Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Meant To Be - Harry Styles » Chapter Thirteen

Meant To Be - Harry Styles

24 juni 2013 - 22:19

1696

12

960



Chapter Thirteen

Mijn toetsen zijn eindelijk afgelopen, nu nog maar hopen dat ik over ben. Vanaf vandaag komen ga ik waarschijnlijk meer posten omdat ik al soort van vakantie heb (= Als jullie een melding willen kunnen jullie dat dan alsjeblieft even in de reacties zetten, want ik weet niet echt meer wie er wel en wie er niet meelezen. I hope you like it xx Image and video hosting by TinyPic

Ik voelde hoe Harry’s krullen mijn wang raakten. Ik glimlachte.
“Gaan we dan maar? Anders komen we te laat,” zei Louis die Eleanor’s hand vast hield.
We knikten en liepen met z’n allen richting de deur. Toen we buiten stonden zag ik een zwarte limousine voor de deur staan. Wauw dit was echt super!
De chauffeur deed de deur voor ons open en we stapten in. Ik ging naast Harry en de andere meisjes gingen ook naast hun vriendjes zitten.
We hadden het erg naar onze zin onderweg naar de award show. We hebben net als altijd veel gelachen.
Na een kwartier toen de limousine stil stond moesten we uitstappen. K zag dat er flink wat fans buiten stonden. De deur van de limousine werd opengemaakt door de chauffeur. Liam en Danielle stapten als eerst uit, gevolgd door Louis en Eleanor, daarna stapten Niall en Alisa uit. Achter hun kwamen Zayn en Perrie aan. Alleen ik en Harry moesten nog uitstappen, maar ik was erg nerveus. Harry pakte mijn hand vast en kneep er even in. Ik glimlachte zwakjes naar hem. Toen we de limousine uitstapten werd ik bijna direct verblind door de flitsen. Harry en ik liepen hand in hand over de rode loper achter de anderen aan.
Soms hoorde ik hier en daar een paar fans aan elkaar vragen wie dat meisje naast Harry was, ik glimlachte naar ze en liep door.
Toen we bij de grote deur stonden poseerden we nog even voor de fotografen en liepen daarna de grote zaal in vol met beroemdheden.
Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik Liam Hemsworth zag. Hij was mijn celebrity crush, totdat ik de jongen die naast me stond ontmoette.
Ik keek omhoog naar Harry en zag hoe hij lachend met de jongens aan het praten was.
“Hey Amelie ga je even mee naar de wc?” Vroeg Perrie.
Ik knikte en liep met haar mee. In de wc deed ik nog een beetje mascara op en toen Perrie klaar was liepen we weer terug de zaal in.
Er kwam een ober langs lopen die ons witte champagne aanbod en we namen allebei een glaasje.
Ik was al een tijdje aan één stuk door aan het babbelen met Perrie toen ik om me heen keek en mijn ogen Harry zochten.
Toen ik opeens iets zag wat mijn hart in stukken liet breken, ik voelde hoe alles om me heen begon te draaien en het werd zwart voor mijn ogen…
Toen ik mijn ogen open deed keek ik om me heen en zag dat ik in mijn kamer was. Harry zat naast me op bed en hield mijn hand vast.
“Amelie! Je bent wakker, eindelijk. Gaat het weer een beetje? Moeten we een dokter gaan halen?” Hoorde ik Harry’s bezorgde stem zeggen.
Ik trok mijn hand terug en draaide mijn rug naar hem toe.
Hoe kon hij zoiets doen…
Ik voelde de tranen prikkelen achter mijn ogen.
“Amelie, wat is er?” Vroeg hij terwijl hij zijn hand op mijn rug legde.
Ik stapte uit bed om naar de badkamer te gaan maar toen draaide alles weer om me heen. Ik greep de zijkant van het bed vast toen ik twee handen om mijn middel voelde. Ze waren van Harry.
“Amelie, blijf liggen alsjeblieft,” zei hij.
