Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » [TH]How could I be a boxer and gay? [Twincest] » love vs. anger.

[TH]How could I be a boxer and gay? [Twincest]

17 juni 2010 - 21:48

1429

4

411



love vs. anger.

sorry het heeft een tijdje geduurd maar da komt vanwege mijn examen tijd. Ben als nog niet geslaagd.. moet nog een her doen-_- hope you like it xxangie

Tom pov.
Wilde hij het dan niet? Hij leek eerst wel verdrietig omdat ik alleen maar aandacht voor die film had. En dan krijgt hij wat hij wil is nog niet goed. Zwijgend zit ik achter het stuur en kijk strak voor me uit. Wat eerst een leuk avondje moest worden is uit gelopen op niks. Er heerst een ongemakkelijke stilte in de auto en ik merk aan Bill dat hij er gek van wordt. ‘Tom, alsjeblieft praat tegen me’ Ik geef geen reactie ‘Tommie’ hij legt mijn hand op mijn been maar ik sla hem weg. ‘Tom! Stop de auto!’ Meteen trap ik op de rem. Bill had dat niet verwacht en grijpt met zijn handen naar het dashboard. ‘Oke Tom ,als je zo graag je zin wilt. Laat me dan komen’ nog steeds met mijn handen om het stuur geklemd staar ik naar buiten. Bill trekt 1 van mijn handen weg en komt op mijn schoot zitten met zijn gezicht naar de mijne. Emotieloos kijk ik hem aan. ‘Vind je dit nou niet een beetje kinderachtig van je zelf Tom?’ ik negeer zijn vraag en leg mijn hand weer op het stuur zodat ik hem in sluit. Ik zou nog zo graag boos op hem willen blijven. Hem laten merken dat hij niet alles kan flikken en dat ik niet over me heen laat lopen. Maar ik kan er niks aan doen. Hoe hij hier nu op mijn schoot zit zo kan niet langer boos op hem blijven. Ruw druk ik mijn lippen tegen de zijne en ik zie dat Bill schrikt. Maar snel hersteld hij zich weer en zoen wild terug. We zoenen elkaar alsof we in een gevecht zitten, ruw en onvoorzichtig. ‘Laat me dan komen Tom’ gromt Bill tegen mijn lippen. Ik trek hard aan zijn knoop die meteen los schiet. Bill laat zijn handen onder mijn shirt verdwijnen en begint met zijn nagels in mijn huid te krassen. Ook al zijn we niet meer boos op elkaar, het lijkt alsof we al de woede gebruiken die in ons zit. Bill tilt zijn kont iets op zodat ik zijn broek van zijn kont af kan laten zakken. ‘Doe wat je niet laten kunt Tom. Doe het’ zijn ogen staan fel. Ik laat mijn hand in zijn gespannen boxer verdwijnen en begin liefdevol zijn ballen te strelen. ‘Tom, harder ‘ al het liefdevolle verdwijnt en ik begin hard aan zijn erectie te trekken. Bill gooit zijn nek in zijn hoofd en duwt zijn heupen tegen de mijne aan. ‘Is dit wat je wilde Tom?’ kreunt Bill er met moeite uit. ‘Ja Bill’. Ik begin nog harder te trekken dat zo hard dat ik bang ben dat door de wrijving er straks rook ontstaat. Ik voel hoe Bill zijn lichaam zich onder mijn hand aanspant en ik voel een warm goedje over mijn hand stromen. Ik zoek een doekje in het dashboard kastje en veeg mijn hand er aan af.
Na dat Bill klaar gekomen was leek het wel alsof al zijn woede er tegelijkertijd uit vloeide. Daarna zoende hij me lief en teder en zei hij hoeveel hij van me hield. En nu, nu zitten we weer stil naast elkaar in de auto maar dit keer is het een fijne stilte. Thuis aan gekomen doen Bill en ik extra voorzichtig om Georg en Jolien niet wakker te maken en gaan rustig in bed liggen. ‘Welterusten liefje’ ‘Welterusten Tommy, ik hou van je.’ Ik trek Bill dicht tegen me aan en stevig sla ik mijn armen om hem heen, alsof ik bang ben om hem kwijt te raken.

