Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 10

De return van Joost.

14 aug 2013 - 17:11

1086

3

279



Hoofdstuk 10

Heeeeyy! Nieuw hoofdstukje! Plz reageren als je nog een melding wilt! Want dan weten we wie er nog mee lezenxx

P.O.V Roxy
Vragen als: Waarom? En was ik niet goed genoeg? Blijven door mijn hoofd dwalen.. Ik zit al even alleen aan een tafeltje in de mac als Tess eindelijk komt aanlopen. 'Kijk eens!' Roept ze vrolijk. Ik kijk met open mond naar al het eten, 'uhm we zijn maar met zn tweetjes hè?' Tess knikt. 'Heb je geen honger dan?' Ik knik snel. 'Maar zo veel?' Tess haalt haar schouders op en valt aan. Ik heb eigenlijk helemaal niet veel honger maar goed.. Na een halfuurtje is alles op, vooral door Tess eigenlijk. Ze kan zo veel eten, waar laat ze het toch? Ik snap wel dat Niall haar niet kwijt wil, ze eet veel maar het is niet te zien.. Ik daar in tegen ben maar een blobber vet.. Misschien ziet hij me weer staan als ik afval.. 'Rox! Rox!' Hoor ik ineens en schrik wakker. 'Wow sorry.' 'Maakt niets! Maar denk je echt dat Hazz haar heeft gezoend?' 'De foto zei genoeg..' Zeg ik zuchtend. 'Bedenk maar wat ze dan allemaal gedaan hebben op tour als wij er niet waren..' Ik zie Tess schrikken. 'Denk je dat..' 'Dat ze daar veel feestjes met meisjes hebben gehad? Ja..' 'Niall zou nooit!' Zegt ze zacht. 'En ik weet zeker dat Harry dat ook nooit zou doen!' Gaat ze verder. Ik kijk haar aan 'Blijkbaar wel..' En voel de tranen weer branden. 'Niet huilen! Je ben sterk! Kom mee.' En Tess trekt me mee naar buiten. Rustig lopen we weer terug naar ons appartement 'Tess ik weet niet of ik dit aankan?' 'Jawel je kan het Rox ik weet het zeker en misschien is hij er helemaal niet' ik zucht. 'Ja maar misschien ook wel' zegt ik. Dan is het even stil en we zijn aangekomen bij ons appartement. Ik zie Tess op haar mobiel kijken of ze misschien een sms'je heeft gekregen, maar ze schud nee. Niets ontvangen dus en we weten nog steeds niet of Harry ook in het appartement zit. Ik zucht weer 'het moet maar, ik kan me niet eeuwig verstoppen.' Tess knikt terug 'je kunt het Rox!' En ze geeft me nog snel een knuffel. Dan doet ze de deur open en ik heb al meteen oogcontact met Harry..

P.O.V Harry
Ik zie de deur open zwaaien daar staat ze dan met dikke betraande rode ogen van het huilen. Ik wil op haar af rennen en haar knuffelen, maar ik weet dat ik dat beter niet kan doen. Roxy & Tess lopen de kamer binnen 'hoi jongens' zegt Tess zacht. 'Roxy!' Roept iedereen en ik heb nog steeds oogcontact met Roxy maar ik zie in m'n ooghoeken iedereen op haar af rennen. 'Nee jongens, ik-ik kan dit niet' en ze rent snel weg naar onze kamer. 'Roxy wacht!' Roep ik en ik ren achter haar aan. Ik was haar net voor toen ze de deur dicht wilde doen en ik glip nog net naar binnen. 'Rox laat me dit uitleggen' 'Nee Hazz, doe dit niet' zegt ze en ik zie de tranen over haar wangen heen glijden. 'Jawel het is allemaal nep wat de krant zegt!' 'Hoe komen ze aan die foto dan! Leg dat eerst maar eens uit!' Schreeuwen we tegen elkaar en ik zie rox haar koffer pakken en spullen erin proppen. 'Dat is bewerkt Rox, je weet dat ik zoiets nooit zal doen!' 'Nou toch wel dus. Waarom deed je dat? Ben ik te dik ofzo, ben ik lelijk, ben ik te klein? Ja dus hè, anders was je nooit vreemd gegaan!' 'Wat?! Nee Roxy je bent niet lelijk! Je bent perfect voor mij en en..' 'Ja wat en?' 'Je bent het enigste meisje die er voor me bestaat, ik hou van je Roxy' zeg ik wat zachter, dan is het stil en Roxy pakt haar koffer op. 'Nee Harry het is te laat.' En ze loopt de deur uit. 'Rox, wacht! Waar ga je heen?!' 'Ver weg van jou.' En ze gooit de deur dicht. Ik plof op bed neer en de tranen rollen over me wangen heen. Het is te laat, het is nu echt te laat..

