Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » GESTOPT Ashtray heart |Draco Malfoy| » 2. Nothing personal

GESTOPT Ashtray heart |Draco Malfoy|

7 aug 2010 - 14:30

693

3

325



2. Nothing personal

Reactie & favoriet?

Eenmaal op Hogwarts aangekomen, had ik al terug mijn gewaad aan. Het groen met zwarte stond echt geweldig bij elkaar. Dit voelde meer een thuis voor me dan thuis. Groter dan het onze was het wel. Thuis bracht ik de meeste tijd door in de grote tuin rond ons landhuis of wel gewoon binnen op mijn kamer. Eenmaal binnen had ik het te druk met Pansy te praten terwijl Draco nog steeds erg stil was. Af en toe praatte hij met een jongen van onze afdeling die blijkbaar naast hem was komen lopen. We werden natuurlijk gevolgd door de levenloze vreetzombies beter bekend als Crabbe en Goyle . Die twee sukkels keken met hun uitpuielende oogjes naar de tafels. Wachtend tot ze gevuld zouden worden met al het lekkers. The Great Hall was weer erg mooi versiert in de afdelingskleuren. Natuurlijk was het groen met zilvere wanddoek en daarop een slang dé mooiste van ze allemaal. Slytherin. Eenmaal dat ik aan die tafel zat. Tegenover Draco voelde ik me echt wel thuis. Klaar om dit schooljaar te beginnen was ik helemaal. Het betoverd plafond zag er weer geweldig mooi uit met de duizende sterren.

Na het avondeten keerde ik samen met Inna naar de leerlingen kamer. Ik moest lachen om haar belevenissen tijdens de vakantie. Slytherin had weer een paar nieuwe aanwinsten en iets mooier als dat bestond er echt niet. Neville Longbottom was al op de trappen gevallen, toen iedereen stond er op te kijken. Daar gingen we ook nog even op door. Het was zo grappig om zijn gezicht te zien en dan dat mudderbloodgeval dat hem kwam helpen. Té zielig. "Slanggeval." zei ik voor de wand en deze ging open. Samen met mijn vriendin stapte ik naar binnen. Het was redelijk druk in de leerlingenkamer, maar dat weerhield ons liefste koppeltje niet om elkaar lekker te gaan aflikken. Bij het beeld van Pansy die Draco aan het zoenen was moest ik echt letterlijk van gaan kotsen. "Zo zo, hebben we ook ons pleziertje." Meteen stopte ze en dat stopsein werd door Draco aangevoerd. Ik moest er een beetje vals om grijzen. "Ga gerust door hoor. Crabbe zit hooguit te kwijlen." Even schoot zijn blik richting Crabbe die in zijn neus aan het peuteren was. Pansy haar gezicht vertoonde regelrechte afschuwing. Vincent werd eindelijk wakker uit zijn heerlijke droom en haalde beschaamd zijn vinger uit zijn neus. "En daar ga jij dan mee om?" Pansy keek haar vriendje wat beschuldigend aan. "Ik ga uitpakken." Ze drukte nog een kus op Draco zijn lippen en vertrok naar boven. Hij zakte -opgelucht naar mijn mening- onderuit in de bank waar hij op zat en ik nam plaats met Inna voor het haardvuur. Ze vertelde me verder en we bespraken wat dingetjes.
Uiteindelijk stond ze ook op om uit te pakken en naar bed te gaan. De meesten leerlingen zaten nu wel in hun bed of hadden lol op hun slaapzaal. De enigste die hier nu te bespeuren waren, was ik en Draco. "Hoe was je vakantie?" God, ik moest wel toegeven dat zijn stem absoluut sexy klonk. Ook wel grappig. Ik keek naar de kolen in het haardvuur, dat langzaam was aan het uit gaan. "Rustig. Mijn vader had het te druk met werk." "Ach, dat ken ik wel." Ik draaide me om en keek hem aan in zijn blauwe ogen. Zijn blonde haar zat wat wilder, maar dat kwam vast door dat Pansy er in had zitten te woelen onder hun intieme momentjes. Ergens kon het me ook weer helemaal niet schelen. Ik kon genoeg jongens krijgen. Oké, daar zaten een paar sukkels bij, maar dat heb je altijd wel als je iemand zoals mij bent. De stilte werd uiteindelijk door hem verbroken: "Vader dacht eraan om u en uw vader uit te nodigen. Dan zouden we samen Kerst kunnen vieren." Een speelse grijns kwam even op zijn gezicht. "Wel dat lijkt me een groot genoegen. Kerst bij de Malfoy's..." Mijn stem was gewoon geweest en geen glimlachje kon ervan af. Zijn spelletje meespelen deed ik niet. "Goede nacht." Ik liep naar de meisjesslaapzaal, kleedde me om en viel als een blok in slaap.


Reacties:


SaarForYou
SaarForYou zei op 24 aug 2010 - 19:27:
HOOI EMI? DRACO? OGEN? HAAR IN DE WAR? HALOO?

als zij hem niet wilt neem ik hem!


verenaCullen
verenaCullen zei op 9 aug 2010 - 22:02:
Geweldig, meld je als er volgend deeltje is?

-aa-

xx


Eliros
Eliros zei op 7 aug 2010 - 16:13:
Waarom pakt ze hem niet gewoon gelijk op zijn bek... ^^
Sorry, ik ben vandaag niet in een reactie-mood.