Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Vampire Diaries » Cosmic love || Damon Salvatore » 05

Cosmic love || Damon Salvatore

17 sep 2010 - 20:13

396

7

659



05

oké. ik moet iets toegeven. dit deel is een beetje vaag, maar ik had het nodig omdat ik ergens heen wil met me verhaal. dus, dit stelt niet heel veel voor, maar goed haha.

Eenmaal op school ontving ik al meteen een valse blik van Elena. Ik rolde met mijn ogen en liep naar mijn kluis. Het was altijd irritant als Jolien ’s ochtends naar de dokter moest, waardoor ik alleen naar school moest, en ik me vriendloos voelde. Eenmaal bij me kluis aangekomen zag ik Tyler staan. “Hee”¯ zei ik glimlachend en stak de sleutel in het sleutelgat. Tyler sloeg zijn armen om mijn middel en begon kusjes in mijn nek te planten. “Tyler, doe niet”¯ mompelde ik terwijl ik me van hem afduwde. Zijn greep werd alleen maar sterker. “Please, Tyler laat me los”¯ piepte ik wanhopig. Ik was kansloos bezig. Ik was alles behalve sterk, en Tyler alles behalve slap. Hij tilde me grijnzend op en liep samen met mij naar buiten. De tranen liepen over mijn wangen. Niet van de pijn, maar omdat ik gekwetst was. Tyler was mijn beste vriend. En beste vrienden deden dit soort dingen niet. “Alsjeblieft Tyler, laat me gaan”¯ snikte ik. Hij begon alleen nog maar meer te grijnzen. Ik voelde de woede langzaam opborrelen en gaf hem een harde klap in zijn gezicht. Zijn gezicht vertrok van woede en ik sloeg geschrokken mijn hand tegen me wang toen ik de plek voelde branden. “Je hebt me pijn gedaan!”¯ piepte ik geschrokken.

Door de ogen van een onbekend persoon

De tranen bleven over haar wangen lopen, terwijl Tyler Lockwood druk bezig was met het uitrekken van haar vest. Doordat Tyler zo geconcentreerd met Romy bezig was, had hij niet door dat er iemand uit het bos kwam lopen. Een jonge man in het donker gekleed ging achter Tyler staan en legde zijn hand op zijn schouder. “Ik geloof van ze hier niet van gediend is”¯ zei de gedaante met een stem die perfect was in alle richtingen. Tyler trok arrogant zijn wenkbrauw op, maar het was niks vergeleken de arrogantie van de jongen. “Romy, sta op”¯ zei de jongen nadat hij Tyler van haar had afgetrokken. Romy klauterde snel overeind en trok haar vest aan dat Tyler ondertussen had uitgetrokken. De jongen had zich weer over Tyler gebogen en was de eerste klappen aan het uitdelen. “Een echte heer gaat met respect om met vrouwen”¯ siste hij kwaad. Na 5 minuten was de jongen klaar met Tyler en liep hij naar Romy. “Kom mee”¯ zei hij, met zijn nog altijd perfecte stem.


Reacties:

1 2

MeandYou23
MeandYou23 zei op 19 jan 2011 - 15:35:
snel verder


realMe
realMe zei op 15 okt 2010 - 17:29:
oh dit is leuk, mag ik een melding als je verder bent
pleasee

snel verder!!!


Cuteashell
Cuteashell zei op 26 sep 2010 - 11:30:
Omg, zalig !
snel verder '

PS; Zou je het willen melden als er een nieuw deel is? Please? ;d


Mariquita
Mariquita zei op 18 sep 2010 - 19:24:
Verder


MCRx30STM
MCRx30STM zei op 18 sep 2010 - 8:58:
niiiiiiice =D