P.O.V Tess
Ik zit even met Liam aan tafel. 'Hey Li! Heb je nog met haar gepraat?' Zeg ik zacht. Ik zie hem opschrikken en knikken. 'Haha nodig haar anders een keer uit!' Zeg ik met een knipoog. 'Mag dat?' 'Tuurlijk!' Maar dan komt Roxy boos de kamer uitgerent met haar koffer. 'Shit, sorry Li maar ik moet gaan..' En ren achter haar aan. 'ROX! Waar ga je heen?!' 'Weg. Hier ver vandaan!' 'Nee Rox blijf hier!' Roep ik met tranen in mn ogen. 'Wat moet ik zonder jou?' 'Ik ga in een ander hotel slapen.. Een ticket naar huis kan ik nou eenmaal niet betalen..' Zegt Roxy steeds zachter. We lopen het hotel uit, 'Dan ga ik met je mee! Ik laat je niet alleen in een hotel slapen!' 'Oke.. Dankje ik vond het eigenlijk al eng..' En ik geef haar een knuffel. Dan zien we ineens allemaal directioners staan. We horen ze allemaal schrikken. Maar we lopen snel door. 'Kijk! Daar is een Marriot, die zijn niet te duur en betrouwbaar!' Ik zie Roxy verward opkijken. 'Ik ben hier misschien nog nooit geweest maar wel in andere hotels hoor!' Waardoor Roxy weer een beetje kan lachen. 'Kom we checken in.' En ik trek haar mee. We checken in en gelukkig gaat alles goed. We lopen naar boven en als we in de lift staan realiseer ik me dat ik geen kleren bij heb. 'Shit' zeg ik zacht. 'Wat is er?' 'Ik heb geen kleren of iets meegenomen haha!' 'Hahaha kneus.' We komen boven aan en Roxy pakt haar tas alvast uit. Ik ga op bed zitten en zie dat ik een sms van Niall heb:
'Hey Tessie! Gaat het met Roxy? Waar zijn jullie? Iedereen, vooral Harry en ik, zijn heel ongerust..
loveuxx.
'
Oh kut we zijn inderdaad al een tijdje weg..
'Heeeyy Nialler! Hmm, ik geloof dat Rox nu meer teleurgesteld dan echt boos is.. We zitten in een ander hotel, slapen hier voor minimaal 1 nacht.. Ik mis je!
loveu2xx.
'
Dan komt Roxy weer naar buiten, 'zullen we wat gaan eten?' 'Hmm' 'je moet eten Rox!' 'Oke dan..' En we lopen naar beneden. Onderweg krijg ik nog een smsje:
'Hey Fluff! Ohh! Maar ik kan toch niet slapen zonder jou naast me! Wat als er iets gebeurt! Ik mis jou ook..
loveuxx en een dikke knuffel!
'
Ik moet grinniken in mezelf, hij is echt lief en een beetje overbezorgd. Ik sms hem zo wel. Eerst lekker eten!


Reacties:


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 14 aug 2013 - 23:34:
Melding!


GreenDay
GreenDay zei op 14 aug 2013 - 22:39:
Melding


menepen
menepen zei op 14 aug 2013 - 18:54:
melding . en komt het ooit nog goed tussen hun