Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » My Inner Fight » 002 – Zondag, 12-05-2030: 12:31

My Inner Fight

17 sep 2010 - 14:40

1444

1

354



002 – Zondag, 12-05-2030: 12:31

Dat is dan allemaal geregeld?”ť vraagt Jaden aan het hoofd van het weeshuis. Het hoofd van het weeshuis krijgt een glimlach op zijn gezicht en knikt dan. “Ja, alles is geregeld. Jullie mogen vandaag nog weg, maar het lijkt mij wel handig dat jullie eerst op zoek gaan naar een plaats om te overnachten. Dus, als jullie willen, mogen jullie hier nog een weekje blijven. Ik neem aan dat jullie dan wel die plek hebben gevonden,”ť zegt de man voor Jaden. Jaden knikt glimlachend en steekt dan zijn hand uit. De man neemt hem aan.
Echt heel erg bedankt dat dit geregeld is. Ik weet zeker dat Miracle er ook heel erg blij mee gaat zijn,”ť glimlacht Jaden. De man knikt en kijkt Jaden dan even aan. “Weet je, je doet me aan iemand denken. Iemand van wie ik vroeger fan was. Maar hij heeft zo ver ik weet nog nooit kinderen gehad. Zijn tweelingbroer wel, maar zijn kinderen zijn allemaal bij hem en die zijn nu volgens mij twaalf en veertien. Maar het zal wel niet. Ik denk gewoon dat het is omdat je ook je haren verft en make-up draagt. En door je piercings. Hij had namelijk een wenkbrauwpiercing, septum, twee oorbellen in zijn linkeroor en een in zijn rechter. Hij had ook tepelpiercings en een tongpiercing,”ť vertelt het hoofd van het weeshuis.
Jaden grinnikt even als hij de vergelijking hoort. Ja, qua dat zijn ze waarschijnlijk precies hetzelfde, maar als hij geen kinderen heeft dan zal het wel niet zijn dat hij zijn zoon is. “Grappig. Maar ik denk toch niet dat zo iemand mijn vader zou kunnen zijn,”ť zegt Jaden dan ietwat teleurgesteld. De man voor hem knikt. “Misschien. Maar jongen, ik heb nog een andere afspraak, dus als je het niet erg vindt dan moet ik nu gaan. Verder weet je wel dat je altijd naar mij kan komen met vragen en problemen. Daarnaast wens ik je veel succes met je zoektocht naar een huis en je ouders,”ť zegt de man dan. Jaden knikt, schudt de hand van de man weer en gaat dan weer de kamer uit. Meteen wordt hij omgelopen door Miracle.
En? Wat zei hij? Is het geregeld? Mogen we hier weg?”ť vuurt ze meteen op Jaden af. Hij schiet meteen in de lachen kijkt Miracle aan. “Rustig, ja, het is gelukt. We mogen hier weg, maar we moeten nog wel op zoek naar een plaats om naartoe te gaan. We mogen nog een week blijven tot we een plek hebben gevonden,”ť zegt Jaden breed glimlachend. Miracle haar ogen beginnen te stralen. Meteen geeft ze Jaden een stevige knuffel. “Geweldig!”ť
Ja, maar mag ik nu weer ademen?”ť vraagt Jaden grinnikend. Miracle kijkt op naar Jaden en grijnst dan een heel klein beetje. “Ik weet niet hoor. Misschien,”ť fluistert ze dan. “Het zal wel moeten. Maar over die plek om te verblijven. Laten we zo in de bibliotheek gaan kijken of er advertenties op internet staan. Waar ergens wil je zitten?”ť vraagt Jaden aan Miracle. Miracle denkt meteen na, laat Jaden ook los. Jaden kijkt haar afwachtend aan.
Ehm, misschien vlakbij Berlijn. Ik bedoel maar dat het makkelijker is om daar te beginnen met zoeken voor jou, en ik… zou wel weer naar mijn geboorteplaats willen gaan, Leipzig,”ť mompelt Miracle zachtjes en bedenkelijk. Jaden knikt en glimlacht. “Dan gaan we een plek zoeken in Leipzig. Ik houd niet echt van Berlijn, en die buurt. Teveel herinneringen daar, maar daar heb ik het nog wel over ,”ť glimlacht hij. Miracle kijkt meteen op naar Jaden en knikt dan. “Laten we dat doen ja. En je moet wel vertellen wat voor herinneringen. Als je er klaar voor bent natuurlijk, maar wel doen, want ik wil echt niet dat je ergens mee blijft zitten,”ť mompelt Miracle zachtjes en slaat dan haar ogen neer. Jaden knikt.
Ik snap het Mir, laten we nu maar naar de bibliotheek gaan,”ť zegt hij dan glimlachend. Miracle knikt en krijgt dan ook weer een glimlach op haar gezicht. Meteen trekt ze Jaden mee naar de bibliotheek in het weeshuis. Het is er niet supergroot, maar er staan hartstikke veel boeken, en ook zijn er vier computers. Drie voor de kinderen die er huiswerk op moeten maken, of andere dingen moeten doen die niet met spellen temaken hebben. En de andere is dus voor spellen. Die wordt het meest gebruikt door de kinderen van jonger dan twaalf jaar.
