Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » [SA] Een brief alleen voor jou (TC) » [SA] Een brief alleen voor jou (TC)

[SA] Een brief alleen voor jou (TC)

21 okt 2010 - 2:00

1680

6

581



[SA] Een brief alleen voor jou (TC)

Have fun (:

Dinsdag 19 oktober 2010
~ Hamburg.



Allerliefste Tom,

Je bent nu al drie dagen weg. Je moest en zou terug gaan naar Los Angels. Ik had met mijn stomme kop ermee ingestemd, want we waren het gewoon zat en we moesten weg. Weg uit Duitsland, weg uit Europa. Je slaapt misschien wel op dit moment. Hopelijk heb je een mooie droom. Ik schrijf nu, zoals je ziet een brief naar jou. Ik zou eigenlijk spullen moeten inpakken en in dozen stoppen, maar ik moet wat kwijt.
Tom, waar moet ik beginnen? Je denkt nu vast, ‘Bij het begin, Bill, bij het begin’. Dus ik doe dat maar ook.
Weetje nog toen we vier jaar waren? Jij was eventjes naar binnen gelopen om naar de wc te gaan en opeens stond je te huilen, want je had pijn aan je been? Ik was gevallen, omdat ik achter een vlindertje aanzat.
Of toen we zes jaar waren? Iemand liet mij struikelen en jij rende het lokaal uit, naar mij toe. Ik kan nu nog heel veel situaties op gaan schrijven waarin jij mijn reddende engel bent, maar dan ben ik over tien jaar nog steeds niet klaar. Je bent er altijd voor mij Tom. Ik hoef jou niet te roepen, want je voelt het toch. Onze band is alleen maar sterker geworden. Iedereen weet als ze Tom zien, dan zien ze Bill daar achteraan of andersom. We leven dag en nacht samen.

Ik weet nog dat je ’s avonds opeens een liedje ging schrijven. Ik mocht pas kijken wanneer het af was. Het nummer In Die Nacht. Het raakte mij zo diep, niemand anders zou mij zo diep kunnen raken met zulke woorden. Je zei dat je elk woord meende en dat je mij nooit kwijt wou raken. Die avond, 5 januari 2007, veranderde alles. Je zult je vast afvragen wat er veranderde…
Mijn gevoelens, Tom. Je liet mij iets voelen, wat ik nog nooit gevoeld had.
Wanneer ik nu naar jou kijk, ben jij niet meer alleen mijn tien-minuten-oudere-tweelingbroer. Je bent zoveel meer dan dat. Al drie jaar wil ik dit kwijt. Ik had geprobeerd het van mij af te zetten. Dat is niet gelukt. Ik heb het twee jaar en tien maanden mezelf voor de gek gehouden. Ik geef het nu eindelijk toe. Ik ben verliefd op jou.
Als ik naar jou kijk, zie ik niet alleen de gitarist van de band Tokio Hotel. Ik zie een jongen die mijn adem kan laten stoppen. Iemand die mijn hart doet overslaan. Iemand die mij beter kent dan ik. Iemand die duizend keer mooier is dan ik. Je weet niet wat je met mij doet, wanneer je shirtloos door ons huis loopt. Of dat je aan de ontbijttafel zit met alleen een boxer aan.
Je bent mijn evenbeeld. Maar toch veel mooier dan ik. Hoe je loopt, hoe je slaapt, hoe je eet. Alleen jij kan dat schattig doen.
Weet jij wat Mickey zonder Minie is? Wat Pooh zonder Knorretje is? Wat Phineas zonder Ferb is? Wat is Sponsbob zonder Patrick? Of wat Bill zonder Tom is?
Ik zou niet weten wat ik zonder je zou moeten. Jij kan mij alleen gelukkig maken, je kent mij zo door en door dat het bijna eng word. Ik heb alleen jou nodig, Tom, alleen jou.
Ze zeggen dat liefde blind maakt. Ik kan je vertellen dat ik nog helder kan zien. Je bent prachtig.
Je bent mooier dan de mooiste ster,
Mooiere dan de mooiste bloem,
Mooier dan het mooiste uitzicht,
Tom betekent mooi,
Want je bent gewoon de mooiste.
Je bent het mooiste wezen op deze aarde. Kijk in de spiegel dan zie je het zelf ook!
Ik wil weten wat je nu denkt, wanneer je dit allemaal leest. Ben je verdrietig, teleurgesteld, boos, opgelucht? Misschien wel blij? Hoe voel jij je nu? Nu je weet dat je tweelingbroertje verliefd op je is.
Ik wil al mijn liefde die ik in mij heb aan jou schenken. Ik hoop dat ik een kans van je krijg, omdat te laten zien. Bij jou kan ik mezelf zijn. Ik hoef geen masker op, als ik bij jou bent. Je weet toch 99.9 % van wat ik denk. Hopelijk wist jij dit nog niet van mij. Of voel je misschien hetzelfde? Wat voel jij als je naar mij kijkt? Krijg jij ook kriebels in je buik? Heb jij ook het gevoel dat je de hele dag mag en kan stralen van geluk, wanneer ik in je buurt ben?

