Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Verhuisd (TC) » 24. Ontdekkingen en ondervragingen

Verhuisd (TC)

30 mei 2010 - 12:00

1211

8

706



24. Ontdekkingen en ondervragingen

ik vind hem zelf niet echt geweldig, maar ja. ik ben vrijwel nooit tevreden met wat ik schrijf xD

Bill pov
Ik kijk in het tasje en zie een playboy, een playgirl en een stapeltje papier. Toch ben ik nog wel nieuwsgierig of ik nou op jongens of op meisjes val. Iedereen zegt wel altijd dat ik homo ben, maar ik weet het zelf nog niet eens. Ik geloof niet dat ik ooit écht verliefd ben geweest. Ik kijk wel eerst de tijdschriften door voordat ik de blaadjes tekst die Tom blijkbaar als zeer interessant beschouwde lees. Eerst doe ik de deur op slot, ik wil niet dat iemand betrapt. Dat zou gíªnant worden.
De playgirl is niet erg interessant. Alhoewel ik me op een gegeven moment onbewust inbeelde dat een van die modellen Tom was. Een gevoel van opwinding gaat door me heen. Ik kijk omlaag en zie dat kleine Bill mijn aandacht wil. Kwam dat door Tomi? Wanneer ik me Tom weer naakt inbeeld, word ik nog harder en ik krijg vlinders in mijn buik.
Geschokt over het feit dat ik geil op mijn broer, laat ik mijn erectie met rust. Was dat dan ook het gevoel dat ik had toen ik achter op zijn fiets zat? Waren en zijn die kriebels in mijn buik van verliefdheid? Ik dacht dat dat kwam omdat ik me zo veilig voelde. En omdat Tom mij altijd op mijn gemak stelt. Niet omdat ik verliefd was op mijn 10 minuten oudere broer. Ik voel tranen opkomen achter mijn ogen, en verstop mijn hoofd in mijn kussen.
Wanneer ik ben bijgekomen besluit ik dat het tijd is om te lezen wat Tom voor mij verborgen hield.

Tom pov
Bill is al naar bed gegaan, blijkbaar was hij moe. Gustav, Georg en ik zitten op de Game Cube Mario Kart: Double Dash te spelen. Georg staat voor mij, helaas ver voor. Maar dat komt alleen omdat er heel veel items op me waren afgevuurd.
‘Ik maak je af, Kaulitz!’ zegt Georg enthousiast wanneer ik hem een rood schild toewerp. Helaas was dat niet genoeg, want na een paar seconden is hij als eerste over de finishlijn heen. Met mij intussen kort achter hem. Gustav loopt nog een halve ronde achter, het is dan ook niet zijn favoriete spel.
‘En hoe bevalt Nederland?’ vraagt Georg om de tijd te doden.
‘Het is er net een soap. En weet je dat we daar ook fans hebben?’
‘Misschien moeten we dan overwegen om internationaal te gaan,’zegt Georg enthousiast,’en hoezo is het net een soap?’
‘Ik wordt verliefd, Anouk leest Bills dagboek, Bill wordt boos, ik zoen met Anouk,Anouk bekent een fan te zijn, Bill doorzoekt haar kamer en komt er op die manier achter dat ze fan is, Bill wordt boos op ons beide, ik vertel hem dat we geen stel zijn, hij is niet meer boos op mij, volgende dag wil hij haar voor mij nog een kans geven en nu is alles weer goed behalve dat Bill om de minuut vraagt wie de jongen is op wie ik verliefd ben.’ Som ik op in één adem.
‘Wow, en dat allemaal in 5 dagen?’ zegt Gustav, die intussen ook klaar is met zijn laatste rondje.
‘Eigenlijk in 3. Zaterdag en zondag waren nog normaal.’
‘Wacht eens even,’ zegt Georg,’ zei je net dat Bill erachter probeert te komen op welke jóngen je verliefd bent?’
Shit, heb ik werkelijk zoveel gezegd? Soms lijk ik echt te veel op Bill.
‘Zei ik jongen? Ik bedoelde meisje.’ Probeer ik eronder uit te komen.
‘Ja, en ik ben de Kerstman. Kom op, vertel het Tom! Ben je ineens homo geworden?’
‘Nee, ik vind alleen deze jongen leuk. Voor de rest ben ik nog hartstikke hetero.’
‘Oké, en wie is die knul dan die jouw aandacht van de schoonheden van de vrouw kan afleiden? En is het wederzijds?’
‘Het enige wat ik zeg is dat jullie hem ook kennen, en het is niet wederzijds. Het mag niet eens, het is verboden.’ Zeg ik, en ik voel mijn hoofd rood worden.
‘Is het iemand van de band?’ vraagt Gustav. Mijn hoofd wordt nog roder dan het al was.
‘Waarom gaan jullie nu ook al raden, dat is niet eerlijk.’
‘Ja dus. Ben ik het? Of is Gustav het?’ ik schudt mijn hoofd. Gustavs ogen worden groot.
‘Is het B-‘ ‘Waarom vertel je het hen wel en mij niet?’ komt Bill ineens binnenvallen met tranen in zijn ogen. Hij sliep toch? Hoe lang heeft hij daar gestaan?
‘Hou verdomme op!,’ schreeuw ik nu in paniek,’Allemaal! Er is een goede reden waarom ik het niet vertel! Het is fucking verboden door de wet nota bene!’ mijn zicht wordt wazig door de tranen die zich ophopen op mijn hoornvlies.
‘Homofilie is niet verboden, Tom.’ Zegt Georg.
‘Dat weet ik ook wel!’
‘Maar wat nou als die jongen ook verliefd op jou is?’ zegt Bill met een rood hoofd.
‘Hoe weet jij dat nou? En dan is het nog steeds verboden. Je kunt er voor worden opgepakt.
‘Mistte je niet iets toen je in je tas keek?’ zegt Bill nog steeds met tranen in zijn ogen. Ik voel het bloed uit mijn gezicht wegtrekken en alles wordt zwart voor mijn ogen. Het laatste wat ik hoor is Bill die mijn naam roept. Hij weet het….

