Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Instrumental » O My Gawd

Instrumental

10 dec 2011 - 17:15

1613

5

555



O My Gawd

Nicole
Sinds Tessa voor Yasmine is weg gerend heb ik geen van beide meer terug gezien. Ik ben verlaten bij een tafel met allemaal lege glazen en zie eruit als een alcoholist. En dat begrijp ik ook wel, want ik houd mijn hoofd net overeind met mijn hand en staar gefascineerd naar een glas waar een condensdruppel naar beneden glijdt.
“Daar zal je de duivel hebben.”¯ Zigzaggend door de mensen sprint Tessa langs mijn tafel. Mijn hand die om aandacht vroeg heb ik verbaasd weer op mijn schoot gelegd. Van wat ik mee heb gekregen van haar is een angstig gezicht, en die brengt haar nu naar de uitgang. Het laat me opstaan en volgen. Bij de garderobe haal ik mijn jas en die van Tessa en loop dan naar buiten. De pianist tref ik aan op de stoeprand met haar gezicht verborgen achter haar handen. Huilt ze nou?
“Hé, wat is er? Heb je het niet naar je zin?”¯ Een arm gooi ik over haar schouders en trek haar dicht tegen mij aan. Haar handen laat ze zakken om deze aan mijn jas te grijpen en kan zo mijn eerdere vraag aan mezelf bevestigen; een grijzige spoor is vanaf haar onderste rij wimpers naar haar kin getrokken. Ik veeg het met de mouw van mijn jas weg en trek haar mogelijk nog dichter naar mij toe.
“..Te veel drank op. Ik wil naar huis.”¯
“Waarvoor zijn die tranen dan? Ik heb ook wat last van dubbel kijken, maar daar moet ik niet van huilen -ik krijg er alleen ongelooflijke hoofdpijn van.”¯ Er komt een korte grinnik uit de mond van mijn vriendin. Ze geeft mij een knuffel en neemt dan een poging om fatsoenlijk op te staan.
“De drank had gewoon een averechts effect op me, that’s all. Laten we nou maar naar huis gaan, ik stink naar bier en rook.”¯
“Moet ik de rest niet even halen?”¯ Mijn duim wijst naar de tent achter ons, maar ze schudt haar hoofd.”¯-Ik wil niet lopen,”¯ jammer ik dan en kijk naar de schoenen die ik aan heb. Nu heeft Rianne mij weten over te halen om iets met hakken te dragen en dan word ik gelijk gestraft met zo’n eind terug naar huis lopen.
“Ik zal je voeten masseren wanneer we thuis zijn. kom nou maar gewoon mee.”¯ Tessa steekt haar hand naar mij uit die ik dan maar aanneem en kom overeind. Wanneer we langs de auto van Dorien komen aai ik dramatisch over de body. “-We waren toch nooit met de auto terug gegaan. Do heeft te veel op om überhaupt haar sleutels vinden, laat staan een rechte lijn te rijden. Niet zo mokken, frisse lucht zal voor ons beide goed doen en ik wil weten of je nog wat leuks in de club hebt gezien.”¯
Ik keer weg van de auto en kijk haar zuur aan. “Zo leuk was het voor mij niet. Nadat jij weg was gerend voor Yasmine heb ik niemand meer gezien en was zo de rest van de avond alleen. Dorien was opeens verdwenen bij de bar, dus die observeren met de barman was ook geen optie meer. Toen moest ik maar random mensen bekijken, maar dat is lang niet zo leuk dan als je met meerdere bent. Waar ben jij uiteindelijke belandt? Had Yasmine je nog aangepakt? Die was niet zo blij nadat je die prank bij haar had uitgehaald, wat overigens hilarisch was.”¯ Ondertussen waren we al enkele straten uit. Nog maar een paar en we waren thuis.
“Ik heb haar in de menigte van mij afgeschud. Sinds dien heb ik haar ook niet meer gezien,”¯ antwoordt ze simpel en haalt haar schouders op. Haar blik blijft gericht op wat voor haar gebeurt. Ik begin argwaan te krijgen.
“Yas, de snelste renner van ons alle, zij heeft jou niet te pakken gekregen? Mag ik dit verdacht vinden?”¯
“Nee, er is niets verdachts aan. Ze heeft waarschijnlijk haar gezonde verstand gebruikt en gedacht dat het allemaal niet waard is en is gaan verder feesten. Of iets ‘lekkers’ heeft haar pad gekruist, dat kan ook.”¯
“Oh mijn God, Tess! Je liegt!”¯ Opgewonden wijs ik naar haar gezicht. Woest kijkt ze om en grijpt mij vinger. “-Eh, die wil ik graag terug. Ik heb die nodig tijdens het drummen.”¯ Ze duwt mijn wijsvinger naar beneden.
“Waarom lieg ik volgens jou?”¯ roept ze aangevallen en kijkt weer boos voor zich uit.
“Omdat je slechtste leugenaar bent die ik ken. Wanneer je liegt begint jouw rechter neusvleugel spastisch op te trekken waardoor je lip en wenkbrauwen meebewegen. Daarom.”¯
“-Ik haat je.”¯
“Je spastische bewegingen mooi in toom gehouden, maar je liegt nog steeds. Vertel nou maar gewoon de waarheid. Waarom ben je huilend de club uitgerend?”¯ Tessa bolt haar wangen op een kinderlijke manier op en mindert haar tempo.
