Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Verbeelding [Afgelopen] » 16.

Verbeelding [Afgelopen]

16 okt 2010 - 15:52

926

8

532



16.

dit is nog niet het laatste deel! (maar het voorlaatste)

Het was weer eens zaterdag middag. Bill zat in zijn kleine tuintje met zijn rug tegen het hek op het gras. De douw van de nacht lag nog op de puntjes van de grassprietjes. Met zijn wijsvinger en duim trok hij de sprietjes rondom hem uit. Bill wachtte op Creep en hij werd met de seconde zenuwachtiger. Hij wist ook wel dat hij zou moeten wachten tot vannacht.
Opeens in een ‘poef’ zat Creep voor Bill. “Zo nerveus,”¯ grinnikte ze. Bill gaf haar een sarcastisch gezicht en ging dan verder met grassprietjes uittrekken. “Koe, straks eet je ze nog op,”¯ grinnikte Creep. Ze nam Bill zonder moeite op en zette hem binnen weer neer.

“Is het nu tijd dan?”¯ zuchtte Bill. Hij zat op de vloer en maakte hartjes in het stof op de vloer. Ze kwamen hier weinig schoonmaken, daarom dus. Op zijn broek waren ook al een paar zwarte vlekken van het stof. “Ja, wacht even,”¯ bromde Creep. Ze had al de hele dag een kut humeur vond Bill. Had hij dan iets verkeerd gedaan? Hij vond in ieder geval van niet. Bill zuchtte en ging op zijn rug liggen. “Waarop moeten we wachten?”¯ vroeg Bill. “Bill, jij bent zo ongelofelijk irritant en stop met zeuren, nog even, ja, ik wacht op een bevel,”¯ Creep haar tanden werden opeens langer en haar ogen leken wel vuurvlammen. “Oké, oké,”¯ murmelde Bill. “Ik ben zo terug.”¯ Creep verdween en Bill bleef alleen achter. Hij hoopte dat ze snel terug kwam. Net dat moment kwam dokter White binnen. “En Bill, alles goed,”¯ zei hij vrolijk. Bill kroop recht en ging op zijn bed zitten. “Geen last meer van vreemde geluiden?”¯ “Constant hoor ik mensen fluisteren en roepen,”¯ gaf Bill toe. “En doet het niets met je?”¯ Bill glimlachte een beetje. “Ik heb me leren beheersen er tegen, anders zou ik nu constant zitten te gillen van de gekheid.”¯ Dokter white fronste even. Voor Bill zich kon verweren had dokter white al een spuit in zijn arm gestoken. “Auw,”¯ was alles wat hij nog kon uitbrengen. Gespierde mannen kwamen binnen en namen Bill op en brachten hem naar een andere ruimte. Daar stond enkel een soort van operatie tafel. De gespierde mannen legde Bill erop en maakte hem vast met gespen zodat hij niet kon weglopen. Zelfs bewegen was al onmogelijk.

Toen Bill zijn ogen opende scheen er een fel licht in zijn ogen. Hij kreunde even van de pijn in zijn arm. Hij wilde er over wrijven, maar toen kwam hij erachter dat hij zich niet kon bewegen. “Waar ben ik in hemelsnaam?”¯ Dokter white verscheen boven Bill zijn gezicht. Hij glimlachte breed en lachte psychopathisch. Bill begon over zijn hele lijf te trillen van angst. “Wat is dit?”¯ vroeg hij. “Welkom in de hel Bill,”¯ grinnikte de dokter. De stemmen werden luider en Bill raakte in paniek. Hij deed er alles aan om te kunnen ontsnappen, maar de gespen zaten te strak vast. “Laat me asjeblieft gaan!”¯ Bill zijn stem stierf weg en maakte plaats voor tranen. Die liet hij uit paniek. Creep werkte voor dokter white. De man die hem zogezegd probeerde te helpen. Alles drong tot hem door en toch waren er nog een hoop vraagtekens. “Laat me asjeblieft gaan,”¯ smeekte Bill. Dokter white ging nog meer lachen. “Dat had je gedacht,”¯ grinnikte hij. “Waarom ik!?”¯ tierde Bill. “Omdat jij de uitverkorenen bent. Nog nooit afgevraagd hoe je vader is gestorven?”¯ grinnikte dokter White. Alles viel nu op zijn plaats. Hij wist dat zijn opa naar een psychopathisch ziekenhuis was gebracht en zijn vader plots was overleden, maar hij begreep het verband niet. “Herken je me niet m’n jongen?”¯ dokter white lachte. Bill stikte bijna in zijn eigen tranen. “Opa?”¯ dokter White grinnikte. “Goed zo, nu krijg je een snoepje!”¯ lachte hij. “Maar waarom?”¯ vroeg Bill. Hij was nog altijd in paniek. “Jullie zijn allemaal door en door slecht! Elke jongste Kaulitz moet sterven!”¯ riep dokter White uit. “En Tom dan?”¯ snifte Bill. “Hij is 10 minuten ouder als jou, domkop!”¯

