Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 8

De return van Joost.

10 aug 2013 - 16:34

1059

3

315



Hoofdstuk 8

Heeeyy! Nieuw hoofdstukjeee! Het verhaal neemt een hele andere wending! Komt dit nog goed? Veel leesplezier& reageer voor meldingg :) xx

POV Roxy
Rustig word ik wakker, pff wat is het gisteren laat geworden zeg, maar het was inderdaad gezellig. Alleen vind ik het nog steeds zo vreemd dat Hazz zo lang weg bleef en aardig aangeschoten was maar toen die terug kwam was die weer normaal. Hmm nog steeds een beetje vreemd maarja ach iedereen is wel eens dronken. Ik kijk naast me daar ligt Hazz, nog helemaal diep in slaap, ik geef hem een klein kusje op z’n hoofd en pak m’n mobiel. Hoe laat is het eigenlijk, 8 uur pas pff waarom ben ik zo vroeg op. Ik stap stil uit bed en loop naar de woonkamer, zoals verwacht is niemand wakker. Ik zet de TV aan, pak wat te eten uit de koelkast en plof op de bank neer. Even later zie ik Tess de woonkamer in strompelen. ‘Zozo jij bent vroeg wakker, je betn eerder wakker dan mij dat komt ook nooit voor!’ zegt Tess met een knipoog. ‘Ja ik weet het, ik snap ook niet waarom ik zo vroeg wakker ben naja het moet maar’ zeg ik. Daarna komt Amy ook de woonkamer inlopen ‘Goedemorgen zonnestraaltjes, het is weer een nieuwe dag!’ Ik en Tess moeten om de vrolijkheid van Amy lachen en we kijken met z’n drieën wat TV op de bank. Dan word er op de deur geklopt, ik sta op, loop naar de deur en doe open. Oh het is de krantenjongen maar en hij geeft de krant aan mij ‘Dankje!’ en ik doe de deur weer dicht. Langzaam loop ik terug naar de bank en ik lees een beetje de voorpagina van de krant. Dan schrik ik. ‘WAT! Nee dit kan niet waar zijn!’ schreeuw ik. Dan zie ik Harry ook de kamer in strompelen en kijkt verbaasd naar me op van mijn geschreeuw. Ik laat de krant vallen en ren huilend de deur uit, weg van hier. Dit kan gewoon niet waar zijn..

POV Harry
Verbaasd kijk ik op naar Roxy die weg rent, ik wil achter haar aan rennen, maar ik zie dat ze de krant heeft laten vallen en ik pak hem snel op. Snel lees ik de voorpagina door en dan vallen m’n ogen op het woord
HARRY STYLES HEEFT NET ZIJN RELATIE BEKENT GEMAAKT, MAAR WIE IS DIT?!
Ik ben gelijk klaarwakker en ik lees het artikel door.
Harry Styles heeft net zijn relatie bekent gemaakt met Roxy de Rose, maar hij is nu al gespot met een ander.. Wat heeft dit te betekenen? Kon Roxy de aandacht niet meer aan? Of is Harry al uitgekeken op haar? En wie is deze nieuwe dame? Er gaan veel geruchten rond dat ze naar Miami zijn gevlogen om hun jaar samen te vieren, maar nu dit aan de orde is gesteld.. Zouden ze nog blijven of direct vertrekken? Wij gaan op onderzoek uit.
Ik laat de krant vallen en het in mijn onderbroek ren ik de deur uit. Het interesseert me niet wat mensen van me denken dat ik buiten in m’n onderbroek ren maar ik moet Roxy vinden. Ik ren meer dan een uur rond door het hotel en buiten over straat en dan plof ik ergens huilend neer op de straat. Nu boeit het me helemaal niet meer wat mensen van me denken en dat ik huilend in mijn onderbroek op straat zit. Dit kan namelijk gewoon echt niet waar zijn, wat er is geschreven in de krant. Ik ken dat hele kind niet, nooit gezien, nooit gesproken niets. Roxy is de liefde van mijn leven en ik zal haar nooit zoveel pijn doen. Nooit. Zelfs als het ook echt uit ging, maar nu is het allemaal al te laat..

POV Tess
Vlak nadat Roxy en Harry waren weg gerent zijn ik en Amy van de bank af gesprongen, we waren eerst nog een beetje verbaasd waarom Rox opeens weg was, maar toen Hazz ook meteen weg rende wisten we dat er iets goed mis was. Snel pakte ik de krant op en ik zie al snel het artikel over Harry & Roxy. Ik voel de woede in me opkomen, Amy merkt het er probeert me te kalmeren, maar het is al te laat en ik gooi van de woede een glas op de grond. Ik draai me om en ik zie een verbaasde Niall staan, die had ik dus niet horen binnen komen in mijn woede. ‘Schatje wat is er aan de hand?’ vraagt Niall. ‘Die vriend van jou is een vieze player!’ schreeuw ik boos. ‘Huh babe waar heb je het over?’ ‘Kijk zelf maar!’ en ik gooi de krant naar hem toe, ren naar mijn kamer en gooi de deur dicht. Boos lig ik op bed, even later ben ik alweer wat meer gekalmeerd en bedenk ik me dat ik nooit zo tegen Niall had moeten doen. Ik voel me slecht, Niall kan hier niks aan doen, het is allemaal Harry’s schuld en niet die van Niall. Wat ben ik toch een slechte vriendin voor Niall en zonder dat ik het weet lig ik te huilen op bed. Voorzichtig stap ik uit bed en loop ik weer stil naar de woonkamer. Daar zit Niall alleen in de woonkamer met de krant voor zijn neus en kijkt verdrietig naar de grond. Ik denk dat de rest al allemaal Roxy & Harry aan het zoeken zijn. Ik loop naar Niall toe. ‘Nialler.. het spijt me vreselijk. Ik-ik had nooit zo tegen je moeten doen.’ Zeg ik huilend. Niall kijkt me aan en trekt me naar me toe. ‘Schatje het geeft niet, ik snap je helemaal, ik ben zelf ook helemaal in shock.’ Zegt Niall rustig en hij geeft me een knuffel. ‘Maar als nog ik had niet zo tegen je moeten doen, maar ik ben zo boos op Hazz hoe kan hij dat Rox nou aan doen? Zij heeft hem nooit wat misdaan en ze zien er altijd zo gelukkig uit!’ zeg ik al wat meer gekalmeerd. Niall zucht ‘ik snap het ook niet zo is Hazz niet. Het kan ook gewoon niet, hij is anders altijd het liefste vriendje die je maar kan wensen, maar dit had ik ook nooit verwacht.’ Ik zucht ook. ‘We moeten Hazz & Rox zoeken en weten hoe dit is ooit kon gebeuren’ Niall knikt ‘Jep we moeten snel gaan’ We kleden snel iets makkelijks aan en dan rennen we de deur uit. Opzoek naar Harry & Roxy.


Reacties:


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 12 aug 2013 - 11:25:
Spannend!!


GreenDay
GreenDay zei op 12 aug 2013 - 7:45:
Melding pampam. :3


menepen
menepen zei op 11 aug 2013 - 0:13:
melding