Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » stand alones » Berlin chrashes Alcohol

stand alones

5 juli 2010 - 17:20

1672

3

562



Berlin chrashes Alcohol

Dit is een challenge van Kayley en de opdracht was: Heel veel alcohol, lippenstift en mascara, de stad Berlijn en drie meisjes die toevallig de tourbus aan de kant zien staan. Minimum 750 woorden. (vraag me niet waar de titel opslaat. Ik had een titel nodig en dit schoot in mijn hoofd.)

'Shoppen', Lisanne springt opgewonden op en neer. We zijn net in Berlijn aangekomen en dit is het eerst waar ze aan denkt. Het appartement ligt op loopafstand van de stad, wat geniaal is. Zo kunnen we ’s avonds ook nog een keer gaan drinken en stappen natuurlijk. We slapen met zijn drieën op een kamer, met uitzicht op het park. Een heel uitgebreid balkon vanwaar je de mensen in de straat prachtig ziet. Ik pak mijn net uitgeschopte schoenen weer op en trek ze aan. Vijf minuutjes later lopen we in de stad. We lopen de eerste beste grote winkel in. We beginnen op de klerenafdeling. Overal zie ik enorm grote rekken en allerlei kleurtjes. Ik laat mijn hand langs de verschillende stofjes glijden. Ik prop zoveel in het mandje dat ik het bijna niet meer kan tillen. Ik heb de laatste jaren zoveel geld gespaard dat er geen limiet meer is. Het is altijd al voor deze vakantie geweest. Een paar setjes kleren hang ik terug en de rest neem ik mee naar de volgende afdeling, accessoires .

Buiten wacht ik in het zonnetje op Lisanne en Celine. We lopen door en zien daar een mega make-up winkel. We rennen ernaar toe. Ik besluit van achter naar voor te gaan. Hoe ik niet de hele winkel door met een volle mand. Overal waar ik kom gooi ik lipgloss en mascara in de winkelmand, allerlei kleuren en merken. Bij de kassa wil ik eigenlijk de prijs niet eens weten.

We zijn al minutenlang aan het lopen en zijn natuurlijk flink verdwaald. Daarvoor hebben we dus een kaart van Berlijn in de koffer op het bed liggen. Speciaal gekocht om niet te verdwalen. 'Zijn we hier net ook niet langs gekomen?' Celine kijkt om zich heen. Ik schud mijn hoofd. Ik heb geen richtingsgevoel, maar wel een goed geheugen voor straten. Als we op een parkeerplaats terecht komen, zakken we neer op een bankje. 'We zijn verdwaald,'Lisanne trekt een sip gezicht. 'We zijn op een parkeerplaats, iemand moet weten waar het hotel ligt.' 'En wat als ze dat niet weten.' 'Dat moet iemand weten, want mijn tassen worden te zwaar.' 'Maar Kirsten toch, dan moet je niet zoveel kopen.' Ik geef Celine een duw waardoor ze bijna van de bank afvalt. Ze duwt me terug en natuurlijk val ik er helemaal vanaf. Ik sta hopeloos op, pak mijn tassen en loop de parkeerplaats verder op. Ik zie niet echt iemand die aardig genoeg lijkt om het te vragen. Uiteindelijk spreek ik een best knappe jongen aan. 'Kannst du mir der Weg nach das Hotel sagen?' Ik hoop dat hij het snapt, zo goed is mijn Duits nou ook weer niet. Hij knikt en begint te ratelen. Wonder boven wonder versta ik ieder woord. 'Viele dank' Ik wenk Lies en Lien. We beginnen aan de terugweg. 'Mijn voeten doen pijn,''Celine misschien had je platte schoenen aan moeten doen.' 'Dan loop ik niet lekker Kir.' 'Lien, kir ophouden, kijk daar eens.' Ik draai mijn hoofd om en moet moeite doen om niet te gillen. De tourbus van Tokio Hotel staat daar gewoon aan de kant. 'Zullen ze binnen zijn,' Lien haar gezicht klaart op. ze heeft nu vast geen last meer van haar voeten. 'Het is hun privacy, daar ga je je neus toch niet insteken,' probeer ik nog. Lies pakt mijn en arm en trekt me zo hard mee dat ik het gevoel heb dat mijn arm eraf valt. voor ik het weet sta ik in de woonkamer. Geen deur die ons tegenhield en niemand te zien. Lien schopt haar pumps meteen uit. 'Kunnen we niet beter vertrekken.' 'Deze kans krijg je nooit meer. Stop met zeuren en geniet ervan. Het rare gevoel in mijn buik gaat niet weg. Voorzichtig laat ik me op een stoel zakken terwijl ik de rest gadesla.

