Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Mission Tom Kaulitz » ×Insanity is her Vanity

Mission Tom Kaulitz

11 sep 2012 - 17:56

1699

4

781



×Insanity is her Vanity

Ok, nu heb ik elk verhaal die hier loopt geupdate :'3

De vreemde woensdag is aan zijn einde gekomen wanneer ik over het schoolplein strompel. Andreas heeft mij nog gedag gezegd en bedankt voor de leuke laatste les. Ik had hem met een apengezicht aangekeken en mijn tekenspullen opgeborgen. De reden dat hij het leuk vond weet ik nog steeds niet, maar ik had er op geknikt.
Achter een struik die het plein scheidt van de straat, staat Eve met haar auto mij op te wachten. Door alle gekheid was ik even vergeten dat ik een paar nachtjes bij haar bleef slapen door de lek in mijn slaapkamer. Gelijk verschijnt er een brede glimlach op mijn gezicht en vlieg haar om de hals, mijn weekendtas valt van mijn schouder.
Wat zie je er geweldig uit! roept ze enthousiast en laat mij verplicht een rondje om mijn as draaien zodat ze mij goed kan inspecteren. Hoe zijn de eerste paar dagen gegaan? Ze pakt mijn tas en gooit hem op de achterbank, loopt dan om de auto om achter het stuur te kruipen. Ik neem plaats aan de bijrijderstoel , met geen mogelijkheid krijg ik die debiele grijns van mijn gezicht af.
Vreemd, maar leuk vreemd, snapje? De motor wordt gestart, Eve kijkt een laatste keer blij mijn kant op voordat ze zich op de weg gaat richten.
En heeft die mooierd je al gezien? Het schaamrood kleurt voorbij mijn oorlellen. De auto is net gestart en ik zie het onderwerp het schoolplein aflopen. In mijn gestoorde kop lijkt hij alles gehoord te hebben, want hij kijkt onze auto in en merkt mij op. Hij knipoogt met een brede glimlach en loopt dan richting het parkeerterrein.
Ja, dat heeft ie, piep ik en schuif wat verder onderuit zodat niemand mij meer ziet. Waar is die speciale kracht die ik in elke droom van mij bezit wanneer je hem nodig heb? Want wat zou ik nu graag door voorwerpen kunnen zakken tot ik onzichtbaar ben.
Hé gekkie, voor wie verstop jij je? Je doet alsof je door de maffia wordt achtervolgd! We zijn thuis. Bij het woord thuis durf ik weer omhoog te komen om verdacht om mij heen te kijken. Want wat als ik inderdaad achtervolgd wordt? Gelukkig zie ik niemand en volg Eve het appartementencomplex in. Het is een tijd terug hier geweest te zijn. Nu ik er over nadenk, alweer bijna vier maanden geleden, sinds ze net verhuisd is hier.
Heb je al een housewarming gegeven? is dan ook het eerste wat na de ongemakkelijke autorit eruit komt. Ik neem plaats aan de eettafel en kijk toe hoe Eve thee klaar aan het maken is. Ze draait zich om tegen het aanrechtblad te leunen met een vermakelijke grijns op haar lippen. -Wat?
Je brengt mij op een geweldig idee.
Dit klinkt niet goed.
Het klinkt ook niet goed, het klinkt geweldig! Ik ga een housewarming geven, vanavond, en jij gaat mij daarbij helpen! Dit zal goed voor je zijn om uit je schulp te komen. Mijn nicht ziet het al helemaal zitten, in haar eentje, want ik stik in mijn eigen speeksel.
Heb je teveel ammonia opgesnoven tijdens je laatste haarverfbeurt? Hoe zie jij het voor je dat ik uit mijn schulp kom voor zoveel onbekende mensen? Want jou kennende ga je niet oom Phil en tante Toos uitnodigen.
Klopt. Ik ga dit hele appartementencomplex uitnodigen en de complexen er omheen. Oh, ik krijg er helemaal zin in! Ik ga gelijk een uitnodiging in elkaar flansen. En zo rent ze naar haar laptop in de woonkamer. Desperate laat ik mijn voorhoofd op de tafel vallen. Ik negeer de pijn, daar zijn de zenuwen voor vanavond te sterk voor aanwezig. Waarom kan ik nooit mijn mond houden? Heb je al een housewarming gegeven? Pff, koe dat ik ben..

