Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Kuroshitsuji » Kuroshitsuji: Alone and togheter » Chapter 3: Contract

Kuroshitsuji: Alone and togheter

3 okt 2011 - 20:54

415

2

313



Chapter 3: Contract

Hoofdstuk 3! Yay! :3 Veel leesplezier! (flower)

"Wie ben jij?" vroeg ik aan de jongen. "Mijn naam is Ciel Phantomhive en dit is mijn butler Sebastian Michaelis. "Wij zijn demonen." zei hij.

...

"Weltrusten!" zei ik terwijl ik weer ging liggen en mijn ogen dichtdeed. "JE BENT NIET AAN HET DROMEN!" riep Ciel kwaad. Ik deed mijn ogen weer open, maar weigerde hun aan te kijken. Das vast weer zo'n stomme hallucinatie door die medicijnen!" dacht ik. Ik hoorde een van de twee om het bed heen lopen. Het was de jongen met het ooglapje. "Je droomt of halucineerd echt niet." zei hij, terwijl hij in mijn wang kneep. "AU!" riep ik. "Waarom deed je dat nou weer?!" riep ik kwaad. "Zo doen jullie mensen dat toch? Jullie knijpen jezelf en als het pijn doet is het echt en als het geen pijn doet is het een droom." zei hij droog. Ik keek hem geirriteerd aan. "In ieder geval, nu je weet dat ik geen droom ben, kunnen we weer verder. Jij wenste net om mensen om van te houden toch?" vroeg hij. Ik slikte terwijl ik me weer hetzelfde voelde als toen ik het wenste. "Dat klopt, ja." zei ik. "Wat zou je doen als ik zeg dat ik dat misschien wel voor mekaar kan krijgen?" vroeg Ciel. "Ik zou je naar een gekkenhuis sturen." zei ik. "Ik lieg niet." zei Ciel. "En hoe kun je dat bewijzen?" vroeg ik.

"Demonen liegen niet." zei de butler opeens. Ik keek hem verbaasd aan. Verbaasd omdat hij de hele tijd stil was en nu opeens iets zei terwijl zijn meester niet een toestemming had gegeven. En verbaasd omdat hij zoiets doms zei. "Hoe moet ik dat nou weer geloven! Jullie zijn demonen!" Ciel zuchte. "Dit wordt lastiger dan ik dacht." "Waarom waag je de gok niet gewoon je hebt toch niet veel te verliezen." zei Ciel.
..."Nou ja 1 ding misschien." "Wat dan?" vroeg ik." Je moet een prijs betalen voor een contract met een demon je moet je ziel geven als de taak klaar is." zei Ciel.
Ik dacht na. Ik kan het doen. Zoals Ciel al zei ik heb niet veel te verliezen. Maar dan moet ik mijn wens aanpassen. Ik wil namelijk niet dood als ik net weer mensen heb om van te houden.

"Okee, ik doe het." "Maar dan wil ik mijn wens aanpassen."zei ik. "Zeg maar." zei Ciel. "Ik wens om mensen om van te houden tot de dood me van ze scheid." "Dan is daarmee het contract gesloten." en toen werd alles zwart.


Reacties:


Iloveanime
Iloveanime zei op 3 okt 2011 - 21:12:
Wat een topverhaal!
Ga snel verder...

Gr. Iloveanime


bonita105
bonita105 zei op 3 okt 2011 - 20:59:
nice
snel verder+een melding als je verder bent
p.s. wist je dat ik alois echt zoooooooooooooooooo knap vind