Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijd e.d. » [4] Charlie Hawk

Schrijfwedstrijd e.d.

12 aug 2011 - 18:22

517

0

466



[4] Charlie Hawk

Naam: Charlie Hawk
Geboortedatum: 12 December 1991
Innerlijk: Charlie is gevoelig en zo veranderlijk als het weer. En daarmee ook net zo voorspelbaar. Ze kan van het één op het ander overslaan van lachen tot janken, schreeuwen en gieren. Ook kan ze spontaan rillen van angst of ontzettend jaloers zijn op wat dan ook. Ze verandert letterlijk van het één op het andere moment. Haar psychiater zegt dat het posttraumatisch gedrag is, misschien wel bij gebrek aan een betere verklaring. Ze verandert echter niet echt als persoon, blije Charlie is dezelfde Charlie als een boze Charlie, alleen is ze dan blij en niet boos. Ze is ook gediagnosticeerd met ADHD. Ze is hartelijk, of dat probeert ze in ieder geval. Mensen vertrouwen haar snel, al vertrouwt zij minder snel mensen. Ze kent veel geheimen van veel mensen, en heeft ze allemaal op een briefje in een doosje onder haar bed verstopt. Ze schrijft er geen namen bij, alleen geheimen.
Sterktes: Ze is blijkbaar heel vertrouwbaar en maakt daar nooit misbruik van. Ze houdt van de geheimen die ze heeft omdat het geheimen zijn. Ze is goed in dingen onthouden.
Zwaktes: Ze kan haar veranderlijkheid niet beheersen. Klinkt logisch, maar kan uitermate vervelend zijn. Je weet nooit of je wel een goed gesprek met haar kan voeren, of dat ze opeens boos op je wordt of angstig. Ze kan ook moeilijk dingen laten gaan. Als ze één keer jaloers op je wordt, blijft dat haar bij, net zoals met al het andere. Als ze één keer bang va je is, dan durft ze vaak niet meer bij je in de buurt te komen.
Likes: Geheimen, aardbeien, wandelen, joggen, hardlopen, de geur van regen, dingen passen en niet kopen, uitgaan, haar vrienden, haar studie.
Dislikes: Peren, de zee, treinen, grote groep onbekende mensen, vooroordelen, dingen die buiten haar bereik zijn en waar ze niks aan kan doen.
Familie: Haar vader heeft haar broers keel doorgesneden voor haar moeders en eigen ogen, en vervolgens voor haar ogen met haar moeder voor een trein zelfmoord gepleegd. Ze weet niet waarom zij nog leeft. Ze woont nu bij haar tante, de zus van haar moeder, en heeft geen contact met haar vaders kant. Ze was zes toen het hele voorval gebeurde en haar tante heeft haar opgenomen als haar eigen kind. Ze had al drie kinderen voordat Charlie kwam inwonen: Milo, Lewis en Davis. Milo is de jongste, en twintig jaar, Davis de oudste en zesentwintig jaar. Lewis is tweeëntwintig. Ze wonen alle drie nog thuis. Haar man is matroos en ziet ze niet heel vaak, maar dat betekent niet dat ze alsnog heel veel van elkaar houden. De rest van haar familie wil eigenlijk geen contact met haar opnemen omdat ze vinden dat het Charlie’s schuld is dat haar moeder is omgekomen.
Nationaliteit: Volbloed Brits.
Hobby’s: Geheimen bewaren, koesteren en lezen. Wandelen, joggen, hardlopen, uitgaan. Zich verdiepen in haar studie. Touwtje springen. Bloemen rangschikken.
Extra: Ze doet een studie die haar eigenlijk sterk wordt afgeraden; forensisch onderzoek. Men vindt dat ze niet precies kan werken door haar ADHD. Ze heeft het artikel over haar familie's ramp altijd bewaard in haar kussensloop.

http://th06.deviantart.net/fs70/PRE/i/2011/202/1/1/bohemian_by_majdear-d41664y.jpg


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.