Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » My Inner Fight » 001 – Zaterdag, 11-05-2030, 23:57

My Inner Fight

11 sep 2010 - 9:38

852

2

353



001 – Zaterdag, 11-05-2030, 23:57

Ik hoop echt dat mijn ouders mij gaan geloven als ik zeg dat ik hun zoon ben,”ť mompelt de jongen. “Jaden, als dat niet zo is dan zijn ze wel erg stom, want dan zullen ze nooit weten wat ze hebben gemist aan jou. Je bent echt een geweldig persoon. Je bent superlief en… iedereen moet gewoon van jou houden,”ť fluistert Miracle met een kleine blos op haar wangen. Jaden fronst zijn wenkbrauwen, wil iets vragen, maar wordt dan onderbroken door Miracle die ‘gefeliciteerd’ fluistert.
Een glimlach komt op Jaden zijn gezicht te staan als hij een kus op zijn wang gedrukt voelt worden. Vandaag is hij officieel achttien. Vandaag mag hij het weeshuis uit gaan zonder tegengehouden te worden. Vandaag gaat hij serieus op zoek naar zijn ouders. En hij neemt zijn beste vriendin mee, want zonder haar zou hij het nooit kunnen. Zonder haar zou hij nu niet zijn waar hij nu is, zou hij dit allemaal niet eens gedurfd hebben. Zonder haar zou hij niet zijn wie hij nu is.
Miracle kruipt weer tegen Jaden aan. Ze ziet de glimlach op zijn gezicht, krijgt daarom ook een glimlach op haar eigen gezicht en sluit dan haar ogen. Niet veel later valt ze in slaap. Jaden merkt het pas als hij weer naar haar kijkt en wil vragen wat ze net eigenlijk bedoelde. Hij houdt zich echter stil omdat hij haar nu niet meer wakker wil maken. Zachtjes gaat hij met zijn vingers door heer haren heen en voelt hoe ze haar greep om zijn middel wat verstevigd in haar slaap.
Je bent lief Miracle, slaap lekker,”ť fluistert Jaden en drukt nog een kusje op haar hoofd waarna hij het deken over hen heen trekt. Het is eigenlijk niet toegestaan om bij elkaar te blijven slapen, maar Jaden weet dat ze daar niet zo moeilijk over doen met dagen zoals die van hem nu. En daarbij houden wel meer mensen zich er niet aan, zoals hij nu begint te horen.
Een geërgerde zucht verlaat zijn mond. Gelukkig is Miracle al in slaap gevallen, dan hoeft ze dit nu niet te horen. Hij snapt niet dat mensen dat kunnen doen als ze weten dat de mensen ernaast het gewoon kunnen horen. Hij heeft liever privacy. Meteen verlaat weer een zucht zijn mond. Zijn eigen eerste keer. Het was totaal niet zoal hij het zich had voorgesteld. En achteraf had hij het liever helemaal niet gedaan op dat moment. Hij was vijftien.
Hij schrikt op zodra hij een paar lippen tegen zijn wang aan voelt. “Hé, waar zit je mee?”ť fluistert iemand zachtjes in zijn oor. Jaden kijkt meteen naast zich en haalt zijn schouders een beetje op. “Met die gevallen hiernaast,”ť mompelt hij dan zachtjes. Miracle lacht even en legt haar hoofd op zijn borstkas waarna ze met haar vingers zacht over Jaden zijn buik kriebelt. Het voelt voor haar echt goed, maar ze weet niet hoe Jaden zich erbij voelt. Als ze omhoog kijkt naar zijn gezicht ziet ze wel dat hij zijn ogen lichtjes heeft gesloten en een glimlach op zijn gezicht heeft staan. Zou ze het vragen?
Jaden?”ť mompelt ze zachtjes. Jaden opent meteen zijn ogen en kijkt dan naar Miracle. Meteen gaan er weer rillingen door haar heen. Ze durft het niet. “Ik ga denk ik maar weer terug naar mijn kamer. Ik wil niet dat jij in de problemen komt door mij,”ť fluistert ze zachtjes en slaat dan haar ogen neer. “Oké,”ť fluistert Jaden. Ook hij slaat zijn ogen neer en zucht dan even. “Ik wil ook niet dat jij in de problemen komt. Maar ik denk wel dat het beter is als je nu hier blijft. Straks staat Yoshua net op de gang en dan zitten we echt helemaal in de problemen,”ť fluistert Jaden daarna.
Miracle knikt dan, verbaasd over wat hij zei. Hij weet dat Yoshua nu op bed ligt, en dat zelfs de rest op bed zal liggen, en toch zegt hij dit. Hij wil niet dat ze weg gaat bij hem. “Dankje,”ť fluistert Miracle waarna ze glimlachend een kusje op Jaden zijn wang drukt. Nog een. En Jaden doet er niets tegen, maar hij doet er ook niets na. Hij geeft niet aan dat het fout is, maar hij geeft ook niet aan dat het goed is. Ze snapt het niet meer. Het zal wel oké zijn.
Slaap lekker Mir,”ť mompelt Jaden zachtjes. Hij drukt ook een kus op haar hoofd waarna hij op staat, zijn kleding uit doet en een joggingbroek aan doet waarna hij weer terug in bed gaat liggen. Miracle staat ook op, doet haar kleding uit en gaat dan ook weer terug naast Jaden liggen. Beiden konden ze hun ogen niet van elkaar afhouden toen ze hun kleding uit deden. Miracle weet niet of Jaden haar leuk vindt, en Jaden weet niet dat Miracle van hem houdt. Beiden durven ze elkaar er niets over te vertellen. Jaden niet omdat hij niet zeker weet of het wel echt is wat hij voelt, en Miracle niet omdat ze bang is dat Jaden haar kei hard zal afwijzen.

Omdat ik deze eigenlijk gisteren wilde posten, maar pas vannacht thuis was.


Reacties:


sterretjhu
sterretjhu zei op 12 sep 2010 - 17:06:


Freaking
Freaking zei op 11 sep 2010 - 11:09:
- niet in een reactiemood -
Leuk!
Snel verder!

<3