Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » GESTOPT Ashtray heart |Draco Malfoy| » 5. Invisble band

GESTOPT Ashtray heart |Draco Malfoy|

25 aug 2010 - 17:48

325

3

351



5. Invisble band

Reacties? Favoriet? Opmerkingen of ideeën zijn ook altijd welkom.<3

Pansy kwam me niet achterna stormen en dat luchte me grotendeels op. Ik had helemaal geen zin om haar neer te halen nu mijn hoofd zo'n warboel was. Draco lachte om een grapje dat over Potter werd gemaakt. Waarom pestte hij eigenlijk alleen maar de Pottercrew? Waarom alleen hen als je iedereen kon gaan neerhalen?
Toen richtte ik mijn gedachten weer naar het papiertje. Zou ik het open doen? Maakte het me niet alleen verwarder? Wat zou erin staan? Ik was aan de ene kant te nieuwschierig en aan de andere kant erg verward. Vervolgens deed ik het kleine perkament open en dacht niet verder na bij wat ik deed.

Pansy zit je flik op je nek, misschien moeten we daarom een keertje praten. Alleen. Ontmoet me in de bibliotheek over een paar minuten, nu we er nog in mogen. Ga jij alvast, dan kom ik zo. Alsjeblieft Emi. ~Draco


Even keek ik hem een beetje opgeschrikt aan, maar hij keek niet. Het kon toch geen kwaad om te horen wat hij te zeggen had. nee toch? Met mijn tas die dreigend over mijn schouder hing liep ik naar onze ontmoetingsplek achter een boekenrek, waar bijna niemand kwam en haalde een boek te voorschijn dat we moesten lezen voor Geschiedenis. "Ze maakt het je er niet echt gemakkelijk."
"Alsof dat iets uit maakt. Pansy en ik hebben niet echt altijd geweldig met elkaar kunnen over een komen." Mijn stem klonk echt bod. Weer had ik helemaal mezelf gevonden en dat voelde geweldig. Maar weer raakte ik mijn worden kwijt toen hij dichterbij kwam. "In dat geval kan je haar nu even helemaal vergeten." Voor ik wat kon uitbrengen, plaatste hij zijn lippen op de mijne. Zijn redelijk sterke armen plaatste zich liefelijk om me heen. Weer was ik mezelf verloren in zijn blauw/grijze ogen. Weer. Voordat ik het echt goed besefte beantwoorde ik zijn aanraking van zijn zachte lippen en liet zijn tong de mijne intens aanraken.


Reacties:


4passions
4passions zei op 13 sep 2010 - 15:43:
bod=bot? (ga ik niet over zagen ik moet mijn verhalen ook serieuze controles doen ondergaan)


maar omy... wat lief geschreven!!!


SaarForYou
SaarForYou zei op 24 aug 2010 - 19:46:
Hij is dus niet voor mij, jammer. Ik had graag in zijn ogen gekeken.


verenaCullen
verenaCullen zei op 24 aug 2010 - 17:52:
oeh ^^
snel verder meid,
ik vind je schrijfstijl super goed dus ik heb niks op te merken ^^

x