ik weet niet hoelang we hier al zijn, ik heb namelijk ook geen gevoel van tijd, staat plotseling Tom in de deuropening. De verbazing is op zijn gezicht te lezen. Lien blijft hangen midden in haar rondraaiende beweging. Het ziet er eigenlijk best wel grappig uit. Langzaam gaat de blik van Tom van verbaasd naar tevreden. Zijn lach wordt steeds breder. 'Zo en dan vind ik hier in de auto twee wondermooie dames.' Lies begint te blozen en Lien krijgt een lach van hier tot ginder. Ik besluit me nog wat verder in de bank terug te trekken. Mij had hij duidelijk nog niet gezien. 'Willen jullie ook iets te drinken?' '3 drankjes graag.' Als hij die hint van Lien nog niet doorheeft is hij wel heel dom. Of hij is dronken. Ik ruik de alcohol vanaf hier. Niet helemaal recht loopt hij vanaf de koelkast naar de tafel. Hij ploft nog net niet op mij neer. Zo gauw hij mij ziet worden zijn ogen groot. Zijn mond zakt open. Ik voel me langzaam rood beginnen te worden. Zoveel houd ik er ook weer niet van als mensen me aanstaren. Ik zie de flits van het toestel van Lien. 'Die is voor in je fotoboek.' 'Welk fotoboek?' Hij klinkt op slag weer nuchter. 'Het fotoboek dat ze voor mijn verjaardag gaan maken,' stel ik hem gerust. Hij knikt een keer. 'Dus hoe komen jullie hier binnen?' 'Nou dat is simpel. Je loopt richting het hotel en dan zie je daar opeens de tourbus aan de kant staan. Je besluit een kans te wagen en loopt naar binnen. Blijkt de deur open te zijn en niemand binnen te zijn. Dus als een fan blijf je wachten tot ze thuis komen. Je wilt toch niet dat er iemand misbruik van maakt.' Hij lacht een beetje, al is het niet van harte. Zou hij het zo erg vinden dat wij er zijn. 'Ik ben trouwens Celine en dat daar is Lisanne. Degene naast je heet Kirsten.' 'Tom, maar dat wisten jullie natuurlijk al.' We knikken. Ik hoor wat gestommel buiten en dan komt de rest van de groep er ook aan. 'Zo Tom, wat denk je, ik ben alleen dus zal maar voor wat gezelschap zorgen.' 'Nou eigenlijk zaten ze al binnen. Zou jij de deur niet afsluiten.' Ik zie hem gewoon denken maar het kwartje valt niet. Hij haalt zijn schouders eens op en kijkt de andere aan. 'Als ze dan toch hier zijn, we kunnen wel wat ander gezelschap gebruiken.' Bill kijkt Lies aan. 'Gezellig.' Gustav kijkt er niet echt blij bij. 'Ik ga wel wat te eten halen. Gaat er iemand mee?' Georg kijkt opzettelijk naar Celine. Die knikt opgetogen en springt al op. Ze haalt haar pumps onder de bank uit en vertrekt. Ze knipoogt een keer naar me en iets zegt me dat ik die nog even niet terug hoef te verwachten. De rest is ondertussen ook gaan zitten. Ik maak het blikje voor me open en neem een flinke slok. Bier is toch al weer een tijdje geleden en ik weet gelijk weer waarom. Ik haat het en hou daarvoor in de plaats van wijn en mixdrankjes. Ach, die moeten ze straks toch ook wel hebben.