Bill pov
Ik wrijf het slaap uit mijn ogen en moeilijk open ik mijn ogen. Het is pas half 8 maar ik moet nu toch echt mijn nest uit. Vandaag is mijn eerste werkdag en ik zou een slechte indruk op Karen maken als ik nu al te laat zou komen. Versuft draai ik me nog 1 keer om, dan maar niet douchen. Ik sla mijn armen weer om Tom heen. Net wanneer ik weer in een heerlijke droom ben gaat die *** wekker en kan ik niet anders dan opstaan. Het is inmiddels al kwart over 8 en ik moet nog ontbijten. Traag trek mijn broek aan en pak een willekeurig shirt uit de kast. Aan mijn make-up besteedt ik vandaag niet zo veel aandacht enkel mascara is genoeg. Ik zou mensen waarschijnlijk alleen maar afschrikken als ik me volledig op zou maken. Ik eet snel 2 broodjes en loop terug naar de slaapkamer om Tom een afscheidskusje te geven. Voorzichtig doe ik de deur open en zie dat Tom nog lief ligt te slapen. Hij heeft inmiddels het hele bed ingenomen en zijn armen en benen liggen nu gespreid op het bed. Hoe schattig. Op mijn tenen loop ik naar hem toe ik pak een pen en papiertje en schrijf er op dat ik naar mijn werk ben en leg het op mijn kussen. Ik druk mijn lippen even op die van Tom ‘Dag liefje tot vanmiddag’. Ik sluit de deur zachtjes achter me dicht , pak mijn laatste spullen bij elkaar en met een goed gevoel ga ik op weg naar mijn werk.
‘Ah Bill daar ben je, mooi op tijd jongen’ Ik lach vriendelijk naar Karen en ben nu toch wel benieuwd wat ik vandaag allemaal moet doen. ‘Waar kan ik beginnen?’ ‘Nou het zou fijn zijn als je me zou willen helpen met alles klaar te maken voordat de gasten komen.’ Ik begin de stoelen van de tafels af te halen en zet overal een kaarsje op. Ik moet zeggen dat het hier er een beetje oudbollig oogt. ‘Wat sta je te denken Bill?’ Verschrikt draai ik me om, ze heeft me nu al door en ze kent me nauwelijks. ‘Nja .. uhm.. ik zat te denken dat het er hier een beetje oud uit ziet. ‘ Ik verwacht dat Karen nu boos gaat worden maar in tegenstelling tot dat knikt ze instemmend. ‘Wees maar niet bang dat ik boos op je wordt, want Bill je hebt gelijk. Toen ik dit alles hier kocht vond ik dat ook zo. Maar ik heb gewoon de tijd nog niet te gevonden om het hier te veranderen en bovendien heb ik ook geen inspiratie.’ ‘Misschien kan ik je wel helpen’ en ik kijk naar mijn voeten. ‘Dat zou heel fijn zijn Bill , maar eerst moeten we vandaag nog zien door te komen.’ Karen begint de bar gereed te maken en haalt allerlei lekkere dingen voor in de vitrine. Verlekkerd kijk ik naar al het lekkers ‘Bill als we wat overhouden mag je wel wat mee naar huis nemen.’ ‘O echt waar bedankt!!’ Karen kijkt op de klok en schrikt ‘O het is al 9 uur we moeten open Bill ,wil jij het bordje even op “open”ť draaien.’ Ik draai het bordje van gesloten naar open om. En nu maar wachten op de eerste klanten. Niet veel later lopen de eerste klanten binnen. Het zijn scholieren op weg naar school. Later op de dag werd het volle bak en alle tafeltjes waren bezet. Nu begrijp ik waarom Karen en helper nodig had. Ik rende me de poten uit mijn lijf niet normaal. Dan hoor je daar weer mensen schreeuwen dat ze dat willen en andere weer dit. Ik bleef maar aan de gang. Het is nu inmiddels al half 7 en omdat het etenstijd is zijn er niet zo veel mensen. Kreunend zit ik op een stoel , mijn arme voetjes. Ik hoor de het belletje rinkelen die afgaat als de deur open en dicht gaat. Nee niet weer ik had net rust met een zucht wil ik op staan maar… ‘Billy!’ Tom komt naar me toe en geeft me een knuffel. ‘En hoe was je eerste werk dag scha..?’ Tom kreeg Karen in de gaten en slikte zijn laatste woorden in. ‘Ja wel goed hoor Tommy, maar wel vermoeiend’ en zielig kijk ik naar mijn arme voetjes. Karen komt naast ons staan en kijkt Tom onderzoekend aan. ‘Karen’ ze steekt haar hand uit en Tom kijkt er dom naar. ‘Karen dit is Tom’ dan doe ik het maar als Tom het niet doet. ‘Nou Tom volgens mij kan Bill wel een voet massage gebruiken.’ Ik kijk haar verbaast aan en Karen knipoogt naar me. ‘Zou je dat voor me willen doen Tom??’ en ik knipper overdreven met mijn ogen. ‘Uhm.. ja hoor. .maar waar?’ ‘Ga daar maar zitten?’ En Karen wijst naar het tafeltje wat hele maal achter in staat. ‘Ik verwacht op dit moment toch niet veel mensen dus ik kan het wel even alleen af.’


Reacties:


NikkiKaulitz
NikkiKaulitz zei op 31 aug 2010 - 18:15:
verder<3


jorinloveth
jorinloveth zei op 25 juni 2010 - 13:29:
ahah Tom is schattig XD
Karen heeft stijl

verder!!


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 18 juni 2010 - 13:35:
hahaa, Tom is soms echte een klein kind

Snel verder!!
Love this <3


YarahartBill
YarahartBill zei op 17 juni 2010 - 23:21:
Aww arme Billie met ze moeie voetjes!
lieve Tom met ze voetmassage.
en Karen vind ik ook coewl

Snel verder!!
Suc6 met je Her!

xxxxx. <33