Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Vampire Diaries » Undisclosed Desires' » Chapter- Two

Undisclosed Desires'

4 dec 2010 - 21:17

1282

5

577



Chapter- Two

Dear diary,
Vandaag word mijn eerste echte schooldag hier in Mystic Falls. En dan te bedenken dat ik gisteren nog maar net ben aangekomen. Ik ben eigenlijk nog niet echt buiten geweest hier. Owja alleen gisteren even mijn auto hier in een stadje verderop gaan halen. Mijn vader heeft hem laten overkomen voor mij.
Maar eerlijk gezegd, tot hiertoe vind ik het hier maar niets. Het is hier saai en toch een paar graden kouder dan in Atlanta. We zijn ook even voorbij de school gereden. Het zag er vrij normaal uit. Alleen wel wat kleiner dan mijn oude school maar ze hebben ook een footballveld, wat wilt zeggen dat ik misschien mijn schoolcarrière toch kan afronden met de naam en faam van een cheerleader. Maar over dat moet ik nog even nadenken. Ik zag gisteren ook op een foto dat Elena ook cheerleader is dus misschien kan zij me wel binnen loodsen.
Jenna is ook wel aardig. Ik had haar alleen op de begrafenis gezien. Ze is maar een tien jaar ouder dan ons wat het best cool maakt om haar nu als soort moeder te hebben. Veel gezag moet ik hier in ieder geval niet verwachten.
Ow wacht, ik hoor Elena uit de badkamer komen. Tijd om zelf de badkamer in beslag te nemen.


Snel stopte ik mijn dagboek terug onder de matras en keek op de klok. Elena had duidelijk haar tijd genomen. Ik had nog een twintigtal minuten. Maar oké, ik kan haar niets kwalijk nemen. Het is voor iedereen weer de eerste schooldag en wie wilt er dan niet goed uitzien. Snel trok ik mijn pyjamaoutfit uit en sprong onder de douche. Het douchen zelf had me zo’n tien minuten gekost wat me nog een andere tien minuten gaf om snel mijn haar en make-up te doen. Mijn outfit had ik gisteren al gekozen in overleg met Elena. Ik ging het gewoon simpel en niet te opvallend houden. Een simpele skinny jeans, mijn zwarte pumps, een wit topje met een rode brede riem rond mijn middel en mijn leren jasje. Mijn haar bewerkte ik snel met mousse en föhnde het snel met de losse hand zodat er een slag in mijn haar zat. Make-up hield ik bij wat mascara en lipgloss.
Toen ik de badkamer uitsnelde om mijn leren jasje te gaan zoeken botste ik op Elena. “Ow Sorry, moet snel zijn.”¯ zei ik snel terwijl ik de trap afsnelde.
“Charlotte, Take it easy.”¯ Riep ze me achterna terwijl ze met een zakje stond te zwaaien. “Ik heb ons ontbijt al ingepakt zodat we het onderweg kunnen opeten.”¯
“Geweldig maar kunnen we dan nu gaan?”¯ Ik griste mijn sleutels van het kastje en liep zenuwachtig naar de deur. “Ik rijd.”¯ Riep ik nog snel naar binnen voordat ik richting mijn zwarte audi rs4 carbrio beende. Het was goed weer en ik wilde eerlijk gezegd ook wel een indruk maken als we op school zouden aankomen dus ik liet het dak zakken.
“Je bent wat vergeten, mevrouw ‘ik-heb-haast’.”¯ Elena stond aan de passagiers kant van mijn auto met mijn tas te zwaaien.
“Oeps. Kan gebeuren.”¯ Lachte ik en stapte snel in. Het geluid van de motor klonk vertrouwd en ik trapte een paar keer flink op de gaspedaal zodat mijn audi gromde.
“Klaar?”¯ grijnsde ik naar Elena waarop zij haar zonnebril opzette en haar duim opstak. “Lets go!”¯

Toen we de parkeerplaats van de school opreden werden we flink na gekeken waarvan Elena en ik allebei al lachend genoten. Ik reed mijn auto in een vrij parkeervak en toen we uitstapten werd Elena gelijk omarmd door een blond meisje.
“Oh Elena ik heb je zo gemist.”¯ De twee raakte nogal hevig in gesprek en ik probeer zo onopvallend mogelijk te kuchen. Wat blijkbaar werkte.
“Oh sorry.”¯ Bloosde Elena. “Caroline dit is mijn nicht Charlotte. Charlotte dit is Caroline. Vriendin vanaf de zandbak”¯
Ik stak mijn hand uit Caroline pakte hem vast. “Mooie ring by the way”¯ gaf ik haar een compliment bij de gedachten dat complimenten altijd helpen bij een nieuwe vriendschap.

