Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Emily's 101 Songfics » All The Same

Emily's 101 Songfics

4 juli 2011 - 17:48

267

5

264



All The Same

Sick Puppies - All The Same - Tri-Polar

Daar ging ze weer. Opnieuw. Haar donkerblonde, golvende haren maakten een soort gouden gloed in het licht van de ondergaande zon. Haar zwarte mascara drupte langs haar kin op haar nieuwe bandshirt van een rockband die ik niet kende. Het deed me toch weer pijn haar weg te zien gaan, ook al wist ik dat ik niet lang alleen zou zijn. Ze zou weer terugkomen. Ik wist het gewoon.
De boulevard was voor het grootste deel al verlaten, maar ik was nog niet van plan weg te gaan. Ik ging op het lage muurtje zitten en keek naar de grote schepen die golven tegen mijn benen deden slaan. Ik dacht diep na over wat er zojuist was gebeurt. Ze had me opnieuw verteld dat ze het niet langer aankon bij me te zijn. Al voor de derde keer. Ze zocht naar woorden om het minder kwetsend te brengen, maar toch sloeg het in als een bom. Opnieuw. Voor de derde keer had ze me alleen achtergelaten.
Mijn mobieltje piepte ten teken dat ik een nieuw bericht had. Het was van mijn moeder. Nu al bezorgd waar ik bleef. Ik stuurde terug dat ik later wel thuis zou komen.
Het werd koeler toen de zon bijna helemaal verdwenen was en plaats maakte voor de volle maan. Ik deed mijn vest aan en stond op. Ik ging nog een stukje aan het strand wandelen voordat ik terug naar huis keerde.
Helemaal alleen. Voor de derde keer.

Het heeft volgens mij veel te lang geduurd voor ik weer een nieuwe songfic had. Nou, dit is er weer een (: Ik hoop dat jullie hem leuk vonden.


Reacties:


xEmma
xEmma zei op 5 juli 2011 - 2:26:
Ik ben zo ongelooflijk aangeschoten dat ik niet zou moeten reageren en dat het me verbaasd dat ik nog de goede knopjes op het toetsenbord kan vinden (hoewel ik moet bekennen dat het langer duurt dan normaal). Maar ik doe het toch ;'
Want het is Sick Puppies. En zelfs als ik in deze staat ben kan ik over hen praten. Awesomeness.

Ik vind het sneu. Zij is hem/haar niet waard. Je hoort niet iemand drie keer geheel alleen en gebroken achter te laten, vind ik. But yeah, that's just me.
En het geeft niet als het wat langer duurt. Ik ben zelf vreselijk met op tijd dingen posten, dus ik kan anderen niets kwalijk nemen.
xx


JeRiNo
JeRiNo zei op 4 juli 2011 - 20:57:
Wauw.
Kort, maar krachtig.
Je hebt het allemaal heel mooi opgeschreven
Snel nog een?

xxxx


Midnight
Midnight zei op 4 juli 2011 - 20:36:
Aah, erg mooi inderdaad! Kort maar krachtig

Hoop dat je er snel weer een post!


wordslover
wordslover zei op 4 juli 2011 - 18:06:
Omygoaash...
Wat ongelooflijk mooi!
Ook heel erg goed geschreven!
xkusss<3


Hermelien
Hermelien zei op 4 juli 2011 - 18:04:
Oh gosh !
Dit is écht heel mooi !
Gewoon WAUW !
Loveit !
x