Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Our own Humanoid world » 44. The big humanoid interview

Our own Humanoid world

26 nov 2010 - 17:17

1152

4

41544. The big humanoid interview

1. Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?
Tosca: via internet, op een site genaamd Gosupermodel, maar daar zitten we nu alle 3 niet meer op, fanfic is onze plek om samen tekomen en te kletsen over onze dag, leerkrachten, school, muziek en onze verhalen.
Makbule: Ja, dat klopt. Het meest praten we over Tokio Hotel. Logisch ergens. Ze blijven onze favoriete muziekgroep.

2. Hoe zou je jullie vriendschap beschrijven?
Jorinde: Sterk. Ik denk dat niemand zo een sterke vriendschap met iemand kan opbouwen via internet als wij. En ik zie hen niet eens als internet vriendinnen, maar als echte mensen die ik bijvoorbeeld elke dag zie. Ik kan met hen praten alsof ik hen al ken vanaf mijn geboorte. En toch kennen we elkaar nog maar 2 jaar, zou je niet zeggen hè. Ik geloof zelf dat dit voor eeuwig is. En ergens hoop ik dat zij daar ook zo ver denken (lacht). Ik geef eerlijk toe dat ik niet zonder hen zou kunnen leven. Dat is gewoon een feit.
Tosca: Er bestaan niet genoeg woorden voor om dat te beschrijven. Meer kan ik er gewoon niet over zeggen, elk vrijstaand woord zal te kort schieten.
Makbule: Als Ying, Yang en Yo, en ja, dat laatste is verzonnen. Fantasie, I guess. Tegengesteld tot Ying en Yang, lijken we heel erg op elkaar, maar ondanks dat hebben we toch eigenschappen dat een ander niet heeft om elkaar aan te vullen. Ik geloof dat we elkaar nodig hebben, allemaal even veel.

3. Wie had Tokio Hotel het eerst ontmoet?
Jorinde: Ik

4. Hoe kwam dat?
Jorinde: Wel, ik zat te wachten voor de deuren van rockhall in Luxemburg en toen kwam Toms hond op me af. Ik sliep al half en schrok me dood. Ik zag hoe Tom op me af kwam en hoe hij weer weg ging. Hij liet een deur open en daar ben ik door naar binnen gegaan. Ergens was ik wel bang om gesnapt te worden, maar ik was best nieuwsgierig. Natuurlijk werd ik gesnapt door Tom en hij was niet echt blij (lacht). Hij was echt kwaad, dat weet ik nog goed (korte stilte). Tom wilde me wegsturen, maar ik had echt geen zin om weg te gaan. Om een of andere reden kwam ik in Bills kleedkamer terecht en ik had me daar in zijn kast verstopt. Natuurlijk had Bill me al snel gevonden. Hij vond het nogal vreemd dat ik in zijn kast zat (lacht), maar sindsdien zijn we goede vrienden geworden en heeft Bill Tom eens goed op zijn plaats gezet (lacht triomfantelijk). Bill is echt een van mijn beste vrienden. Ik vertrouw hem net zoals ik deze twee dames vertrouw (wijst naar Makbule en Tosca).

5. Jorinde, hoe kwam je op het idee om Bill en Tom hen uit het publiek te laten halen?
Jorinde: Ik wist natuurlijk dat Makbule en Tosca 23 februari er zouden zijn en ik was al de hele tijd bezig tegen Bill over hen. Hij vroeg er wel zelf naar en toen stelde hij voor om hen uit het publiek te halen, wat ik geen slecht idee vond. Ik heb hyper staan toekijken backstage toen. Het was geweldig om hen te kunnen ontmoeten. Tokio Hotel heeft voor mij echts iets groots gedaan. Ze hebben me samengebracht met mijn beste vriendinnen. Ik kan hen niet genoeg bedanken.
Tosca: Ja, ik geef Jorinde gelijk, Tokio Hotel heeft echt iets groots gedaan voor ons allemaal. Ze hebben ons samengebracht en dat zal ik hen altijd dankbaar zijn.
Makbule: Amen!
(beginnen alle drie te lachen)

6. Makbule, hoe vond je het om toen langs Bill te staan?
Makbule: Oh jeeh. (zucht). Ergens was het wel leuk, maar voor de rest was het héél erg. (kijkt nogal kwaad naar Jorinde die onschuldig begint te kijken). Nee, het was echt een fijne ervaring, maar ik zou het geen twee keer doen. Ik dacht toen toen ik langs hem stond dat ik droomde. Ik had nog nooit zo dicht bij hem gestaan en dat ben ik Jorinde dan weer wel dankbaar (lacht). Ik ben blij dat ik toch dat podium ben op gegaan, het heeft mijn leven verandert. Op een goede manier dan.

