omdat het er op Jackass nooit stom genoeg aan toe kan gaan. Hij is al blij dat ze hem die stunt niet poedelnaakt laten doen. Dat is eerder Chris z’n terrein...
Het paadje dat naar de vijver leidt is niet breed, en Bam kantelt zijn gewicht van links naar rechts om het ongeleide projectiel dat hij is geworden op een iets of wat rechte koers te houden. Elk steentje dat onder de wielen wegschiet en elke oneffenheid in het wegdek rammelt zijn tanden door elkaar. Hij probeert zijn kin op te heffen van de rand van het board, maar besluit dat hij zich beter zorgen maakt over zijn evenwicht.
Bij de laatste drie meter gaat het mis. Als het paadje overgaat in de houten steiger, haakt één van de wieltjes heel even in een naad tussen de planken. Het board maakt een sprong, wijkt af, en Bam knalt aan volle snelheid met zijn kop tegen de paal van de stijger. Er zit dan wel een helm en een walvis tussen, maar toch voelt hij de schok tot in zijn voetzolen. Bovenaan de heuvel hoort hij hysterisch gegier, dat abrupt stopt als ze beseffen dat Bam niet beweegt. Hij hoort nog net ‘Oh shit,’ en dan gaat het licht uit.

‘Bam? Dude, zeg iets. Hoor je me?’ Bam kreunt en trekt één oog open. Hij ligt op zijn rug en iemand heeft het skateboard losgesneden. Het eerste wat hij ziet is de kop van Raab.
‘Wat nu? Ga je me wakker kussen, ja?’ murmelt hij tussen zijn tanden en geeft zijn behulpzame maat een slecht gerichte tik tegen zijn kin.
‘He’s alive!’ roept Johnny.
‘Like shit I am,’ bromt Bam terug. ‘Ik ben moe, laat me slapen.’
‘Volgens mij heeft hij een hersenschudding,’ zegt Steve-O.
‘Hij is al vaker met z’n kop ergens tegenaan geknald, hij kan het wel hebben,’ relativeert Ryan. ‘Volgens mij waren Bam z’n hersenen al prut voor hij met Jackass begon.’
‘Shaken, not stirred,’ voegt Bam eraan toe met zijn gezicht tegen de pier gedrukt.
‘Hij is echt fucked up,’ zegt Chris. ‘Die klap heeft hem echt geen goed gedaan. Een wonder is geschied, Bam Margera is nog achterlijker dan eerst.’
‘Bam, gaat het?’ Dat is een andere stem. Die Duitser, Bill. Waar Bam hem heeft opgedoken weet niemand, maar sinds een paar maanden hangt die typ steeds bij hem rond. Goeie vrienden, vertelt hij iedereen, en daarmee is de kous af. Ze kijken af en toe wel eens scheef naar zijn haar, make-up en kleren maar niemand zegt iets. Ze zijn eraan gewend dat Bam enkel met weirdo’s omgaat, hence zijn vriendschap met Ville Valo.
‘Hi, dude. Help me eens recht.’ Bill neemt zijn handen en trekt hem overeind. Bam zwaait rond als een lappenpop en zijn hoofd tolt op zijn nek. ‘Beetje duizelig. Gasten, sta eens stil? Waarom rent iedereen cirkeltjes om mij heen?’
‘All right. Jij hebt genoeg buiten gespeeld voor vandaag,’ besluit Raab. ‘Kom op, we brengen hem naar binnen.’
‘Rolstoelservice!’ grijnst Johnny als hij komt aanzetten met een krakkemikkige bureaustoel op wieltjes. ‘Zet hem hier in, we rollen hem de berg weer op.’
Met behulp van nog een paar stroken duct tape zit Bam even later min of meer rechtop in de stoel. Hij knikkebolt nog steeds, maar iedere keer wanneer zijn ogen dichtvallen krijgt hij van Bill een tik op zijn wangen.
‘Ben je er nog?’ vraagt hij. ‘Bam, kijk me aan.’
‘Whazzaaaa,’ giechelt die. ‘God, mijn hoofd doet pijn. Heb ik een buil?’
‘Je hebt van alles, en een buil is het minste van je zorgen.’
‘Moeten we een dokter bellen?’ vraagt Ryan.
‘Nah. Het groeit wel weer aan elkaar,’ schokschoudert Johnny. ‘Dat doet het elke keer.’
‘I’ve got your medication right here!’ Chris knijpt Bams neus dicht, trekt zijn hoofd achterover en spuit een halve bus slagroom leeg in zijn mond en over zijn gezicht.
‘En waar was dat goed voor?’ vraagt Bill ernstig.
‘To keep him quiet. Jij kent Bam nog niet zo lang als wij, en de momenten waarop we hem z’n klep kunnen laten houden zijn extreem zeldzaam. This is gonna be a great day!