Ik kan uren naar jou kijken zonder dat het mij verveeld. Ik word warm van binnen, als je een knipoog geeft, als je mij lachend aan kijkt met je samengeknepen oogjes. Ik wil uren tegen je praten, zodat ik de gehele tijd naar je mooie, bruine ogen kan kijken. Ik wil tegen je aanliggen, als we rustig een film kijken. Jij bent zo mooi, misschien geloof jij het zelf niet. Het is toch de waarheid. Want als ik je gezicht zie, zou ik niets willen veranderen. Je bent geweldig, gewoon hoe jij bent. Trouwens ik kan je soms ook wurgen hoor. Die ene keer bij Viva dat jij mij stond uit te lachen, toen ik het over dé ware had. Of toen die interviewer van Teen.com vroeg ‘wie je zou bijten als je een vampier was’. Je zei gewoon MISSCHIEN zou ik Bill bijten. Wat een lul was je daar. Ik voelde mij ook erg gekwetst. Het voelde net of er een mes in mijn hart werd gestoken. Alsof je wilde zeggen: “Ik hou niet van je Bill, nooit zal ik van je houden op de manier die jij wilt.”ť Het deed mij zo veel pijn. Ik wilde eigenlijk door de grond zakken. Ik wilde het liefst weglopen en ergens in een donker hoekje in tranen uitbarsten. Ik wilde je slaan. Gewoon een klap in je gezicht. Die zo hard was, dat mijn hand in jouw wang gedrukt stond. Zou die klap je dan wakker schudden en je ogen doen openen? Maar ik hield mij in. Waarom? Omdat ik steeds meer van jou houdt. En het gekke is, dat ik je alleen maar leuker ben vinden. Eigenlijk is het niet gek. Ik ben gewoon smoorverliefd op je.

Zou jij mij nog willen zien?Ben ik een vieze homo of obsessief kindje in jouw ogen? Walg je van mij? Durf je mij nog aan te kijken?
Ik weet een ding zeker. We blijven tweeling. Dus op dat vlak moet je nog van mij houden. Mijn liefde hoeft niet wederzijds te zijn. Toch zou dat veel dingen oplossen. Mijn hart zegt dat het wederzijds is, vanwege de tweelingband die wij hebben. Laat ik hopen dat het zo is. We voelen vaak hetzelfde, dus ik denk dat het ook hetzelfde is met liefde.

Voor de helft praat ik tegen mijzelf in deze brief. Het kan een pagina uit mijn dagboek zijn, die ik niet heb. Voor jou is het positief. Je weet hoe naïef en dom ik denk op dit moment.
Ik ben al bijna een uur aan het schrijven. Maar wat ik nou eigenlijk wilde zeggen, staat er nog niet.

