Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 2

De return van Joost.

30 juli 2013 - 11:43

1515

4

323



Hoofdstuk 2

Heeeeyy! Nieuw hoofdstukje! :) hope you like itt! Laat een reactietje achter voor melding en of je het een leuk verhaaltje vind tot nu toee xx

P.O.V Tess
Ik zit achterin met Rox in een waanzinnige SUV, we hebben afscheid genomen van onze ouders. Maar waar gaan we nou heen? 'Hé Rox, weet jij waar we heen gaan?' Fluister ik zodat Niall het niet hoort. 'Hmm nee niet gevraagt! Hee Hazz schat! Waar gaan we eigenlijk heen?' Vraagt Roxy 'Verrassing' zegt hij met een knipoog. 'Oh..' 'En met welk vliegtuig gaan we?' Vraag ik. 'Geen idee!' Antwoord Niall lachend. 'Transavia? Easyjet?' Zeg ik snel omdat ik nog ergens over in zit.. 'Hahaha Tess met haar duizend vragen is terug.' Zegt Niall. 'Sorry..' Zeg ik zacht. 'Wacht maar rustig af. Het komt allemaal goed!' Zegt Niall met een knipoog. 'Oke' zeg ik zacht. Het is een tijdje rijden en dan zijn we er. Huh dit is niet schiphol. 'Huh waar zijn de vliegtuigen?' Zeg ik hard. Ik zie dat Roxy weer wakker schrikt uit gedachte. 'Hier om de hoek! Doe maar rustig!' Lacht Niall. We rijden de bocht om en zien een HUGE privé vliegtuig met de rest van de jongens op de trap staan. 'Oh - mijn - god' is het enige wat ik uit kan brengen en mijn mond valt open. 'Tadaaaaa!' Roept Harry met Marcels stem. Roxy en ik kijken elkaar aan. Omg beeld Roxy uit. De auto komt tot stilstand en ik ren naar buiten. 'Loop naar de voordeur en trek Niall naar buiten. 'Gaan we hier mee? Omg! Waarom zei je niets? Gaan jullie altijd zo? Het is wel een beetje overdreven maar...' Ik had nog meer vragen maar dan pakt Niall me vast en knuffelt me. 'Rustig Tess' 'dankje' zeg ik zacht. 'Voor wat?' 'Voor alles' en ik geef hem een kus. 'Kom ik ga mijn koffer pakken.' 'Het is echt heel nieuw voor je eh?' En Niall wijst naar een brede man die met onze koffers loopt. 'Oh.. Maar hier kan ik wel aan wennen! Zit er ook voor mij breng service bij?' zeg ik met een knipoog. En we moeten lachen. 'Spring maar achterop.' Ik spring op zijn rug en zie dat Roxy al boven is. Niall brengt me naar boven en ik geef de andere jongens een knuffel waarna we instappen.

P.O.V Roxy
Ik heb de jongens begroet en loop samen met Harry alvast naar binnen. 'Oh my god!' Roep ik. 'Mooi he?' Ik knik wauw. We lopen iets verder het vliegtuig in. Kijk hier is onze kamer, hier Niall en Tess', en hier Louis, Zayn en Liams.' 'Is er ook een wc?' 'ja hier ' en we lopen een stukje terug. Ik hoor Tess al 'Holy crap!' En ik zie haar samen met Niall op de bank springen. Waardoor iedereen moet lachen. 'Tess vind het wel heel leuk!' 'Jaa! En doordat ze nerveus is is ze extra druk..' 'Hahaha kom we gaan zitten.' En Harry trekt me mee. De jongens zijn ook op de bank gaan zitten. 'Ik heb je gemist Hazz..' 'Ik jou ook babe.' En hij kust me. 'Gaaadd! Niet zo klef jullie!' Roept Louis. 'Sorry hoor! Wil je soms ook een kusje?' Zegt Harry en hij maakt smak geluiden. Waardoor iedereen lacht. Dan horen we ineens een man spreken. 'Captain speaking,' ik zie Tess schrikken, ze is niet gewent aan een vliegtuig. Maar gelukkig slaat Niall een arm om haar heen en maar haar rustig. Het riem lampje gaat aan. 'please fasten your seat belt' en we gaan in de stoelen zitten en maken onze riemen vast. Tess zit naast me en Harry aan de anderekant, en naast Tess zit Niall. 'Gaat het nog Tess?' vraag ik zacht. 'Mmm.' Hoor ik alleen. 'Tess.. Misschien dat je je schaamt voor fluffy maar miss moet je hem pakken.' 'Nee ik kan wel zonder Fluffy..' Zegt ze zacht. 'Oke dan..' Ik hoor de motor starten. 'Aaah!' Hoor ik Tess roepen en ze trekt haar benen omhoog, ik pak snel haar knuffel, fluffy, uit haar rugzak en geef hem. 'Hier Tess. Niemand zal lachen. Maar ik weet dat je hem nodig hebt.' Ze pakt hem aan en knikt bedankend. En het vliegtuig gaat rijden. Ze word steeds bleker. 'Gaat het Tess?' Hoor ik Niall bezorgd vragen, ze is echt heel bang, ze blijft maar naar het scherm staren met een oor van fluffy in haar mond. 'Oh Tess rustig maar.. Het komt goed!' En aai haar over haar hoofd. 'Ze is bang voor vliegen of nouja, het opstijgen dan..' 'Oh Tess waarom heb je dat niet verteld!' En hij duwt haar dicht tegen zich aan. 'Het komt allemaal goed! Ik zal je altijd beschermen.' En geeft haar een kus op haar hoofd. Ze heeft echt geluk met Niall, hij beschermd haar altijd en ze zijn zo schattig samen maar nu is het weer Harry time! En ik ga weer normaal zitten bij Harry en geef hem een kus, 'gaat het wel met haar?' Vraagt Harry. 'Niall zorgt goed voor haar.' Zeg ik met een knipoog. 'Dat zeker!' Zegt Harry en slaat een arm om me heen. Langzaam stijgen we op. Ik kijk nog even op zij en zie dat Tess haar gezicht samen met Fluffy dicht tegen Nialls borst aanzitten. Ik ga tegen Harry aanliggen maar val al snel in slaap.

