Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Big Time Rush » It's a boy-girl thing » 1- Friends are all you need

It's a boy-girl thing

22 aug 2010 - 23:56

746

5

867



1- Friends are all you need

Deze FanFiction gaat over Big Time Rush. Waarschijnlijk kennen jullie ze wel. Het is niet dat ik een grote fan ben maar ik was daarnet een story, op Quizlet, aan het lezen over ze en ik kreeg zin om een FanFiction over ze te schrijven. Ik hoop dat jullie hem goed vinden

'Koud!' het stukje ijs glijdt door mijn keel heen naar mijn maag. Oh god dit voelt niet goed. 'Gaat het?' Kendall kijkt me bezorgd aan. Het is een schatje. Ik knik. 'Gewoon koud' James werpt een blik op me en kijkt dan terug in het water. We zitten in het park aan het meertje, ons meertje. 'Mijn haar!' James begint te jammeren als hij zijn spiegelbeeld ziet op het wateropervlak. 'Je bent nog erger dan een meisje' Logan laat zich op zijn rug vallen en sluit zijn ogen. De zon voelt goed aan op mijn huid, niet te warm dat het gaat branden maar niet te koud dat ik er rillingen van krijg. 'Ik wou dat het altijd lente kon zijn' 'Waarom? Zomer is toch ook leuk' 'Dan is het te warm' 'Meisjes moeten ook altijd moeilijk doen' ik geef Carlos een stomp tegen zijn arm. 'Auwh' hij wrijft pijnlijk over zijn arm. 'Het was niet eens hard' 'En toch doet het pijn' ik steek mijn tong uit. Zo kinderachtig als hij is doet hij het ook. 'Wie zijn tong is het langste?' Kendall bekijkt die van Carlos en mij aandachtig en steekt dan de arm van Carlos in de lucht als teken dat hij de langste tong heeft. Als een klein kindje begint Carlos rondjes te rennen, tot hij tegen een boom knalt en op de grond valt. 'Typisch' Logan heeft nog altijd zijn ogen toe en zucht. Hij kan soms irritant zijn en betweterig maar hij is wel een schatje. 'I want you to want me, I need you to need me' als een gek begin ik achter mijn gsm te zoeken. 'Zoek je deze?' James heeft mijn gsm in zijn hand. 'Ja, mag ik hem hebben?' 'Alleen als je zegt dat ik mooi ben' 'Je bent mooi' snel grijp ik mijn gsm vast. 'Hey mam' 'Hey schatje. Ik ga wat later thuis zijn en je grootmoeder ging komen, jij vind het toch niet erg om haar binnen te laten hé? Sorry als ik je stoor' 'Ik doe het wel mam, maar mogen de jongens mee?' 'Van mij wel maar je kent je grootmoeder' ik zucht. Mijn grootmoeder vindt de jongens wel leuk, iets te leuk. Ze blijft er maar mee praten en de jongens raken nooit weg. Ook zijn haar vragen nogal ongepast. 'Ik zal wel gewoon naar huis gaan' 'Sorry schatje' 'Het is niet erg mam. Tot straks!' met een druk op het rode knopje zorg ik ervoor dat het gesprek verbroken wordt. 'Ik moet naar huis' 'Waarom?' 'Mijn oma komt naar ons huis en mijn moeder is nog niet thuis. En nee jullie moeten niet mee' ik zie dat ze alle vier zuchten van opluchting. 'Ik wandel wel mee tot bij je huis' 'Dank je Kendall. Tot morgen jongens' ik druk op de wang van Carlos, Logan en James een kus en vertrek dan samen met Kendall naar huis. 'Moet je iets drinken' 'Nee, je grootmoeder' 'Oh ja, sorry. Tot morgen' ik druk een kus op zijn wang en kijk tot hij de hoek van de straat om is.
'Zijn je vrienden er niet?' 'Nee, ze hadden andere zaken. Ze vonden het heel spijtig hoor oma' 'Ik vind het ook spijtig, doe ze de groeten van me' 'Zal ik zeker doen. Moet je iets drinken?' ik zorg ervoor dat mijn grootmoeder in de zetel zit. 'Geef mij maar koffie' 'Zonder suiker en melk' 'Je kent me goed' ik glimlach en wandel naar de keuken.
'En hoe was het met je grootmoeder?' 'Goed, goed ik moest jullie de groetjes doen' ik rol op mijn rug. Mijn ogen naar het plafond gericht. 'Wat gaan jullie morgen doen?' mijn gsm druk ik hard tegen mijn oor aan zodat ik er zeker van ben dat ik ze alle vier kan horen. 'Waarschijnlijk naar de cinéma. Ga je mee?' 'Welke film?' ik draai me terug op mijn buik. Mijn voeten hangen over de ene kant van mijn bed. 'Salt. Je weet wel met Angelina Jolie' 'James' idee?' 'Ja' 'Hey, waarom is het mis dat het mijn idee is?' 'Je kijkt bijna alleen maar films van haar' 'Ze is dan ook mooi' ik zucht. 'Maar oké, die film is wel goed voor me' 'We komen je morgen tegen vier uur op halen' 'Oké, tot morgen!' ik hang op. Ik doe snel mijn avondritueel, nadat ik mijn moeder en vader een kus op hun wang gedrukt heb en kruip dan in bed. De dromen komen me snel tegemoed.


Reacties:


chelscullen
chelscullen zei op 23 juni 2012 - 19:26:
ik vind het een zeer mooi verhaal blijf vooral doorgaan met schrijven
je doet het zeer goed


BossLover
BossLover zei op 18 jan 2011 - 18:07:
Quizlet ligt eruit


zero
zero zei op 13 sep 2010 - 18:41:
cowl verhaalhoor


Nonny
Nonny zei op 24 aug 2010 - 13:28:
Boeiya.. ik heb ook een story met hun! ^^
kijk maar op mijn profiel!

snel verder.


amberr zei op 23 aug 2010 - 11:02:
Leuk hoor gauw verder gaan!!

Dit onderwerp is wel leuk keertje iets anders dan de rest!!;p