Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » -- Photography or Love? » 003 -- Photography or love

-- Photography or Love?

17 juli 2011 - 17:59

406

0

207



003 -- Photography or love

Sorry dat ik lange tijd niet heb geschreven, had het echt ff moeilijk & ik weet het is niet zo heel goed geschreven.

Chapter Three.

Precies om tien uur kwamen we bij een grote kasteel aan. De naam van dat kasteel wist ik niet meer, het was te moeilijk voor me om dat te onthouden. Ik onthoud eigenlijk nooit dingen. Dus dit was zeker geen uitzondering.
‘ Lieverd, kom je ook nog uit de auto? ‘ mijn moeder stond in de deuropening van de auto en ze hield de deur voor me open.
‘ Ja ja ik kom ‘ Ik stapte met mijn rechterbeen uit de auto en stapte zo in de modder. ‘ Iel gatver dat heb ik weer’ en ik trok een vies gezicht.
Ik moest me er over heen zetten zo vies was het nou eigenlijk ook helemaal niet. Maar bij de gedachte dat ik helemaal onder de modder zat bij een bruiloft ging ook weer een beetje te ver. Me zus en een heleboel andere mensen die zij allemaal kende , en ik niet natuurlijk, stonden al bij de parkeerplaats op ons te wachten. Wij waren natuurlijk weer als enige als laatste.
‘ Sorry dat we zo laat zijn ‘ fluisterde ik in de oor van mijn zus. Ze schudde haar hoofd. ‘ Geeft niets ben ik al meer aan gewend dan jij en iemand moet de laatste zijn’
Ze lachte er zelfs om. Ik vind het niet leuk dat wij altijd laat waren, ik vind dat niet kunnen. Me zus Rosemarijn, oftewel Roos, en de rest van de groep liepen al door naar de ingang van het kasteel waar haar vriend, wat straks haar man werd, en de groep mensen die hij allemaal had uitgenodigd en het beste kent om op ons te wachten. Ik maakte kennis met heel veel mensen die er ook allemaal waren. De meeste kende ik nog niet. Roos kwam naar me toe met een jongen naast haar gelopen. Oh nee hè als dat niet die jongen is waar zij het altijd over had. De broertje van haar beste vriendin.
‘ Robine dit is Jeffrey, de broertje van Lena, Jeffrey dit is Robine mijn kleine zusje ‘ ze keek ons allebei aan en liep toen weg zonder nog wat te zeggen. Ok leuk nu stond ik hier tegenover een hele knappe jongen die ik nog helemaal niet ken en waar ik al helemaal niet tegen durf te praten. Maar toch mag ik wel blij zijn met me zus, ze probeert me toch te koppelen, wat haar niet gaat lukken, op haar bruiloft. Ik ben heel blij met Roos.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.