Ik geloof met heel mijn hart in de ware. Ik wist alleen niet dat de ware ook zo dichtbij kon zijn. Jij bent mijn ware liefde. Mijn soulmate. Mijn broer. Mijn verboden liefde. Liefde kan alleen werken als het van twee kanten komt. Tom? Komt het van twee kanten? Geloof jij er ook in? Ben ik jouw ware liefde?
Liefde is speciaal. Het kan pijn doen. Het kan je naar een andere wereld nemen. Het kan je gelukkig maken. Bijzondere momenten meebrengen. Pijnlijke situaties meebrengen. Liefde zoekt niet. Liefde vindt. Geloof in liefde. Grijp het geluk, wanneer het mogelijk is. Pak al je kansen die je in jouw leven krijgt. Neem mijn liefde en je krijgt er zoveel voor terug. Ik beloof het je.

Je stuurde net een smsje naar mij.
Je schreef dat je mij mist. Hoe lief. Misschien voelde jij dat ik aan je dacht. De gedachte dat jij aan mij denkt, geeft mij een raar gevoel in mijn buik.
Maar ik mis jou ook Tom. Het gevoel dat ik nog vijf dagen zonder jou ben, maakt mij misselijk. Misselijk van eenzaamheid. Iedereen zou denken, ‘het zijn mí¡í¡r vijf dagen’. Het lijkt nu al een half jaar.
Ik kan niet meer zonder je. Ik wil bij jou zijn. Elke dag. Ik kan niets meer doen zonder je. Ik kan alleen ademen, wanneer jij bij mij bent. De hemel zou zelfs hell zijn zonder jou. Zonder jou, Tom, functioneer ik niet. Nu kom ik zeker erg obsessief over?Maar je bent perfect, want jij bent Tom. Je bent mijn leven. Wij zijn één net als Yin en Yang. We horen samen. Het lot heeft dat bepaald. Ik wil niet rijk zijn zonder jou. Geld maakt niet gelukkig. Wat mij gelukkig maakt. Heeft een naam. Ik hoef het niet nogmaals te zeggen. Dat jij degene bent die mij gelukkig maakt, want dat weet je onderhand wel. Ik kom wel erg hopeloos uit de hoek. Ik schrijf een brief naar jou. Terwijl ik het ook allemaal kon vertellen. Steeds gaan mijn gedachtes heen en weer. Zou je van mij houden? Zou je mij haten? Dat heb ik ook al vier keer op geschreven. Sorry voor deze brief Tom. Waarschijnlijk heb je nog nooit zulke onzin en bullshit bij elkaar gelezen. Maar alles wat ik heb geschreven, meen ik. Ik hou van jou, Tom. Met heel mijn hart.
Laat ons samen zijn in de nacht. Ik zal bij jou zijn, wanneer jij mij nodig hebt. Ik wil je tranen opvangen. Je troosten tot diep in de nacht. Je vast houden. Ik wil dat allemaal. Ik kan dat allemaal. Alleen als jij dat toelaat. Als jij het accepteert. Als jij het wilt.
Tom. Ik hou van jou. Bel me alsjeblieft nu.

Xx. Jouw broertje, Bill.


Reacties please!
Graag fouten, vage zinnen, opmerkingen melden (:
Ik wil mezelf kunnen verbeteren en dat lukt alleen met feedback.
Trouwens ik heb dit gepost om 1:33 dus het kan best zo zijn dat er iets niet klopt ofzo alvast bedankt voor het lezen en reactie <3


Reacties:

1 2

Bodine
Bodine zei op 10 nov 2010 - 16:58:
Shame on me.
Seriously, shame on me.
Dat ik het nog steeds niet gelezen heb.
Maar goed, dan komt hier mijn uitgelubberde reactie.
Ten eerste; je bent vooruit gegaan. <3
Er zitten nog wel wat probleempjes in met woordvolgorde, maar ach. ^^

Verder:
Je bent er altijd voor mij Tom.

Een komma voor je iemand aanspreekt, zegmaar. Dus: Je bent er altijd voor mij, Tom.
Goed, minor thingie.

Wat Phineas zonder Ferb is?

DAT IS ZO JAOIWJEFAOWIJEFOIWEJ *smile*
Typisch jij und so. <3

Mooiere dan de mooiste bloem,

Een 'e' teveel, maar dat komt vast door vermoeidheid/snelheid. (:

Ik hoop dat ik een kans van je krijg, omdat te laten zien.