Ik duwde zijn handen van me af, liep naar de badkamer en deed de deur op slot.
Ik leunde tegen de muur aan en zakte snikkend op de grond. Ik trok mijn knieën omhoog en sloeg mijn armen eromheen.
Ik hoorde geklop op de deur maar negeerde het.
“Amelie… Heb ik iets verkeerd gedaan? Waarom doe je zo?” Hoorde ik een verdrietige stem aan de andere kant van de deur komen.
“Ga weg… Alsjeblieft ga weg,” dacht ik in mezelf.
“Ik laat je wel even alleen Amelie, maar ik ben in de woonkamer. Ik ga nergens heen voordat ik weet wat er aan de hand is.”
Ik hoorde de pijn in zijn stem, maar ik had ook pijn… Pijn in mijn hart.
Ik hoorde hoe hij weg liep en de deur achter zich dicht deed.
Ik zuchtte en besloot om even een warme douche te nemen.
Ik kleedde me uit en stapte onder de douche. Ik voelde hoe het warme water langs mijn rug stroomde.
Na een half uur onder de douche te hebben gestaan droogde ik me af en liep naar mijn inloopkast. Ik pakte daar de dingen die ik nodig had en liep weer naar mijn kamer om me om te kleden.
Toen ik mijn pyjama’s aan had getrokken ging ik weer in bed liggen en sloot mijn ogen…
Toen ik wakker werd zag ik op de klok die aan de muur hing dat het al 1 uur in de middag was.
Wow ik had echt lang geslapen. Nou ja, als je dat slapen noemt tenminste, ik werd steeds midden in de nacht wakker en viel pas na een uur in slaap.
Ik stond op en keek even in de spiegel. Ik zag er niet uit… Mijn ogen waren dik geworden door het huilen en ik had hele erge wallen. Pff net of dat me nu wat boeit.
Ik kleedde me om en besloot om naar buiten te gaan. Frisse lucht zou me misschien wel goed doen.
Toen ik de woonkamer inliep zag ik dat Harry op de bank in slaap was gevallen. Hij had zijn armen over elkaar heen en zijn benen waren opgetrokken. Hij leek wel een klein jongetje met zijn krullen. Hij zag er zo lief uit.
Ik zuchtte en liep naar de buitendeur. Ik deed het heel rustig open zodat Harry niet wakker zou worden en achter me aan zou komen.
Toen ik buiten stond begon ik te lopen, ik wist niet waar naartoe. Ik wilde alleen zijn en niemand iets uitleggen. Waarom had Harry dit gedaan? Waarom zou hij dit doen als hij zoveel van me houdt? Of loog hij?
Een zucht verliet mijn mond. Ik had zoveel dingen aan mijn hoofd.
Ik kwam na lang wandelen in een parkje terecht, ik ging zitten op een bankje en zag eendjes in het water. Er was ook een zwaan, een hele mooie witte.
Ik weet niet hoelang ik daar op dat bankje zat maar het was al donker geworden. Ik staarde maar wat voor me uit toen ik geblaf achter me hoorde. Een mooi zwart labrador kwam kwispelend naar me toe rennen, hij zag er precies hetzelfde uit als Max.
Ik aaide de kwispelende hond die voor mijn neus stond en naar me keek over zijn kop.
Ik stond op en zag een jongen van ongeveer mijn leeftijd aan komen lopen met een hondenlijn in zijn hand. Hij keek me glimlachend aan en ik glimlachte zwakjes terug.
Ik had echt geen zin om naar huis te gaan. Ik besloot om ergens naartoe te gaan waar ik flink wat kon drinken, misschien zou ik dan mijn verdriet voor even vergeten. Toen ik een disco zag vlakbij de uitgang van het parkje ging ik er meteen heen. Ik stapte naar binnen en hoorde hoe de harde muziek uit de boxen kwam en liep naar de bar.
“Doe maar een tequila,” zei ik tegen de ober die me aankeek net of hij een zombie zag.
Dat was ook zo, ik zag er uit als een zombie maar dat kon me helemaal niks schelen.
