Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Forest Gone | Ft. 1Dlovez [PAUZE] » Proloog: How it starts...

Forest Gone | Ft. 1Dlovez [PAUZE]

13 aug 2013 - 22:30

580

11

676



Proloog: How it starts...

Written By Lianne! Enjoy it.

P.O.V. Kathy:
'Sophie! Kom nou, de jongens staan al te wachten!' Ongeduldig spring ik van mijn ene been op de ander. Sophie is voor de zoveelste keer weer afgeleid door een mooie etalage.
'Jaja, alsof jij zo snel bent!' moppert ze en schudt moeizaam haar blik van de etalage af.
Tess rolt met haar ogen en Lana houdt haar lach in. Ik trek de slome Sophie mee aan haar arm, anders lopen we hier morgen nog… Ze zucht nadrukkelijk en gelukkig naderen we het einde van het centrum.
Hier hadden we al dagen naar uitgekeken. We zouden met de jongens een flinke boswandeling gaan maken, daar overnachten en daarna weer terug gaan. Lekker avontuurlijk! Hoe dichter we bij het bos komen, hoe harder ik ga lopen. Even vergeet ik Sophie, die ik nu ongelukkig achter me aan sleur. In de verte siert het bos de rand van de stad en een grote lach verschijnt op mijn gezicht bij het zien van vijf figuren.
Al snel bereiken we de jongens. Niall, Harry en Liam dragen samen 9 slaapzakken en Zayn en Louis dragen samen 4 tentjes.
‘Hey jongens! Klaar voor een avontuur?’ vraag ik enthousiast en neem een slaapzak over van Harry. Sophie maakt zich los uit mijn greep en pakt een slaapzak aan van Niall. Tess en Lana volgen ook en dan kunnen we starten. Met ons allen lopen we het bos in.
‘Heeft iedereen er zin in?’ vraagt Louis. ‘Natuurlijk!’ roept Tess meteen. Ik grinnik. Tess is al een tijdje verliefd op Louis, maar ze durft het hem niet te vertellen…
We lopen stevig door en kletsen heel wat af. Dan klinkt er opeens een schreeuw van Zayn.
‘Hé, kijk daar eens!’ Ik loop snel naar voren en zie een oude, stenen poort. Ik kan mijn lach niet inhouden en proest het uit.
‘Een stenen poort, moet je zien hoe dat ding eruit ziet! Allemaal uitstekende stenen en…’ Ik loop ondertussen naar de poort en duw tegen een steen. ‘…deze steen zit zelfs superlos! En zie die-’ Ik stop acuut met praten wanneer er een luid gekraak klinkt. De grond aan de andere kant van de poort splijt open en er komt een houten kist omhoog. De kist staat op een stenen blok en de kist staat een klein stukje open. Door de spleet vang ik een goudkleurige weerkaatsing van het licht op: gouden munten! Iedereen is inmiddels naast me komen staan en Louis is de eerste die erop af stormt, de tentjes achterlatend. Maar wanneer hij onder de poort doorloopt, verschijnt er een flits en opeens staat Louis er niet meer. Mijn ogen worden groot en Tess komt in actie. Ook zijn rent naar de kist en met een flits is zij ook weg. Nu lopen Harry en ik naar de kist en als ik bijna bij de kist ben, zie ik een felle flits en voel ik een stekende pijn door mijn lijf jagen. Dan val ik op de grond. Ik krabbel vrijwel meteen overeind en kijk om mij heen. Daar staan Tess, Louis en Harry. Allemaal staren ze naar de poort. Ik loop naar de poort en stap er door. Maar er is geen flits en geen pijn, en de anderen staan er gewoon nog… Dan verschijnt er wel een flits, maar er komt geen pijn. De flits verdwijnt en daar liggen Liam, Zayn, Niall, Lana en Sophie. Allemaal kijken ze verbaast naar de poort. Langzaam dringt de waarheid tot mij door. We zitten vast in een andere wereld…


Reacties:

1 2 3

lilovelou
lilovelou zei op 28 aug 2013 - 22:41:
Het meisje keek angstig naar haar vel verlichte mobiel, hopend dat deze fanfic ooit goed zou aflopen....
Xxx


Team1D
Team1D zei op 15 aug 2013 - 15:08:
HEE DIT IA NET ALS HET HUIS ANUBIS DIE FILM


Hermelien
Hermelien zei op 14 aug 2013 - 22:17:
Epic, I adore the idea!
Melding!

Cupcakes wearing glitters
xoxo


tamarastyles
tamarastyles zei op 14 aug 2013 - 19:05:
Natuurlijk louis als eerste! Ik vind hem daar echt het type voor xd heel gauw verder en geef me zeker weten een melding! -ik ben heel veeleisend :-)-


menepen
menepen zei op 14 aug 2013 - 14:05:
dit is het huis anoebis ofzo -,-