Binnen een uur wist Eve de uitnodigen binnen een straal van honderd meter in de brievenbus te douwen. Ik heb gezegd niet mijn eigen graf te willen graven, dus heb ik haar alles alleen laten doen. Dat gaf mij tijd om voor de televisie te zitten en aan mijn pedicure nagels te knagen.
Zit niet zo te kniezen! Het feest is op de dag zelf, waarschijnlijk komt er niet eens zoveel opdagen. Probeer van dit nieuwe gevoel te genieten. Ik ga drank en hapjes halen, ga je mee?
Standvast schud ik mijn hoofd en zeg: Echt niet dat ik jou ga helpen. Ik ga douchen en Family Guy kijken, meer komt er niet uit mij. Plus, wat voor nicht ben jij dat je een feest organiseert terwijl het de volgende dag gewoon weer donderdag is en ik dus ook gewoon weer naar school moet. Met wallen aankomen is niet echt goed voor mijn nieuwe image. Er wordt met ogen gerold.
Nee, maar nieuwe mensen ontmoeten is wel goed voor je en jouw image, mevrouw de kluizenaar. Stop met zeuren en ga douchen. Ik zie je zo. Ze pakt haar autosleutel en loopt de voordeur uit. Stiekem kijk ik over de rugleuning van de bank die tegen het grote raam staat om te zien of Eve niet gewoon een vies spelletje met mij speelt. Jammer genoeg rijdt ze echt weg, de hoek om.
Sigh. Ik laat mij niet gek maken. Ik ga rustig onder de douche, stoom alle zorgen uit mijn kop en ga dan met mijn rode boei nutteloos zappen met de afstandsbediening. Met die woorden loop ik de gang in naar de badkamer.

Joehoe! Ik ben er weer! De voordeur wordt dicht geknald. Met twee grote boodschappentassen in beide handen komt Eve binnenstrompelen. Met mijn theetje en mijn badjas aan kijk ik lui om. Ze kijkt verontwaardigd terug. Waarom zit je nog een badjas? Over anderhalf uur is officieel het feest gestart!
Wat heb jij niet begrepen van ik ga niet?
Prima, maar ik hoop dat je door hebt dat het feest hier wordt gehouden en iedereen je dus kan zien in je party outfit?
Kut.. Gniffelend trekt Eve mij uit mijn luierstand om me dan naar haar slaapkamer te duwen. Je gaat niets verwachten van mijn klederdracht, gesnopen? Want ik heb alleen kleding meegenomen voor mijn volgende schooldag. Er is totaal geen contact tussen mij en mijn nicht. Ze staat te snuffelen in haar mega kledingkast en gooit hier en daar wat kledingstukken over haar schouder op haar bed. Ik hoop voor haar dat ze voor zichzelf aan het kijken is.
Dit ga jij voor mij passen. Triomfantelijk gaat ze met haar benen over elkaar op de bedrand zitten. Ik kijk haar met open mond aan en dan naar de zooi kleding.
Wat verwacht je van me? Dat ik als een Marokkaanse bruiloft zeven keer van klederdracht verander? Ben je gek? Haar mondhoeken krullen mogelijk nog verder omhoog.
Nee, want dan ben je een diva. Maar ik wil wel dat je het allemaal aanpast zodat ik kan kijken wat het best setje voor je gaat zijn. Ik grom en gris het dichtstbijzijnde topje naar mij toe. Enthousiast geeft Eve de bijpassende legging en schoenen erbij.
Als ik binnen tien minuten niet terug ben dan heb ik hoogstwaarschijnlijk zelfmoord gepleegd. Doe mijn moeder de groeten. Er raakt een gymp de deurpost wanneer ik er doorheen loop en ik hoor nog om de hoek dat ik mij niet moet aanstellen.
Sweet mother of God, welke maat is dit?! Als een vis op het droge spartel ik op de betegelde vloer om in de veel te strakke legging te komen. Eindelijk krijg ik het op mijn heupen ik voel hoe de stof aan mij vast zuigt. Ik krijg zowaar een smalle taille, zo erg knelt dit ding af. Met ingehouden adem trek ik de schoenen aan, omdat ik bang ben vanaf de achterkant eruit te scheuren. Waggelend loop ik de slaapkamer terug in.
Wauw, Chris! Het staat je prachtig! Ik kijk haar sceptisch aan. Ik meen het, lacht ze nu. Nou, trek niet zon gezicht. Ik heb alleen maar het beste met je voor. Vlug, het volgende setje, we hebben niet lang meer.
Dit keer met een comfortabelere gevoel ga ik terug naar Eve. Ze weet niets uit te brengen, maar haar gezichtsuitdrukking vertelt genoeg. Ongemakkelijk sta ik in de deuropening met de zwarte legerkisten aan mijn voeten.
Wat vind je zelf? zegt ze met een trotse glimlach.
Nou..dit is in ieder geval beter dan het vorige, maar dat zal elk outfit geweest zijn. Zijn we klaar? Heftig knikt mijn nicht ja en wappert met haar hand dat ik haar kant op moet komen. Ze plukt wat aan de kleding. Ik draag een strakke jeans in bordeauxrood met een schotse ruit erop. Het is wat wijder bij mijn kuiten, maar dat komt meer omdat ik geen kuiten heb. De zwarte kisten eronder met de dikke veters vind ik persoonlijk het vetste. Het topje heeft een legergroene kleur met twee zwarte kruizen, naast elkaar en eentje daarvan op zijn kop, erop. De okselgaten zijn zo groot dat je mijn strapless zwarte BH er doorheen ziet en een groot deel van mijn zijde. Het is losjes en naakt, maar het voelt heerlijk aan mijn huid.
Ik heb je veel en vooral van alles aan laten trekken, maar deze stijl staat je tot nu toe het beste. Rock, vintage en een vleugje Chris. I love it. Nu nog je haar en je make-up en je bent ready to go! Dit zijn van die momenten waarbij je mijn nicht haar gang moet laten gaan. Eenmaal in haar element en er is geen stoppen aan. En heel stiekem vind ik het ook wel leuk, maar niemand heeft dat gehoord!