“Ik heb iemand gezoend..”¯ Uit enthousiasme wil ik gillen, maar ze heeft haar hand voor mijn mond geslagen. “-en ik ben er niet trots op.”¯
“Want..de gelukkige was een vrouw?”¯
“Nee!”¯
“Waarom zo geschrokken? Dorien en Yasmine zijn er ook niet vies van?”¯
“Zie ik eruit om met vrouwen te zoenen?”¯ Tessa draait zich met haar hele lichaam naar mij om en is gestopt met lopen. Kritisch bekijk ik haar.
“Het kan toch?”¯ Ik krijg een klap tegen maar bovenarm. “Oké, oké, dan niet. Maar wat was er mis met die jongen dat je zo van slag bent? Hij moest vast razend knap zijn wil jij zoenen..”¯ Mijn logica wordt beantwoordt met een giftige blik. “Hé, ik stop met gissen als jij een normaal antwoord geeft!”¯
“Ik wil liever dat je helemaal niets meer zegt en ik gewoon naar huis kan om onder mijn dekens te kruipen en daar nooit meer uit te komen.”¯
“En dan noemen ze mij dramatisch. Doe normaal. Bleek de jongen uiteindelijk homo te zijn, is dat het? Ik zou er in ieder geval rot bij voelen wanneer je iets lekkers zoent.”¯ Ik ontvang weer een klap. “Hé?!”¯
“Je zou stoppen met gissen! Man, je maakt het alleen maar erger! Ik dacht dat zout op de wond pijn deed, maar jouw woorden spannen de kroon..”¯ Met een sip gezicht veegt ze de nieuwe tranen weg.
“Sorry, ik zal het niet meer doen. Vertel het nou maar gewoon. Of wil je het liever aan één van de andere vertellen? Ik begrijp het als je met dit onderwerp je fijner voelt bij iemand anders.”¯ Er komt een cynisch lachje uit haar mond.
“Yasmine zou mij terplekke vermoorden en Dorien zou het nog een keer doen als het kon. En ik zou uiteindelijk Rianne moeten troosten dan zij dat bij mij zou doen.”¯
“Is het zo erg?”¯
“Ja.”¯
“Goed. Adem drie keer diep in- en uit en dan zeg je het.”¯ Tessa twijfelt even, maar knikt dan. Er wordt diep ingeademd en uitgeademd en na de derde uitstoot ademt ze nog één keer diep in en bolt haar wangen opnieuw op. “Je moet ooit een keer uitademen, Tess.”¯ Ze houdt vol en begint met haar handen te zwaaien, omdat ze waarschijnlijk in een tweestrijd zit met haarzelf in haar hoofd. Nadat ik geloof dat ze paars begint te kleuren in haar gezicht, opent ze haar mond.
In haar uitblazen zegt ze snel: “Ik heb met Bill Kaulitz gezoend.”¯
“Met wie? Ik verstond er niets van.”¯
“Ik heb met Bill Kaulitz gezoend.”¯ Haar biecht zorgt ervoor dat ik misstap en klap door mijn linker enkel. “Gaat het?!”¯ Geschrokken trekt Tessa me recht en ik vloek alles vol. Ze helpt me naar het dichtstbijzijnde bankje te komen en gaat naast me zitten.
“Hoe in Godsnaam ben je bij hem geëindigd?”¯ De pianist frummelt aan haar rokje wat onder haar lange jas uitkomt.
“Tijdens het ontvluchten van Yasmine ben ik tegen hem opgebotst. Ik wilde echt doorlopen, maar hij stond erop om een drankje aan te bieden en zo zijn we naar de bar gegaan. Geloof me dat ik echt gek werd van hem en zijn aanwezigheid, maar geloof ook dat hij er veel oprechter uitzag zonder zijn aanhang. En ik had alle technieken gebruikt die Dorien mij geleerd had, en ik had hem daar ook pijn mee gedaan, maar hij zag er zo zielig uit. Hij begon vragen te stellen over zijn uiterlijke en wat ik er van vond. Het was de alcohol, dat heb ik hem ook gezegd wanneer ik hem van mij afduwde en toen ben ik weggelopen.”¯ Verslagen met grote ogen en een open mond kijk ik haar aan, proberend de pijn te negeren. De tranen liggen weer op haar wangen, alleen dit keer laat ze ze onaangetast.
“Heftig,”¯ weet ik eruit te krijgen. “Hoe reageerde hij daarop? Hij vond het vast niet leuk om afgewezen te worden.”¯ Een gemene glimlach kruipt op mijn gezicht.
“Eigenlijk stond hij op het punt te huilen..”¯
“Je maakt een grapje?”¯
“Nee, hij was echt onzeker over zichzelf. Hij wilde weten waarom mensen denken dat hij homo is..”¯
“-Dat is hij toch ook?”¯
“Blijkbaar niet. En hij vroeg of ik hem aantrekkelijk vond.”¯ Mijn arm ligt opnieuw om haar heen. Mijn mouw wordt weer als schoonmaakdoekje gebruikt om haar zwarte make-up van haar wangen te vegen.
“Je gelooft die onschuld van hem toch niet? Het is waarschijnlijk één van zijn trucjes om meiden in bed te krijgen. Vrouwen zijn vatbaar voor gevoelige mannen. Hij is best slim, al zeg ik het niet graag. Kom op, vergeet die rot zoen. Het was de drank, zoals je zei, en niet meer. Laten we naar huis gaan, mijn enkel heeft wat ijs nodig en ik neem aan jouw mond wat mondwater en heel veel tandpasta. Tessa moet lachen van mijn woorden en helpt mij overeind. Met mijn andere schoen inmiddels ook uitgetrokken, hinkel ik met de ondersteuning van mijn vriendin terug naar huis, het beeld van haar en de zanger van Tokio Hotel zoenend staat gegriefd in mijn achterhoofd.