Als ik mijn ogen weer open doe lig ik op mijn bed. Hoe ben ik hier gekomen? Ik kijk rond en herken dingen uit de kamer die ik allang weer vergeten was. Fotolijstjes aan de wand van Bill en mij. Mama had erop aangedrongen dat we die daar zouden ophangen, zodat we als we ruzie hadden ons zouden herinneren dat we samen hoorden. Dat wij samen een waren. De berg papier op het bureau en een prullenbak vol met papieren propjes. Bill schreef altijd in deze kamer. Dat vond hij fijner dan in zijn eentje in zijn eigen kamer zei hij.
In de hoek van de kamer zit Bill in een grote fauteuil. Hij is iets aan het lezen. Blijkbaar is het erg grappig, want hij geeft constant een lach op zijn gezicht. Het ziet er zo lief uit.
Hij kijkt ineens op. ‘Tomi!,’roept hij stralend,’ik schrok me dood man! Gustav zei dat je alleen maar was flauwgevallen en dat je zo wel weer wakker zou worden. Hij heeft je naar boven gebracht want ik ben daar natuurlijk niet sterk genoeg voor. Intussen ligt iedereen op bed. Je was voor tien minuten buiten westen. Wat gebeurde er?’ en hij komt naar me toe lopen. Zo te zien heeft het verhaaltje wat hij net las kleine Bill wakker gemaakt. Al kan je hem zo te zien niet echt klein noemen. Ik krijg al zo’n vaag vermoeden wat voor een verhaal het was dat hij las.
Blijkbaar zag Bill me staren, want hij grinnikte en deed er een hand voor. Ineens schoot me te binnen dat hij wat vroeg, en ik kijk hem aan.
‘Sorry? Wat zei je ook alweer?’
‘Waarom viel je flauw?’zegt hij, en hij komt bij mij op bed zitten.
‘Omdat je het weet. Ben je niet boos?’ vraag ik. Lachend schudt Bill zijn hoofd.
‘Nee, integendeel.’ Zegt hij, en zijn hoofd komt dichterbij.
‘Eerst wil ik het je horen zeggen, Tomi.’ Zegt hij, en ik voel hoe zijn adem langs mijn lippen strijkt.
‘Ik hou van je Bill.’ Zeg ik, waarna ik direct zijn prachtige lippen op de mijne voel. Vuurwerk gaat af in mijn buik en een gelukzalig gevoel dat ik niet had verwacht te mogen voelen verspreidt zich door mijn lichaam.
‘Ik ook van jou.’ Zegt Bill.


Reacties:

1 2

xRivkikix3
xRivkikix3 zei op 31 mei 2010 - 19:35:
IK HOUD HIER ZO HARD VAN!
Echt, heel erg:
leuk
lief
schattig
de bedoeling
heerlijk
goed
mooi
en zooo verslavend.

Je gaat wel snel verder toch?!
Xoxox3.


dreamerangel
dreamerangel zei op 31 mei 2010 - 18:55:
whaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eindelijk!
en kleine Bill is schattig gnagna ^^
oke srry dat stuk was officieel niet te bedoeling ^^


Renesmee
Renesmee zei op 31 mei 2010 - 7:51:
Awh =)
Cute man


jorinloveth
jorinloveth zei op 30 mei 2010 - 20:30:
jaaaaaaaaaaaaaaaaa eindelijk =D

meer!


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 30 mei 2010 - 19:10:
yyyeeeeeyyyy!!!!!
ze zijn verlieeehieeefd!!!!

whiii, nu ben ik happy ^^

snel verder, ik lieft dit!!!