In mijn hele leven heb ik nog nooit zo hard de wijzer van de klok horen tikken. Over een paar minuten is het acht uur en dat betekent dat het feest officieel van start gaat. Aan de ene kant hoop dat iedereen haar voor gek verklaart om een paar uur van te voren een feestje te organiseren, aan de andere kant zegt een stemmetje dat er mensen moeten komen, anders vind ik het sneu voor alle werk die ze er in heeft gestopt, en dan vooral in mij, zoals altijd.
Je kijkt of je net getuigen bent geworden van een puppy die is overreden.
Dat is de beste beschrijving van hoe het nu voelt van binnen. De bel van de intercom gaat over.
Oké, de vreemde woensdag gaat nog verder..


Reacties:


adelain
adelain zei op 15 sep 2012 - 11:23:
nice stukje


BAM
BAM zei op 12 sep 2012 - 7:19:
Super geweldig leuk grappig mooi

En dat is nog maar de helft van alles wat ik ero p kan zeggen! Ga je snel verder??


xNadezhda zei op 11 sep 2012 - 21:11:
Ik heb speciaal mijn bril opgepoetst om dit te kunnen lezen zonder regendruppelvlekken tussendoor.

De sfeer in dit verhaal is zo leuk, hè. Zo luchtig & licht, net meringues. (En ik vind meringues lekker. ^^) En een beetje zo'n girly feel, met de outfits en de make-up en zo, maar niet van die ellenlange Mary-Sue-beschrijvingen, gewoon leuk en gezellig en net dat je er het liefst zelf bij zou zijn. Chris is zo'n leuk herkenbaar personage dat je er alleen maar van kan houden. En Eve is gewoon de nicht / beste vriendin die iedereen wil hebben! (En dat doet me denken aan een vroegere klasgenoot van mijn broer die ooit eens zijn -homoseksuele- neef voorstelde met "Dit is mijn nicht".)

Anyway.
Ik hoop dat de inspiratie blijft, want nu ben ik benieuwd naar het feestje, hoeveel mensen er komen en hoe Chris zich gaat gedragen! <3


raveness76
raveness76 zei op 11 sep 2012 - 18:19:
Snel verder gaan hoor!!