Creep kwam de ruimte in. Bill zijn hart ging als een gek tekeer. Hij huilde zoals hij nog nooit gehuild had. Hij zag ook vreemde schimmen rondom hem die hem probeerde te pakken. Creep kroop bovenop Bill. “Welkom in de hel Bill,”¯ grinnikte Creep. “Maar…”¯ fluisterde Bill. “wie ben jij dan, als elke jongste Kaulitz uitgemoord werd?”¯ Bill herrinerde zich niets van een dood nichtje ofzo. “Ik zei je toch dat ik al meer als 40 jaar dood ben,”¯ grinnikte Creep. Ze aaide over Bill zijn gezicht. Bill had er hoofdpijn van gekregen. Hij wilde niet meer nadenken over alles. “Mag ik?”¯ vroeg Creep aan White. Die knikte. “Dit gaat een beetje pijn doen liefje,”¯ grinnikte Creep. Ze zette haar lippen op Bill zijn voorhoofd. Ze zoog al het leven uit hem. Alsof het niets was. Een vreselijke, onbeschrijfbare pijn liep door Bill zijn lichaam. Bill schreeuwde het uit, dit was ondragelijk. Langzaam werden Bill zijn lippen en ogen inktzwart. Zijn haren kregen een nog zwarte kleur en ook zijn nagels werden natuurlijk zwart met een scherpe punt. Bill werd nog bleker als hij al was. Hij leek net een spook. “Stop asjeblieft!”¯ gilde Bill. Hij deed er alles aan om Creep weg te duwen, maar ze was honderd keer sterker als Bill. Alle energie vloeide uit Bill zijn lijf. Net voor alles zwart werd besefte hij dat het afgelopen was. Hij kon niets meer doen. Hij hoorde nu bij hen. Bill hoorde nu bij de badside van de Kaulitz familie. Hij was verloren.


Reacties:

1 2

NovaFlowne
NovaFlowne zei op 17 okt 2010 - 19:13:
Wauw. Awsomeheid 8D


MoonRocker zei op 17 okt 2010 - 18:44:
WHATTHEFUCK O.O
JORIN!!!
Dit-dit-dit.
En.Dat.en.alles.enO.O
-wacht-
Holy shit.
Eerst die rust en dan opeens al die paniek enenen- NEE O.O
Dus het komt niet meer goed?
*snik*
En die laatste zin dan! O.O
Jezus.
-en is het volgende stukje écht het laatste? D: -

xo<3


neversay
neversay zei op 17 okt 2010 - 15:59:
Nee.
Waarom?
Jorinde?
o.o

HIJ MAG NIET. HET MAG NIET.
Stomme White engerd.
Buh.
Nee.


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 17 okt 2010 - 15:34:
Omg!!!!

Is Bill nu...doood? NEEEEEEEEE!!!
Je moet heeeel snel verder en zeg plz dat hij niet echt dood is...
Kuthomo, die Dr White


YarahartBill
YarahartBill zei op 16 okt 2010 - 23:21:
......................................
......................................
......................................

You....
Whaaaaat........??

Is, is Bill nou dood?? O.O
Serieus!! Als ik ook die dokter White tegen kom!!
Ik sla hem zoooo hard!!
En WTF!! HE!! Alleen omdat Bill 10 minuten jonger is wordt hij vermoord!!???

DUDE!! WHAT DID YOU DO TO HIM!!