Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijden » 1 - Kaitlyn Robbins

Schrijfwedstrijden

10 aug 2011 - 18:41

595

0

681



1 - Kaitlyn Robbins

Naam: Kaitlyn Robbins
Geboortedatum: 22 april 1992
Innerlijk: Kaitlyn is erg op zichzelf. Ze heeft een moeilijke periode achter de rug, waarin ze geleerd heeft vooral veel op zichzelf te vertrouwen. Het is niet zo dat ze niet sociaal is, het is gewoon zo dat het contact met andere mensen voor haar niet noodzakelijk is. Ze is een stil meisje, dat haar gedachten voor zichzelf houdt, maar de denkt des te meer na.
Ondanks alles is ze nog steeds heel vriendelijk en behulpzaam. Als iemand haar om hulp vraagt, zal ze die hoogstwaarschijnlijk verlenen.
Sterktes: Kaitlyn heeft een goed vermogen om in te schatten hoe mensen zijn, waardoor ze zonder al te veel moeite in kan schatten hoe gevaarlijk een situatie is. Verder is ze een intelligent meisje (ze is in de tweede blijven zitten, omdat ze het toen zwaar had met de scheiding van haar ouders. Uiteindelijk heeft ze het toch voor elkaar gekregen om haar vwo diploma cum laude te halen). Ze staat op het punt om Engels te gaan studeren.
Zwaktes: Kaitlyn is erg op zichzelf. Ze is ook erg dromerig, en regelmatig in gedachten verzonken. Het is niet zo dat ze geen realistisch beeld van de wereld heeft, het is gewoon zo dat ze vaak nadenkt over dingen. Hierdoor vergeet ze af en toe de wereld om zich heen.
Likes: Het meisje heeft een zwak voor de natuur. Daar voelt ze zich thuis, en kan ze geheel tot rust komen. Ze is niet bang voor wat voor insect dan ook, en zal, buiten misschien een mug, geen vlieg kwaad doen. Verder houdt ze ook heel erg van gezond eten en leren. Ze vindt het heerlijk om informatie in zich op te zuigen.
Dislikes: Wat Kaitlyn vooral niet uit kan staan, dat zijn mensen die haar rust verstoren. Ze heeft niets tegen mensen, of tegen praten, maar als mensen bijvoorbeeld keihard muziek luisteren in het openbaarvervoer, kan ze zich daar heel erg aan ergeren. Verder kan ze niet tegen de ruzies die haar ouders continu voeren, ook al zijn ze ondertussen gescheiden. Ook de herinneringen aan het verlies van haar zusje vindt ze verschrikkelijk.
Familie: Kaitlyn heeft qua familie haar ouders (Marga en Bart), die een gelukkig stel waren tot het verlies van haar zesjarige zusje toen Kaitlyn zelf in de tweede klas zat. Na deze tragische gebeurtenis bouwden de irritaties zich steeds meer op, tot de ruzies zo ondraaglijk werden dat er een scheiding aangevraagd werd. Daarna bleef de onenigheid helaas gewoon aanhouden. Verder heeft Kaitlyn een oma met wie ze het heel goed kan vinden, alleen zij woont op het platteland in Engeland.
Nationaliteit: Engels (haar ouders zijn vanuit Engeland naar Nederland geïmmigreerd vlak voor ze geboren werd).
Hobbies: Het liefst zit Kaitlyn in de tuin of in het park, als ze maar buiten is, het liefst met gras om zich heen. Dan leest ze een boek, of tekent ze. Stiekem heeft ze daar best talent voor, maar ze durft haar kunstwerken nooit aan iemand te laten zien.
Extra: Kaitlyns ouders wonen beiden Rotterdam, waar een rustige plek moeilijk te vinden is. Kaitlyn is aangenomen op de universiteit in Groningen, waar ze Engels zal gaan studeren. Ze hoopt een jaar op uitwisseling te kunnen gaan in Engeland, zodat ze haar oma op kan zoeken. Verder is studeren voor haar een manier om aan het stadsleven en haar ouders te ontkomen. Ze heeft een kamer gehuurd in het huis van een oude vrouw, ergens op het platteland, anderhalf uur reizen van de stad verwijderd. Daar zal ze in alle rust kunnen lezen, tekenen en leren.
Foto


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.