Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 3

De return van Joost.

31 juli 2013 - 17:04

1096

4

272



Hoofdstuk 3

Heeeyy! Nieuw hoofdstukjee! reageer voor melding en of het nog leuk issx.

P.O.V Tess
Het is nog maar 3 kwartier tot we gaan landen en ik heb nog steeds geen idee waar we zijn.. Ik zit nog steeds in mijn 'pyjama' maar heb geen zin om me weer om te kleden. Ik ga alvast in de stoel zitten en probeer me alvast voor te bereiden op de landing. Ik heb met de landing altijd minder last maar ik vind het als nog eng. Ik pak fluffy erbij en druk hem tegen me aan. 'We kunnen het fluff' zeg ik zacht. Dan zie ik dat Niall aan komt lopen. En slaat zijn arm om me heen, 'heee Fluff!' Zegt Niall met een knipoog 'vind je het landen ook eng?' Vraagt hij zacht dat niemand het hoort. Ik knik. 'Kom maar' en hij drukt me tegen hem aan. 'Please take your seat and fasten your seatbelt, prepair for landing' We gaan omlaag Ik haal nog een keer diep adem. Omg! We storten neer! 'Sst rustig maar we gaan gewoon omlaag om te landen' zegt Niall zacht die blijkbaar voelde dat ik schrok. De landing verloopt aardig snel. En het viel best mee hoe bang ik was. Dan gaan we richting de deur. Waar de jongens allemaal op een rij gaan staan en roepen: 'WELKOM IN MIAMI!' Mijn ogen worden groot en ik kijk naar Roxy waarna we alle twee beginnen te gillen. Ik ren naar Niall en vlieg hem in zijn armen 'Holy! ZO vet!' En geef hem een kus op zijn hoofd.

P.O.V Harry
Ik loop hand in hand met Roxy, ze heeft me wel 100x bedankt. Tess en Niall zijn anders gelopen, ze hadden trek in een hamburger ofzo. We lopen de bocht om en ik heef Roxy net een kus, en dan hoor ik de jongens: 'Hazz! Paparazzi!' Ik schrik en laat Roxy's hand los. 'Mogen ze het nog niet weten?' 'Ik wil niet dat je schrikt van de reacties.' 'Is het zo erg?' Ik knik. 'Oh oke' zegt Roxy zacht. Ik doe Roxy's capuchon bij haar op. 'Ga maar naar de auto' zeg ik zacht. Wij lopen even naar een paar fans en geven wat handtekeningen en foto's, na 20 minuten gaan we eindelijk terug naar het hotel. Het was een lange dag. Ik haal de sleutel en we lopen naar ons appartement Rox en ik nemen gelijk afscheid van de anderen en gaan naar onze kamer. Ik zie Roxy door het raam staren. 'Wow!' Ik leg mijn arm om haar middel en leg mijn hoofd op haar schouder 'Ze hebben er alles voor over om ons te zien, zelfs om half 2 voor ons hotel staan, ik hou van ze.' En geef haar een kus op haar wang, 'maar ik houd meer van jou' ze geeft een kus terug maar loopt dan weg. 'Ik ga nog even snel douchen!' En ze loopt naar de badkamer. Ik ga alvast in bed liggen, maar val al snel in slaap..

P.O.V Niall
Tess en ik hebben nog even wat gegeten bij de Mac en zijn daarna naar het hotel gegaan. Ik zag dat Tess steeds langzamer ging eten en haar ogen moe werden. Ik tilde haar op en we namen een yellow cab. Toen we bij het hotel aankwamen zijn we door de personeels ingang naar binnen geglipt, Tess was ook weer wakker. We kwamen in de lobby en ik zag haar mond open vallen. 'Wow!' 'Hahaha' ik trek haar mee en we halen de sleutel, we gaan naar boven. Snel naar het appartement. Heel stil gaan we naar binnen. We keken heel even naar de tv op onze kamer maar Tess viel al snel in slaap. Dus ga ik ook maar slapen.

POV Roxy
Ik ben al eerder wakker dan Harry en streel door zijn haar. Zo in daglicht is de kamer nog groter en mooier! Ik hoor al wat gerommel in de woonkamer en loop er heen. Als ik binnen kom zie ik Tess heel geschrokken naar mij kijken. 'Uhm Rox, dit moet je zien..' Ik loop naar de tv. *DE BOYS VAN 1D ZIJN GESPOT IN MIAMI, MAAR WIE IS DIT? IS DE HAZZ NIET LANGER SINGLE? EN WAAR IS NIALL? BETEKEND DIT EEN SPLITSING..* ik blijf stil. 'Wat nu?' Hoor ik Tess aan Niall en Liam vragen die er ook bij zitten. 'Ik denk dat jullie het bekend moeten maken..' Zegt Liam zacht. Ik ben nog een beetje in shock, ik kan dadelijk gewoon niet meer normaal over straat en ik zucht.. 'Weet Harry dit al?' Vraag ik. 'Wat weet ik al?' Hoor ik opeens achter me. Ik draai me om en ik zie een nog half slapende Harry de kamer in waggelen, ik schrik even. Dan loopt hij waggelend naar de tafel waar de krant ligt en opeens zie ik hem schrikken en naar mij toe kijken. 'Shit, nee.. Nee..' En ik hoor hem diep zuchten. Ik loop naar hem toe en geef hem een knuffel van achter. 'Het geeft niet Hazz het komt vast goed' en ik aai over z'n bol. Dan draait die zich opeens naar me om. 'Nee het komt niet goed! Ik had beter moeten opletten Rox, nu kan je niet meer normaal over straat en de paparazzi zoekt nu naar je, ze willen natuurlijk alles van je weten en er zijn fans die het leuk vinden en niet leuk en die gaan je bedreigen. Oh Rox ik had gewoon beter moeten beschermen..' En ik zie een traan in z'n oog staan. 'Ahw Hazz kom' en ik breng hem even naar onze kamer toe, leg hem op bed en ik kom naast hem liggen in zijn armen kijkend naar zijn gezicht. Het is even stil. 'Hazz maak je maar geen zorgen ik red me wel en anders red jij me toch wel?' Zeg ik glimlachend. 'Ik red m'n prinsesje altijd' en hij geeft me een kus op m'n hoofd. Ik glimlach 'daarom dan komt alles toch goed schatje!' Hij knikt, dan is het even stil. 'Hazz?' 'Ja babe?' 'Kunnen we het niet gewoon de media vertellen dat we samen iets hebben? Dan is meteen het hele probleem uit de lucht.' Ik zie hem eerst even twijfelen 'Ja.. Ik denk dat dat ook het beste plan is.' En Harry zucht er achterna. Ik geef hem kus 'het komt echt goed Hazz I love you.' 'I love you too babe' en hij kust me terug. 'Ik ga Paul dan even bellen dat die et bekent kan maken' 'Is goed hazz' hij stapt uit bed en gaat even op de gang bellen. Pff, wat een ochtend en nu maar hopen dat dit allemaal ook echt goed komt..


Reacties:


Kazemarux
Kazemarux zei op 31 juli 2013 - 23:09:
Die tess en niall, haha!
Gauw verder,


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 31 juli 2013 - 20:52:
hurry !! snel verder


menepen
menepen zei op 31 juli 2013 - 17:50:
Aaah verder


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 31 juli 2013 - 17:08:
snel verder!!

xx