Hier moet omdat los van elkaar, I believe, omdat het niet gaat om een reden, maar om de aankondiging van een infinitief. Nou ja, ik weet niet hoe ik dat uit moet leggen, maar volgens mij moet het los van elkaar.

Ik hoef geen masker op, als ik bij jou bent.

Ik ben, jij bent. Maar dat zal ook wel door snelheid/vermoeidheid komen.

Kijk in de spiegel dan zie je het zelf ook!

Dan is een voegwoord, dus daarvoor moet een komma, I believe.

Ik kan uren naar jou kijken zonder dat het mij verveeld.

Het kan aan mij liggen, ik weet het niet helemaal zeker, maar volgens mij is verveelt hier gewoon een persoonsvorm, waarvan het het onderwerp is, dus dan is het verveelt en niet verveeld. Volgens mij is het namelijk geen voltooid deelwoord. But I'm not sure.

Ik wil tegen je aanliggen

Volgens mij is aanliggen los van elkaar, en niet vast, omdat het hele werkwoord ook niet aan elkaar moet, maar dit weet 'k ook niet zeker.

Het deed mij zo veel pijn.

Zoveel is dan wel weer aan elkaar, I believe.

Omdat ik steeds meer van jou houdt.

Again: ik houd, jij houdt.

En het gekke is, dat ik je alleen maar leuker ben vinden.

You forgot a verb, I guess. ^^

Und verder heb je hier een daar wat moeite met bijzinnen en bijwoorden, aber ach.
Goed, nu vind je me vast een kutkind, omdat iedereen zegt geen fouten te zien en ik hier aankom met een hele afkrakende kutreactie, en dat is kut, en dat is gemeen, en en. Maar het zijn kleine dingetjes, die je waarschijnlijk makkelijk af kunt leren, en je vroeg ernaar, zodat je jezelf kon verbeteren, so please don't be mad.
Maar dat was het grammaticale en het spellings onderdeel.
Jetzt komen we aan op de inhoud.

Doos, I love it. I really, really love it.
Kippenvel all over, I swear.
Het is mooi, het nam me mee, het raakte me, het is gewoon... gewoon mooi.
Hoe je die liedjes erdoorheen geregen hebt, In Die Nacht en Für Immer Jetzt, en misschien nog wel een aantal die ik gemist heb. Maar dat was echt geweldig. <3
Het is zo mooi hoe Bill onzeker is, omdat hij weet dat dit het einde kan zijn. Hoe hij probeert zijn broer niet teveel te pushen, maar hem toch over probeert te halen ook van hem te houden. En het is precies de goede proporties. Het is niet arrogant, het is heel onzeker. Maar het is weer niet zeurderig, want dat is zoiets heel snel, maar dit is het niet. Dit is gewoon friggin' lieb. <3

Keep on writing, Doos. Because I love it. <3

PS. Het doet me trouwens denken aan dit nummer. Ken je die? ^^


YarahartBill
YarahartBill zei op 29 okt 2010 - 13:04:
wauw!!
Super mooi!
Je moet nu nog een SA schrijven want nou wil ik weten wat Tom ervan vind!!
En ik kon helemaal geen fouten ontdekken.

xxxxxxxxxxxxxxx. <33

Let me know C:


lisa132010
lisa132010 zei op 25 okt 2010 - 21:33:
Zo lieve brief mm ik wil weten wat Tom er van vind : D
Ik vind zo perfect dus heb ook geen opmerkingen.


xjeszell
xjeszell zei op 21 okt 2010 - 20:15:
Ik kan niet echt fouten vinden. o.o.
Alleen, soms heb je na een vraagteken zegmaar meteen een andere zin.
Like. Ehm.
over?Maar je bent perfect, want jij bent Tom
Ennehm. Ja. <3


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 21 okt 2010 - 11:16:
haha vet!
nu wil I weten wat Tom vind :x
maar zo een brief is cute<3