Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Big Time Rush » It's a boy-girl thing » 3 - What are the plans?

It's a boy-girl thing

25 aug 2010 - 21:30

908

4

688



3 - What are the plans?

'Hij wilt me' ik vlieg rond Kendalls nek. 'Zalig, je wordt beroemd' 'Niet zo snel, ik heb nee gezegd' 'Wat?' 'Ik wil niet alleen naar daar alleen als jullie mee mogen' 'En dat mocht niet' Kendall schud zijn hoofd. 'Waarom geef je je dromen op voor ons?' 'Ten eerste is het mijn droom niet en ten tweede jullie zijn waarschijnlijk een van de belangrijkste dingen in mijn leven' 'Wat ben je toch een schatje' 'Ik weet het' James en Logan beginnen op net hetzelfde moment te kuchen en Carlos begrijpt er niks van. Typisch. 'Wacht!' een dikke man met een gekleurde zonnebril komt de auditiezaal uit gerent, gevolgd door een meisje. Of vrouw? Ik weet niet hoe oud ze is. 'Kunnen die vrienden van je zingen?' Kendall knikt. Ik bestudeer de man is, hoe kan je nu zo dik worden? Nou ja, misschien is het een ziekte dan kan ik het goed begrijpen. 'Zijn ze dit?' de man schiet in de lach. 'Ze kunnen niet zingen' beteuterd kijkt James de man aan. 'Je kan wel zingen' ik moet op mijn tippen gaan staan om die woordjes in James' oor te kunnen fluisteren. Hij glimlacht. 'Ze kunnen wel zingen, en samen zingen ze geweldig goed' de man draait zijn hoofd in mijn richting. 'En jij bent?' 'Alyssa Conory, aangenaam' ik steek mijn hand uit richting de man. 'Gustavo' hij pakt mijn hand niet aan en bekijkt me even vorodat zijn blik weer opschuift naar Kendall. 'Zing dan' 'Nu? Hier?' Logan kijkt Gustavo aan alsof hij elk moment een beroerte zou kunnen krijgen. 'Ja, nu en ja hier. Waar anders?' 'In de auditieruimte?' voor de eerste keer in zijn heel leven heeft Carlos iets gezegd dat ergens op trekt. 'Dat is een heel goed idee, komen jullie mee' de vrouw kijkt de jongens vriendelijk aan en gaat ze voor, terug naar de auditiezaal. 'Kom je ook mee?' Gustavo blijft staan. Ik knik dan maar. Achter hem aan wandel ik de auditiezaal in. De jongens klimmen allevier op het podium, achter een van de microfonen. 'Welk liedje?' 'They don't know. Van Nailpin' de stem van de vrouw is gejaagt. Duidelijk dat ze niet veel tijd meer hebben. Ze zet zich neer en geeft teken aan de jongens dat ze mogen beginnen.

'You've been around for such a long time now
Oh baby, I could leave you but I don't know how
And why should I be lonely every night
When I could be with you oh yes you, make it right
And I don't
Listen to the guys who say
That you're bad for me and I should turn you away

Cuz they don't know about us,
They've never heard of love

I get a feeling when I look at you
Wherever you go now I wanna be there too
They say we're crazy, but I just don't care
And if they keep on talking still they get no where

So I don't
Mind if they don't understand
When I look at you and you hold my hand

Cuz they don't know about us,
and they've never heard of love
Why should it matter to us if they don't approve
We should just take our chances while we've got nothing to lose


There's no need for living in the past
Now i've found the love I'm gonna make it last
I tell the others don't bother me
cuz when they look at you they don't see what i see

No I don't
listen to their wasted lines
got my eyes wide open and i see the signs
Cuz they don't know about us
They've never heard of love
No I don't
listen to their wasted lines
got my eyes wide open and I see the signs

Cuz they don't know about us
They've never heard of love '

'Wat vond u er van?' ik hang tussen de vrouw en Gustavo om hun reactie te pijlen. 'Het viel wel mee, ik heb al beter gehoord. Maar het kan er mee door' de jongens geven elkaar een high five.

De dagen er na zijn allemaal snel voorbij gegaan. De jongens pakten alles in, namen afscheid van iedereen en vertrokken. 'Kom je naar binnen? We gaan eten' 'Ik kom direct mam' ik zet mijn gitaar tegen de eikenboom die in onze tuin staat en wandel naar binnen. De jongens hebben me moeten achter laten. Het was of hier blijven of zonder mij gaan. Ik heb ze verzekerd dat ze moesten gaan. Om James' dromen waar te maken. 'Is er iets?' mijn moeder zorgt ervoor dat ik uit mijn dagdroom gehaald wordt. 'Nee hoor' 'Het moet wel erg voor je zijn, je droomt al zo lang om beroemd te worden en dan worden je beste vrienden beroemd' ze schud zuchtend haar hoofd terwijl ze haar bord vol schept. 'Het is niet erg, ik gun ze het' 'Je bent toch zo'n schatje' mijn moeder drukt een kus op mijn hoofd als ze naar de keuken wandelt om nog iets te pakken wat ze vergeten is.
Goed nieuws! Je mag langs komen. Is morgen te vroeg? x Carlos
Ik grinnik als ik het berichtje lees.
Morgen is niet te vroeg! Ik zal zo snel mogelijk daar zijn. Berijd je dus maar voor Tot morgen! Doe iedereen daar de groetjes! x Alyssa
De jongens zijn nu een maand in Palmwoods. Een maand ben ik hier alleen zonder mijn beste vrienden die me altijd vrolijk en blij maken. Mijn koffer maak ik voordat ik ga slapen zodat ik morgen snel kan vertrekken. 'Slaapwel mam' 'Slaapwel meisje' ik druk een kus op haar wang voordat ik naar boven vertrek om in mijn bedje te kruipen.


Reacties:


MeandYou23
MeandYou23 zei op 18 jan 2011 - 21:39:
snel verder


Geographic
Geographic zei op 8 okt 2010 - 18:09:
Yep. ^^


amberr zei op 4 sep 2010 - 9:22:
verder!


Nonny
Nonny zei op 24 aug 2010 - 20:11:
Oeh!!
Snel verder!