Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gillend naar huis » Bouwval gezocht

Gillend naar huis

20 jan 2013 - 20:08

915

7

488



Bouwval gezocht

Liam liep nieuwsgierig de badkamer uit om te kijken waar het gejammer vandaan kwam. Hij werd gevolgd door een dun laagje stromend water. Op een jammerende Paul na was iedereen stil.
“What happened?”¯ vroeg Liam, de stilte verbrekend.
“We’ve lost one of our colleagues,”¯ antwoordde Peter ontroerd.
“Oh, I’m sorry,”¯ zei Liam.
“It is oké, maybe he still is in life,”¯ zei Paul wanhopig, zijn tranen in bedwang houdend. Liam viel stil, in de veronderstelling dat het beter zou zijn om de brandweermannen nog even te laten rouwen om het verlies van hun kameraad.

Taylor dacht hier toch net wat anders over en liep naar de deuropening. Ze nam een aanloop en verbrak de stilte door halsstarrig tegen de houten deur, die was dichtgeslagen door het ingestorte plafond, aan te beuken.
“Guys! Help me! Maybe we’ll be able to move whatever is blocking the door!”¯ riep ze hoopgevend. Gordon rende gewillig naar de deur om haar te helpen, terwijl Niall een flesje cola uit Louis’ minibar haalde.
“Kom ook helpen, schat,”¯ riep Gordon naar Gerard.
“Moet dat nou?”¯ antwoordde hij terwijl hij met tegenzin naar de deur liep om te helpen met duwen.

Niall, die inmiddels zijn flesje open had gedraaid, leunde ontspannen tegen de muur en keek geamuseerd naar Taylor en de twee duwende brandweermannen.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Carlo liep eenzaam rond op de zestiende verdieping. Buiten het gekraak van de vloer was het muisstil.
"Waar is iedereen?" vroeg hij zich stilletjes af. Ondertussen liep hij verder naar de hoek aan het einde van de lange gang. "Dit is toch de vijftiende verdieping?"
Plotseling hoorde hij een hoop gekraak, gevolgd door een harde knal en een schrille gil. De lichten vielen uit en Carlo slaakte een luide kreet.
Op een vuurgloed die om het hoekje vandaan kwam na was de gang helemaal donker. Hij liep voorzichtig het hoekje om en merkte op dat de vloer naar beneden was gestort. Hij hoorde een aantal harde dreunen van onder het puin vandaan komen.
“Is daar iemand?”¯ riep hij.
“Ben jij dat, Carlo?”¯ hoorde hij een bekende stem antwoorden.
“Ja! Ik ben het, waar zijn jullie?”¯
“We zitten vast in deze kamer, de deur is geblokkeerd van buitenaf,”¯ hoorde hij een verrassend opgewekte stem terugroepen.
“Ik haal jullie eruit!”¯ schreeuwde Carlo dapper terug.

Carlo klom voorzichtig naar beneden via de door vlammen omringde brokstukken. Wanneer zijn pad geblokkeerd werd door vlammen, gebruikte hij zijn brandblusser om deze vakkundig te doven. Uiteindelijk kwam hij beneden, en na een paar relatief lichte platen verschoven te hebben zag hij dat de deur geblokkeerd werd door een zwaar ogende metalen balk. Hij probeerde tevergeefs de balk weg te tillen.
“De deur wordt geblokkeerd door een balk, hij is te zwaar om weg te tillen!”¯ schreeuwde hij teleurgesteld.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Paul liep opgelucht door de kamer, terwijl Taylor gefrustreerd bij de deur vandaan liep: “I guess this is where we we’ll die then.”¯
“You can die here if you want,”¯ riep Niall geamuseerd.
“Why don’t you just help, you useless piece of shit,”¯ antwoordde Taylor.
“Why don’t we just burn the door away, fire enough here, no?”¯ zei hij, ditmaal serieus. Taylor liep boos naar hem toe, en haalde uit, een kras achterlatend op zijn gezicht. Harry rende boos naar Taylor en duwde haar bij Niall vandaan: “I already didn’t like you, but now you’ve touched Niall I can’t deal with it anymore, it’s over!”¯
“Fine! You were a horrible boyfriend anyway!”¯ schreeuwde Taylor.
“Now you have something to write songs about again!”¯ riep Niall trots.

Harry toverde een aansteker uit zijn broekzak, maakte een vlam, en hield deze tegen de deur aan. Het verwachtte resultaat bleef uit.
“You’re doing it wrong…”¯ riep Niall, die blijkbaar ervaring had met het stichten van brandjes. Hij trok de lakens van het bed af en hing ze over de deurknop, daarna gooide hij het dekbed voor de deur. “Try again!”¯ zei hij commanderend, voordat Harry gehoorzaam de lakens in brand stak.

Enkele ogenblikken later stonden de lakens in lichterlaaie. Niall haalde nog snel een tweetal kussens van het bed, en gooide ze bovenop de brandende stapel: “They burn so nicely!”¯ zei hij met een enthousiaste grijns op zijn gezicht. “The bed! The bed! Let’s throw in the rest of it as well!”¯ riep hij verstrooid. Taylor, die totaal geen vertrouwen had in Niall, gilde angstig en liep naar het raam. Gordon volgde haar en sloeg een kalmerende arm om haar heen. Taylor die stiekem een zwak had voor mannen in uniform, liet haar hoofd rusten op Gordons schouder.

Omdat Niall het bed niet van zijn plaats kreeg, liep hij naar de minibar om een paar flesjes sterke drank te pakken. Hij maakte ze open en gooide ze leeg in het vuur. De deur vatte snel daarna vlam. De brandweermannen renden snel naar de muur toen ze zagen dat het vuur zich verspreidde naar het behang, ze spoten hun brandblussers erop leeg om de vlammen in bedwang te houden. De deur viel kort nadat Carlo er van buiten met zijn brandblusser tegenaan begon te slaan.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Nadat iedereen over de metalen balk was geklommen, leidde Carlo ze naar boven.
“I told you it would work,”¯ zei Niall pestend tegen Taylor.
“Yeah, yeah, you did,”¯ antwoordde Taylor met een zucht, “now let’s get out of here, I have songs to write.”¯

De brandweermannen, jongens en Taylor renden door de gang, naar het trappenhuis. Toen ze daar waren aangekomen, keken ze naar beneden en zagen ze een grote vlammenzee. Ondertussen hoorden ze achter zich weer iets met een harde dreun naar beneden storten. Iedereen behalve Carlo keek wanhopig om zich heen: “Ik heb een idee! Wedden dat we hier levend uitkomen?”¯


Reacties:

1 2

misseseem
misseseem zei op 24 jan 2013 - 11:55:
Melding?


Azula
Azula zei op 21 jan 2013 - 9:27:
“Kom ook helpen, schat,”¯ riep Gordon naar Gerard.

Haha, dit vind ik echt grappig. ^^

Jij bent echt geniaal. Echt ge-ni-aal.
Dat stukje met Harry en Taylor en Niall. Hilarious. (:

Snel verder jij!


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 21 jan 2013 - 0:07:
Omg jij bent echt het meest geweldige persoon op aarde!

Echt super grappig.

'now let's go. I've song to write' geniaal


Fuckpuddi
Fuckpuddi zei op 21 jan 2013 - 0:05:
HAHHAHAHA DIT IS GEWELDIG
mag ik een melding? ;D


PrincesLolly
PrincesLolly zei op 20 jan 2013 - 20:39:
Dit is geweldig!
Mag ik melding?