Reacties:


MariTom
MariTom zei op 22 dec 2011 - 21:52:
Ik had stiekem niet gedacht dat ze het zou vertellen... of misschien ook wel. Nee. Ja. Ach, I dunno. Aber. Mwih. Dit stukje is grappig en sad tegelijk <3
Ik ben nu best wel benieuwd hoe Bill zich voelt..

*gaat nieuwsgierig verder lezen*


ZeroGravity
ZeroGravity zei op 12 dec 2011 - 16:45:
“-Eh, die wil ik graag terug. Ik heb die nodig tijdens het drummen.”¯

Muwhiiiiigi <3
Daar laat ik het maar bij :'D Want, whielike, het was zo grappig. And yet so sad. En ik weet niet voor wie ik het erger vind, Bill of Tessa. Want ik vind het voor Bill best wel zielig, dat, wat ook nog in het vorige hoofdstuk stond -en ik vind het voor Tessa zielig dat ze zo van slag is. Op welke manier dan ook. Of het alleen van zoenen met dinges komt of ook gewoon... omdat ze echt van slag is.
En ik word altijd zo blij van Instrumental, zelfs al is het een relatief sad stukje. En daarom ben ik blij dat je internet het weer doet. <3
Want,want. ach laat ook maar, ik ga niet eens meer proberen iets nuttigs te zeggen. I just love this, en dat kan ik niet vaak genoeg zeggen. :'D
Tschüsski. ^^


NaNaa
NaNaa zei op 10 dec 2011 - 21:51:
O my Gawd.<3
Ik houd zo van Instrumental like.. like.. o my gawd. x] Srsly tho.<3
Ik zie het echt helemaal voor me en ik wil weten of Biel d'r wat van zegt en wat Tom zegt en iedereen en of ik het aan de rest vertel en mhiiiii. Ik ben zo blij dat je weer internet hebt! <3


Vespertine
Vespertine zei op 10 dec 2011 - 18:47:
Ik ben heel blij dat je internet het even doet! En aw, wat een lief stukje. Hier zie je hoe ze echt wel voor elkaar zorgen. En dat het haar toch iets deed, zo met Bill, positief of negatief. Ik ben benieuwd of de rest er achter komt! En hoe het binnen Tokio Hotel verder verloopt. En ik wil gewoon meer. Jaaaaaa, MEER! <3


inke
inke zei op 10 dec 2011 - 17:24:
ik ben echt blij dat jou internet het weer even doet!
ga je snel weer verder??
xx