Het weeshuis telt dertig wezen waarvan er tien jonger zijn dan twaalf, maar ouder dan tien. Vier zijn er jonger dan tien. Dan komen de kinderen van twaalf tot zestien, dat zijn er dertien. Van zeventien tot twintig, dat zijn er drie waaronder Miracle en Jaden. De andere is negentien. Hij is een Fin, maar hij zoekt weinig contact met de rest van het weeshuis. Miracle en Jaden kennen hem ook niet echt. Ze zien hem alleen tijdens het ontbijt en avondeten, voor de rest zit hij buiten, waarschijnlijk met een aantal vrienden te roken in het skatepark.
Miracle start de computer op die het meest links staat en gaat dan meteen op internet. Ze typt bij Google ‘verhuur huis Leipzig’ in en ziet meteen een aantal advertenties staan. Geen enkele spreekt haar echter aan. Jaden kijkt mee over haar schouder, maar bemoeit zich er verder niet echt mee. Hij laat dit liever aan Miracle over omdat zij meer ervaring heft met dingen plannen en zulke dingen dan hij. En zij weet waarschijnlijk ook wel waar ze naar moet kijken omdat zij al veel vaker heeft gezegd dat ze terug naar Leipzig wil.
Jaden, kijk, deze jongen die heeft nog plek voor drie personen in zijn huis. Hij zegt dat diegene die bij hem gaan wonen en hij de huur en alles wat erbij hoort eerlijk gaan verdelen zodat het handiger is om dingen te onderhouden enzo. Hij lijkt me wel aardig. En hij heeft zijn e-mailadres erbij gezet. Zullen we hem mailen? Het is in het gebied waar ik weer graag naartoe wil,”ť zegt Miracle met goede hoop. Jaden leest de advertentie door en kijkt dan naar de foto van de jongen. Meteen gaat er een warm gevoel door hem heen.
Ja, laten we dat doen,”ť glimlacht Jaden. Zijn ogen blijven hangen op de foto van de jongen. Hij kent de jongen nog niet eens, maar hij kan gewoon de gastvrijheid en verbondenheid voelen. Waarom weet hij niet, het is er gewoon. Er is iets bekends aan hem. Het voelt vertrouwd.
Jaden?”ť klinkt er ineens in Jaden zijn oor. Geschrokken kijkt hij naar Miracle en knikt dan met een vragende blik. “Waar zat je met je gedachten? Je keek zo geïnteresseerd naar die jongen. Moet je iets vertellen?”ť vraagt Miracle plagend, maar toch wel iets achterdochtig. Jaden schudt zijn hoofd. “Nee, het is gewoon dat hij eer bekend uit ziet. Ik weet niet waarom. Misschien komen we er wel achter als we daar zijn. Maar hij speelt trouwens ook drum, en muziek vindt hij cool. Misschien dat hij geïnteresseerd is om samen met ons een band op te starten. Dan hebben wij er in ieder geval een drummer bij. Lijkt het je een goed idee?”ť vraagt Jaden glimlachend. Miracle knikt meteen met een grote glimlach.
Ehm, ik denk dat jij de mail beter kunt schrijven. Ik ben nogal onhandig met dit soort dingen verwoorden,”ť grinnikt Miracle zachtjes. Jaden grinnikt ook en knikt dan. Hij gaat op de plek zitten waar Miracle zat en voelt twee handen op zijn schouders zodra hij goed zit waardoor hij weet dat Miracle achter hem staat. Hij opent hotmail en zet het e-mailadres bij als ontvanger.
Ontvanger: VortexVie_2010@hotmail.de
Onderwerp: Advertentie huisgenoten.
Bericht: Hallo Vortex,
Wij zijn Jaden (18 sinds vandaag) en Miracle (17 sinds vorige maand) en wij zijn op zoek naar een plek om te komen wonen. Wij wonen op dit moment in een weeshuis in Saarbrücken, maar wij zouden heel graag ergens in Leipzig willen gaan wonen. We zagen jouw advertentie en voelden ons meteen aangesproken. Daarbij zagen we ook dat je drumt en gitaar speelt. Ik speel gitaar, piano en zing. Miracle speelt bas, piano en zingt ook. We zouden ook een band kunnen beginnen, maar dat bekijken we later nog wel.
Het hoofdpunt is nu of het mogelijk is dat Miracle en ik bij jou zouden kunnen komen wonen. We moeten daar dan wel ook nog op zoek naar een baan om geld te verdienen, maar we hebben nu ook wel aardig wat geld aangezien we jarenlang hebben gespaard voor de dag dat we hier het weeshuis uit zouden kunnen.
Als je nog vragen hebt, iets anders wilt weten of zo, horen we het wel.
Groetjes, Jaden en Miracle.
PS: We sluiten hier wel een foto bij van ons zodat je kunt zien waarmee je opgescheept zult zitten.


Reacties:


Freaking
Freaking zei op 17 sep 2010 - 15:46:
Hahahaha.
Het komt vast goed.
Hij wilt hun gewoon in huis enzo.

Snel verder!

<33