P.O.V Niall
Wow! Wat schrok ik toen ik Tess zo wit zag worden, blijkt ze dus bang te zijn voor het opstijgen, arm kind. Ik druk haar nog iets steviger tegen me aan. Na een half uurtje; het riem lampje gaat uit. Ik duw haar zachtjes van me af, 'Het opstijgen is voorbij.. Gaat het een beetje?' Ik zie dat ze knikt maar hele rode ogen heeft. 'Sorry voor je shirt' zegt ze zacht. Mijn shirt? Ik kijk naar mijn shirt en zie een een natte plek. 'Oh het geeft niet!' En ik geef haar een knuffel. Ik pak fluffy uit Tess' hand. 'Dus dit is fluffy?' Zeg ik plagend. Ik zie dat ze rood word en Fluffy snel terug pakt. Waardoor ik moet lachen. Ik kijk om me heen en zie dat iedereen in slaap is gevallen. 'Zal ik iets te eten halen? Ik heb honger.' Tess knikt. 'Ik ga me even omkleden.' Zegt Tess zacht 'Durf je dat alleen?' Vraag ik bezorgd. Ze knikt. 'Het is de tweede deur rechts.' Zeg ik met een knipoog. Even later kom ik terug met wat eten voor ons, en zie Tess in mijn trui zitten 'Ik heb weer je trui geleend, mijn moeder is mijn pyjama vergeten dus heb ik maar een sportbroekje en jou trui aangedaan.. Ik hoop niet dat je het erg vind?' Ik schud mijn hoofd, 'tuurlijk niet! Maar wat zit er een grote bobbel in!' Tess kijkt naar de trui en maakt hem een stukje open, daar ligt fluffy. Ik moet lachen en geef Tess een kus. Ik plof naast Tess neer en ik zie dat Roxy ook wakker is geworden. 'Hee Rox ben je weer wakker?' Zegt Tess. ‘Ja ik kreeg een beetje trek, en zo te zien jullie ook?’ antwoord Roxy. ‘Uhm jep’ antwoord Tess. ‘Daar in het koelkastje ligt van alles, pak maar wat.’ Zeg ik. Tess en ik eten het eten op. 'Hmm dat was best lekker!' Zegt Tess tevreden. 'Zullen we de anderen niet wakker maken? Anders slapen ze vanavond niet meer..' Zegt Tess. Voor ik antwoord kan geven is ze al over de bank gesprongen. 'Jongens! Wakker worden.' Zegt ze op een zachte toon. Ik zie dat eerst alleen Zayn wakker word en daarna de rest ook. Dan komt Tess weer terug gerent en springt op mijn schoot. 'Gelukkig ben je weer helemaal de oude!' Zeg ik lachend, ik sla mijn armen om haar heen en geef haar een kus.

P.O.V Roxy
Rustig word ik wakker van wat geroezemoes die ik hoor en van wat gerommel in m'n maag. Waar ben ik ook al weer? Ik kijk met gespleten ogen door de ruimte heen, ohja natuurlijk we vliegen en we gaan heerlijk op vakantie met de jongens en Tess. Ik kijk op zij naar Harry waar ik tegen aan lig. Wat is hij toch schattig als die slaapt. Ik geef hem een kus op z'n wang, hij slaapt gewoon als een blok verder en rustig ga ik van hem af. 'Heeey Rox ben je weer wakker?' Zegt Tess en ik zie haar samen met Niall weer eens eten. 'Ja, ik kreeg een beetje trek en zo te zien hadden jullie ook trek?' zeg ik. 'Uhm jep' zegt Tess een beetje blozend en ik moet erom lachen. 'Daar in het koelkastje ligt van alles, pak maar wat' zegt Niall en hij wijst naar het koelkastje. Rustig loop ik er naar toe, ik pak een broodje, ik ga rustig weer zitten en eet het op. Hoe laat is het eigenlijk? Ik kijk op m'n mobiel al 9 uur en ik heb geen idee waar we heen gaan en dus geen idee hoelang we nog moeten vliegen. Pff en ik ben nog zo moe, dan maar nog even slapen. Dan voel ik weer 2 armen om me heen, ik draai me om naar Harry, die lief naar me lacht, me tegen hem aan duwt en in zijn armen val ik weer in slaap.


Reacties:


Kazemarux
Kazemarux zei op 30 juli 2013 - 21:50:
Snel verder!!


menepen
menepen zei op 30 juli 2013 - 18:22:
vet leuk verderrrr


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 30 juli 2013 - 17:28:
snel verdeer teee leeuk


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 30 juli 2013 - 12:55:
Snel verder!!

Xx