7. Had je door dat Jorinde hier achter zat?
Makbule: Nee, ik had het echt niet door en was toch echt verbaasd toen ik haar zag. Ze hing toen over de schouder van Tom, grappig om zo kennis te maken (lacht).

8. Tosca, hoe vond jij het dat Tom jou uit het publiek kwam halen?Tosca: Hij was een echte gentleman, het was nogal grappig eigenlijk, daarvoor had ik het hele nummer mijn middelvinger zitten opsteken, op bevel van Jorinde(lacht). Het was echt leuk.

9. Had jij door dat Jorinde hier achter zat?
Tosca: Net als Makbule had ik er echt geen idee van, maar ik vond het geweldig om samen met Tom gitaar te spelen. Ik denk dat ik en Makbule de gelukkigste fans ooit zijn. Dit heeft nog nooit iemand eerder mogen doen, samen met Tom gitaar spelen. Dus ik voel me er wel trots over.

10. Wat was jullie eerste reactie toen jullie wisten dat Jorinde hier achter zat?
Makbule: Ik dacht eerst dat het een grap was. Ik dacht Jorinde hier? Echt niet, maar toen ik haar zag, wist ik wel zeker dat zij het was en dat het allemaal echt was en geen grap.
Tosca: Ik dacht ook eerst dat het een grap was want toen ze het al allemaal gepland had, hadden we elkaar nog gesproken. Toen ik haar zag begon ik automatisch te glimlachen. Vanaf toen wist ik dat deze dagen de beste van mijn leven zouden worden. En ook omdat Makbule langs mij zat. Ik wist toen dat mijn leven kompleet was. Ik zat in dezelfde kamer met mijn idolen en mijn allerbeste vriendinnen. Niemand die dat ooit eens nadoet.

11. Jorinde, hoe vond jij het om Tosca en Makbule te zien?Jorinde: Geweldig! Ik was eerlijk gezegd nogal bang dat het zou mislukken. Wie weet waren ze ziek geworden of haalde de jongens de verkeerde uit het publiek, dat zou nogal stom zijn. Gelukkig is dat allemaal niet gebeurt en kon ik de juiste personen om de hals vliegen (glimlacht).

12. Makbule, hoe sterk is jou relatie met Bill?
Makbule: Redelijk sterk. Bill is echt een lief persoon. Hij doet er alles aan om je vrolijk te maken en om zijn verliefdheid te laten zien aan je. Echt, soms voel ik me niet goed genoeg om samen te zijn met hem. Hij is echt te lief voor mij, dat verdien ik allemaal niet.
Jorinde: Toch wel hoor, jullie horen bij elkaar zoals Yin en Yang.
Tosca: Ik kan Jorinde alleen maar gelijk geven.

13. Is hij echt zo cliché?
Jorinde: Jaaaah!
Makbule: (lacht) Hij is erg cliché ja, maar dat is best wel schattig, ook al ben ik niet echt een fan voor clichés. Hij doet me er van houden, en dat maakt het wel speciaal. Ik weet zeker dat geen enkel andere jongen dat zou kunnen doen.


volgende keer komt het tweede deel van het grote humanoid interview :]


Reacties:


Melleke
Melleke zei op 26 dec 2010 - 15:04:
Nice !


dreamerangel
dreamerangel zei op 26 nov 2010 - 19:53:
dit is Coewl <3
Snel verder!

<33


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 26 nov 2010 - 18:18:
snel verder <'3


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 26 nov 2010 - 17:34:
Je hebt me hier echt goed neer gezet. Hehe.
Ikhoudvanjou<3