Mijn eerste lessen had ik niet met Elena maar gelukkig wel met Caroline zodat ik toch niet helemaal verloren liep. Tussen ons tweede en derde uur hadden we een tiental minuten pauze wat genoeg tijd was om onze boeken te verwisselen bij de lockers en voor Caroline om hier en daar een praatje te maken. Ik liet Caroline op het begin van de gang achter want op dit slakkentempo zouden we onze lockers nooit bereiken.
Terwijl ik al achterom kijkend aan Caroline melde dat ik door liep knalde ik op iemand anders. En nog niet zo zachtjes ook. Ik katapulteerde terug naar achter en viel op de grond.
“Ow Shit. Het spijt me. Gaat het?”¯ Ik zag een hand voor mijn ogen verschijnen en greep er automatisch naar. Ik werd recht geholpen door een blonde jongen.
“Gaat het?”¯ vroeg hij nog een keer.
“Ja dankje.”¯ Mompelde ik terwijl ik over mijn pijnlijke achterhoofd wreef.
“Zo Matt gelijk the new girl al te pakken?”¯ Een grote jongen met bruin haar verscheen achter mijn voormalige belager.
“Hmm niet mis zo te zien.”¯ Hij grijnsde naar de blonde jongen “De roddels hebben voor één keer gelijk”¯.
“Hallo?”¯ Ik liet mijn hand tussen de twee jongens wapperen, “Ik sta er bij hoor.”¯
“Sorry schoonheid.”¯ en de bruine jongen stak zijn hand uit, “Tyler Lockwood.”¯
Ik legde ongewillig mijn hand in die van hem. “Charlotte Gilbert.”¯
“Gilbert?”¯ De blonde jongen wrong zich tussen ons in, “Sorry, ik ben Mattew Donovan. Maar noem me maar Matt.”¯ Hij nam mijn hand dat Tyler blijkbaar nog steeds vast had en liet hem daarna los.
“Maar zei je nu Gilbert? Als Elena Gilbert?”¯ Ging hij verder.
“Uh ja, ze is mijn nichtje.”¯ Antwoordde ik twijfelachtig.
“Auwtch Matt. Weer een Gilbert die je hartje kan breken.”¯ Grijnsde Tyler. Matts gezicht vertrok pijnlijk. Elena had me gisteren avond al verteld over sommige mensen hier op school. Inclusief Matt, haar ex-vriend. En echt iedere idioot kon zien dat dit Matt kwetste. En trouwens ik duld ook niet dat er zo over mij en mijn familie word gesproken. Ik deed een paar sensuele stappen richting Tyler zodat hij gewillig een paar stappen naar achter deed tot hij met zijn rug tegen de lockers stond. Ik ging tegen hem aan staan en richtte mijn hoofd naar boven zodat mijn lippen gevaarlijk dicht bij die van hem in de buurt waren. Ik hoorde een opstijgend geroezemoes rond ons maar ik negeerde het.
“Zo meneer lockwood jou hartje is nog nooit gebroken door een Gilbert. Maar geloof me dat zal ook nooit gebeuren.”¯ Ik sprak de woorden zo sensueel mogelijk uit zodat hij enkel het tegenovergestelde kon vermoeden van wat hem te wachten stond. Mijn ene hand vond zijn weg naar Tylers borstkas en bleef daar liggen. Ik hoorde zijn adem stokken. Met mijn andere hand gleed ik in mijn tas. Ik hoorde dat er steeds meer mensen bleven staan.
In mijn tas vond ik wat ik zocht en haalde een foto eruit. De nagels van mijn hand dat op zijn borstkas lag priemde zich nu in het vel onder zijn T-shirt. Ik deed een stapje achteruit.
“Zo Tyler. Meet David McLaren.”¯ En ik zwierde met de foto voor zijn gezicht. “Hij is lief, slim, helemaal geweldig en mijn vriend.”¯ Zei ik op zo een arrogant mogelijk toon.
Zijn mond viel open en ik hoorde hier en daar een giechel achter mij.
“En nu braaf zijn h蔯 Ik stapte naar achter, trok zijn T-shirt recht en ik gaf hem nog een klopje op zijn borst.
“Ik zie je nog Matt!”¯ en ik liep verder de gang op naar mijn locker terwijl ik een stomverbaasde Tyler achterliet en dit keer een grijnsde Matt.


Reacties:


Torresss
Torresss zei op 16 aug 2010 - 22:54:
Geweldig!
Snel verder.
Melding?


twinsis
twinsis zei op 16 aug 2010 - 11:46:
Leuk !
Snel verder !
Xx Melis
Melding ?


xSoParanoid
xSoParanoid zei op 16 aug 2010 - 10:40:
ik vind Tyler lekker . eigenlijk en Matt wat minder.
WAAR IS JEREMY! dies al helemaal om op te freten zoals Damon vind hem zo cuwte hihi. snel meer love it


Kayley
Kayley zei op 16 aug 2010 - 1:28:
Hehe!
Geniaal. Echt, geniaal much!
En buiten dat ik hier en daar een CIJFER zag, was het heeeeel goed. (':
Objectiefheid for the win.
En en en. Ligt het aan mijn VD-onkennis dat ik niet weet wie Matt en Tyler zijn, of zijn die voor iedereen nieuw?


Adored
Adored zei op 16 aug 2010 - 1:12:
Hahah je begrijpt dat ik deze Tyler actie helemaal geweldig vind!
[/heeft een zwak voor meneertje Lockwood]

God ik hou echt van dit verhaal!
En je schijft leuk!

<3