Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijd » Marley Caruso

Schrijfwedstrijd

10 aug 2011 - 20:09

624

1

550



Marley Caruso

Naam: Marley Caruso

Geboortedatum:9 maart 1993

Innerlijk: Marley Caruso is een tijdbom. Het leven in Summerlin South, een doorsnee suburb in het zuiden van Nevada, maakt haar rusteloos. Op het eerste zicht is ze net als de rest van de kliek waar ze mee optrekt, een verveelde Amerikaanse tiener met teveel tijd, geld, en ouders die haar lijken te mijden omdat ze toch geen idee hebben hoe ze met hun dochter moeten omgaan. Ze rookt, drinkt en feest omdat iets in haar steeds naar het roekeloze neigt. Ze heeft een reputatie en haar houding lijkt ontspannen, maar er zit een zekere gejaagdheid onder. Alsof er een groter plan zit achter al haar fuiven, een traject dat ze niet snel genoeg afgewerkt krijgt. Een reden die ze met niemand deelt waardoor de onrust steeds maar groeit en groeit tot ze op knappen staat.
Hoe erg ze soms ook in de knoop ligt met zichzelf, ze wil altijd zelf haar problemen oplossen en accepteert moeilijk hulp. Hoewel ze niet gesloten overkomt praat ze nauwelijks over zichzelf omdat ze mensen niet snel vertrouwt. Dit uit zich in een houding tegenover anderen die wordt bestempeld als arrogant, afstandelijk of gewoon niet te bevatten.
Ze heeft weinig tot geen besef van grenzen en privacy. Ze kan mensen bespelen om haar zin te krijgen. Hoewel ze zich heel open en stoer voordoet heeft ze een diepgewortelde verlatingsangst. Ze is impulsief, denkt niet na voor ze iets doet en gaat heel erg mee in haar extreme emoties (overdreven kwaad of net te enthousiast), daardoor komt ze vaak in de problemen. Ze ziet alles zeer zwart-wit. Op sommige dagen is ze zo tergend (bijvoorbeeld door haar moodswings) dat het onmogelijk is om met haar samen te leven.

Sterktes: Ze is niet op haar mondje gevallen en is ook fysiek weerbaar. Ze heeft alles over voor de mensen waar ze van houdt. Ze kan vrolijk, übersociaal en zorgeloos zijn op haar goede dagen. Ze is slim, vindingrijk en vindt altijd een uitweg op crisismomenten.

Zwaktes: Ze lijkt soms in een andere wereld te leven, maar niemand weet echt hoe ongelooflijk actief en aanwezig haar geest op die momenten is, en hoe eenzaam ze zich voelt. In haar ogen is alles aan haar leven tweedimensionaal en verwaarloosbaar. Op sommige dagen kan niks haar raken en dat maakt haar bang en geïrriteerd tegelijk. Haar vrienden zijn een tweesnijdend mes, ze kan zich zeer intens aan hen hechten, en tegelijk benijdt ze hun zorgeloze leventje. Die bodemloze put van eenzaamheid, rusteloosheid en jaloezie maakt haar kwetsbaar.

Likes: roken, in tweedehands winkels snuisteren, te snel rijden, Las Vegas, feestjes die compleet uit de hand lopen, op verkenning gaan in de verlaten Gypsum-mijnen, oefenen op de schietbaan.

Dislikes: afgewisseld zichzelf, of de rest van de wereld

Familie: Marley is enig kind, na haar geboorte had haar moeder Chloe twee miskramen. Uiteindelijk werd een tumor ontdekt en werden haar eierstokken en baarmoeder verwijderd. Sindsdien is het huwelijk van Cloe en Dave Caruso langzaam uitgedoofd. Zij werkt als binnenhuisarchitect en verwerkt haar negatieve energie in schilderijen en medidatie, hij is het hoofd van een advocatenkantoor en houdt er een hele ris affaires op na.

Nationaliteit: Amerikaans

Hobbies: seks, drugs en rock ’n roll

Extra: Marley is biseksueel, en heeft een vriendje én een vriendinnetje. Tenminste, zowel Lennox als Piper delen regelmatig haar bed en onder het mom van een “open relatie”ť werkt het voorlopig. Lennox is ook biseksueel en heeft zelf nog een vriendje (Sawyer), Piper is lesbisch en heeft alleen oog voor Marley. Naast hen houdt Marley er ook wat losse flirts op na, maar die houdt ze angstvallig geheim. Ze is doodsbang dat één van de twee haar zou dumpen, of haar om een exclusieve relatie zou vragen.
Haar auto, een 1966 Ford Mustang Fastback, is haar enige ware liefde.

Foto: link


Reacties:


xDevilBitch
xDevilBitch zei op 11 aug 2011 - 20:28:
En de naam Piper komt uit How I Live Now van Meg Rosoff? [/random gedachtenkronkel]