Na een zak friet en een aantal drankjes verder zijn we toch allemaal behoorlijk aangeschoten. Gustav is ondertussen al naar bed gegaan. Hij mompelde iets over moeheid. Lien geeft Georg nog een glas drinken. Ze knipoogt een keer naar mij. Ik snap meteen haar bedoeling. Ze wil nog een paar leuke foto's van de jongens, maar dan moeten ze wel dronken genoeg zijn. Lien legt het fototoestel al klaar op de tafel en staat wankel op. Ik zie haar mijn tassen induiken. Ze komt met mascara en lipgloss terug. 'Georg ik ga je mooi maken,' kirt ze. Hij knikt en gaat op zijn knieën voor haar zitten. Nooit gedacht dat hij dat ooit vrijwillig gedaan zou hebben. 'Naar beneden kijken.' Georg doet netjes wat ze zegt en al snel zit hij onder de mascara. De lipgloss komt ook niet alleen maar op zijn lippen terecht. Dan pakt hij het af en gaat Celine's gezicht ondertekenen. Ik pak snel het fototoestel en maak een fotoreportage. Tom begint achter me te lachen waardoor we samen omvallen. 'Nu een foto van ons.' Hij pakt het fototoestel af en maakt een foto. Hij probeert weer rechtop te gaan zitten, maar valt weer om. Boven op mij. Zijn lippen net naast de mijne. 'Sorry,' fluistert hij. Ik voel de kriebels door mijn buik heen stromen. Ik draai mijn hoofd een klein beetje en dan voel ik zijn tong tegen mijn lippen. Van de flitsen op de achtergrond ben ik me vaag bewust.

Ik weet niet hoelang ik hier al ben of hoeveel ik al gedronken heb. Ik weet alleen dat het buiten dronken is, want ik kan de sterren zien. Ik lig op mijn rug met Tom naast me. Zijn lippen belanden regelmatig op de mijne. Zijn hand voel ik branden op mijn hand en heup. Ik hoor van binnen iets roepen en we moeten weer naar binnen. Ik zie Celine een glas over haar heen gooien. Voordat ik het doorheb heeft ze ook al een glas over mij leeggegooid. De sterke geur van alcohol prikt in mijn neus. Ik pak een fles rum en ren haar achterna. Niet veel later zijn we allemaal zeiknat van de alcohol en ligt de hele vloer onder. Ik glijd weer eens uit en val in een plas alcohol. Bill begint hard te lachen en hij ligt niet veel later naast me.

Als ik mijn ogen opendoe weet ik niet wat er is gebeurd en hoe. Ik voel de koppijn opzetten en wil het liefst nog even blijven slapen. Ik draai me om tegen Tom aan. Mijn ogen zijn meteen wagenwijd open. Dit kan dus niet waar zijn. Ik voel dat ik alleen nog maar mijn ondergoed aanheb. Waar zijn de rest van mijn kleren gebleven. Waar zijn de andere twee gebleven. Ik besluit me er later maar druk om te maken. Nu gewoon even mijn ogen sluiten en er een knallende vakantie van maken en dat samen met onze nieuwe vrienden.


Reacties:


wordslover
wordslover zei op 18 jan 2011 - 21:54:
Leeeuk!

<3


Kayley
Kayley zei op 9 juli 2010 - 14:37:
Haha, nice. ^^
Party in de tourbus.
En arme Gustav, die mag alles maar aanhoren. (Tenzij hij een vaste slaper is, maar dat zal vast wel.)

Dit vond ik trouwens een grappige fout:
Ik weet alleen dat het buiten dronken is,...


realMe
realMe zei op 5 juli 2010 - 19:19:
nice
dit is leuk
veel leuker dan leren
snel nog een