Ik pakte het shotje en tikte het achterover. Na een paar shotjes voelde ik al aardig de alcohol door mijn bloed stromen maar ik genoot van het ontspannende effect. Ik nam nog 2 glaasjes vodka en voelde toen pas dat ik echt dronken begon te worden.
Ik draaide met mijn hoofd naar links toen ik een hand op mijn been voelde. Ik keek de jongen vragend aan en hij grijste.
“Mag ik deze dame een drankje aanbieden?” Vroeg hij met dezelfde grijs op zijn gezicht.
Ik duwde boos zijn hand van mijn been af en draaide me weer om. Ik zag vanuit mijn ooghoeken hoe de jongen opstond en achter me stond. Ik draaide me naar hem toe terwijl ik nog op de barstoel zat.
“Wat wil je?” Vroeg ik geïrriteerd.
“I just want a kiss…” zei hij ondeugend terwijl hij zijn ene hand om mijn middel sloeg en met zijn ene hand mijn kin omhoog deed.
“No, fuck off,” zei ik boos terwijl ik zijn handen voor de tweede keer van me afduwde.
“Ahh, toe nou babe,” zei hij en hij kwam langzaam dichterbij met zijn hoofd.
Ik legde mijn handen op zijn borstkas en probeerde hem van me af te duwen maar hij was te sterk.
Hij plantte een kus op mijn nek en kwam nu dichterbij mijn gezicht. Ik rook zijn adem die naar alcohol stonk en kneep mijn ogen dicht afwachtend op de verschrikkelijke zoen die hij me zou geven.
“Haal je handen van haar af.” Hoorde ik een bekende jongen in de oor van de andere jongen sissen.
Ik deed mijn ogen open en zag de woeste blik van Harry.
“Too late mate, she’s already mine,” zei de jongen toen hij zich naar Harry had omgedraaid.
Ik zag hoe Harry zijn vuisten balde.
“I don’t think so,” zei Harry en hij gaf hem een vuistslag.
De jongen viel op de grond en veegde het bloed weg dat uit zijn neus kwam.
Harry zakte op de grond en sloeg de jongen nogmaals met zijn vuist in zijn gezicht, en nog een keer, en nog een keer.
“Harry stop! What the fuck are you doing? Let him go,” riep ik terwijl ik Harry die bovenop de jongen zat probeerde omhoog te krijgen.
Hij stopte niet, wat ik ook deed, hij stopte niet.
“Harry please stop,” riep ik.
En alweer stopte hij niet.
“Harry laat hem gaan, je gaat hem vermoorden!” Riep ik nog harder.
“Touch my girl again, and I’ll kill you,” siste Harry in de oor van de jongen die op de grond lag.
Harry stond langzaam op en draaide zich om naar mij, ik zag hoe de woeste blik van Harry veranderde naar een verdrietige blik.
Hij stond centimeters van me vandaan, schudde zijn hoofd en liep langzaam weg.
Wat? Waarom liep hij opeens weg? Dacht hij dat ik met die jongen zou zoenen?
“Harry!” Riep ik terwijl ik achter hem aanrende.
Hij hoorde me waarschijnlijk niet door de harde muziek. Hij ging de hoek om naar de uitgang en ik rende nog steeds achter hem aan, bij de uitgang stopte hij en zei iets tegen de bewaker die voor de deur stond.
Net toen ik zijn naar voor de laatste keer wilde roepen werd zijn auto door een medewerker gebracht. Harry stapte in en reed weg…


Reacties:

1 2 3

tamarastyles
tamarastyles zei op 28 juni 2013 - 17:20:
wat heeft harry gedaan?
hoe kon hij haar vinden?
wat gaat hij nu doen?

dat zijn een hoop vragen..
als iemand iets denkt hoeft dat niet tussen aanhalingstekens.
mag ik een melding?
thank-you
bye XXX
Tamara


loveyouxx
loveyouxx zei op 27 juni 2013 - 13:22:
mag ik melding voor het volgende hoofdstuk.. ben nieuwsgierig!
xxx


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 26 juni 2013 - 22:55:
Melding!!


PrincesLolly
PrincesLolly zei op 26 juni 2013 - 21:40:
leuk!
mag ik melding?
xx


MichelleSky zei op 24 juni 2013 - 20:59:
Melding!!! Ben benieuwd wat ze heeft gezien!!!