Bam is een beetje bijgekomen van zijn heftige date met de aanlegstijger, en ligt nu te kreunen in zijn verduisterde slaapkamer met een muts diep over zijn ogen getrokken. De rest van de bende heeft intussen Raab in een Kerstmanpak gehesen en zijn ergens in de tuin bezig met dingen die vast niet erg katholiek zijn. Bill zweert dat hij een rendier hoort balken, of hoe je dat geluid ook noemt.
‘Gaat het alweer?’ vraagt hij als hij zijn hoofd om de hoek van de deur steekt.
‘Hrsznpdn,’ antwoordt Bam.
‘Wat?’
‘Ik zei: hersenpudding.’ Korte stilte. ‘Met slagroom.’
‘Lekker.’
‘Ik zweer het, er zit slagroom tot in mijn oren.’ Bills ogen zijn intussen wat meer gewend aan het duister, en voetje voor voetje loopt hij tot bij het bed. ‘Ga dan douchen.’
‘Gast, met mijn ogen knipperen doet al pijn. Een douche wordt mijn dood.
‘Moet ik je handje vasthouden, ja?’
‘Je mag nog veel meer vasthouden.’ Bam steekt blind een hand uit, graait drie keer mis en krijgt dan Bills halsketting te pakken. Die schrikt, maar verzet zich niet als zijn vriend hem naar zich toe trekt en vol op zijn mond zoent. Zijn lippen zijn nog plakkerig van de slagroom.
Als Bams tongpuntje zijn piercing aantikt, gaat Bill in één beweging overeind zitten.
‘En waarom gebeurde dat net?’ Bam grinnikt stil.
‘Alsof je het nog niet doorhad. Ik zie je ook wel naar me kijken, queero.’
‘Ik ben de queero? Wie kuste er wie ook alweer?’ vraag Bill. Maar hij maakt geen aanstalten om weg te gaan. Bam trekt de muts van zijn hoofd en gooit ze in Bills gezicht.
‘Zeur niet zo. Je ziet er lekker uit. Hell, je bent al een halve chick, en ik heb wel gekkere dingen gedaan dan dit.’ Hij schuift zo goed en zo kwaad als hij kan naar de andere kant van het bed en wijst naar het vrijgekomen stuk matras. ‘Dus kom je nog of hoe zit het?’
‘Weet je? Dat experimenteergedrag van jou gaat je nog eens zuur opbreken,’ zucht Bill wanneer hij op het bed klimt.
‘Wat is er mis met homo-erotische avontuurtjes met je beste vriend wanneer je een hersenschudding hebt?’ grijnst Bam. ‘Met een beetje geluk herinner ik me er morgen toch niks meer van.’
‘Hou je kop toch eens!’ Bill geeft Bam een elleboog in zijn ribben en kruipt bovenop hem. ‘Chris had gelijk. Jij lult teveel.’ Hij perst zijn mond weer tegen die van Bam voor hij kan antwoorden en schuift zijn handen onder zijn shirt. Bam geeft geen krimp, steekt zelfs gewillig zijn armen omhoog en laat het kledingstuk over zijn hoofd halen. Bills shirt ondergaat hetzelfde lot.
Bill besluit de ultieme test door te voeren, en legt twee vingers op de Heartagram-riem. Als Bam zich nu nog serieus weet te houden, is hij ofwel een acteur van wereldklasse, of meent hij het. Geoefende vingers klikken de sluiting open en Bam spant zijn buikspieren aan. Bill voelt zijn ademhaling verzwaren, en na even aarzelen glipt zijn hand toch in de stof.
‘Dude, tell your dick it’s not polite to point,’ grinnikt Bill als hij het onbetwistbare bewijs voelt. Bam geilt hier echt op.
‘Zeg het hem zelf, naar mij luistert hij toch niet.’ Bam rolt zich om, zodat hij nu bovenop Bill ligt.
‘Ik dacht dat jij hoofdpijn had?’
‘It ‘ll pass,’ hijgt Bam terug, en hij drukt zijn tong opnieuw tussen Bills lippen. Tegelijk gaat hij op zoek naar de ritssluiting van de strakke jeans.
‘Hi, I’m Bam Margera, and I’m about to fuck my best friend.’


Reacties:

1 2 3

RachelMURDER
RachelMURDER zei op 15 juni 2012 - 23:11:
Dat laatste zinnetje maakte het gewoon helemaal af!


MyReflection
MyReflection zei op 8 juni 2010 - 9:28:
Geweldig


YarahartBill
YarahartBill zei op 23 mei 2010 - 23:51:
‘Dude, tell your dick it’s not polite to point,’ grinnikt Bill.'


GENIAAL!!

'Hi, I’m Bam Margera, and I’m about to fuck my best friend.'


WUAHAHAHAHAAA x'D

Snel verder!!
Me likes! Me wants moree : D


jorinloveth
jorinloveth zei op 20 mei 2010 - 21:14:
geniaal XD
meer kan ik er niet uitbrengen [':


Freaking
Freaking zei op 18 mei 2010 - 17:38:
Hahahaha, geniaal!
Alleen, mist Tom er niet in?
- smile -

<33