Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 19

De return van Joost.

8 sep 2013 - 17:15

1132

3

289



Hoofdstuk 19

Heeee nieuwe chapp! reageer voor meldinggxx

P.O.V. Tess
We wachten en wachten op de jongens, ik kan alleen nog maar op de klok letten. Hoe langer ik er naar kijk hoe onrustiger ik word. Alsje-alsjeblieft laat er niets ergs met de jongens gebeuren en vooral niet met Niall. Ik kijk naar Roxy en ik zie dat zij ook al aardig onrustig is. 'Was ik nou maar gewoon mee gegaan dan was ik ook niet zo onrustig!' Zeg ik. 'Dat had Nialler nooit goed gevonden Tessie, hij wilt echt niet dat zijn kleine fluff wat over komt' zegt Roxy terug met een grijns. Hmm Niall echt te lief voor me eigenlijk, hij wilt echt niet dat ik wat doe waar ik in gevaar kan komen en als ik dat toch doe gaat hij mee om me te kunnen beschermen. Maar nu is het probleem dat ik hem niet kan beschermen als er wat met hem gebeurt.. 'Howe laat hem alsjeblieft nu binnenkomen!' Roep ik en nog geen seconde later gaat de deur open. 'Hi guys!' zegt Harry in de deuropening en zwaait met een briefje in de lucht. 'Nialler!' Roep ik en ik sprint op hem af en geef hem zo'n dikke knuffel dat hij bijna omvalt. 'Fluff! Ik zag je 1 uurtje geleden nog, miste je me echt zo erg?' Zegt Niall met een glimlach op z'n gezicht. 'Uhm sorry ik was gewoon echt bang dat er wat met je gebeurt was ofzo en doordat ik er niet was kon ik nu jou niet beschermen' zeg ik een beetje verlegen. 'Ah wat ben je toch een schatje en niets te sorry ik hou van jou knuffels!' zegt Niall en tilt me op en geeft me een kus. 'Heey jullie eten elkaar zowat op joh!' Roept Zayn. En Niall stopt met z'n kus. 'Ben je een beetje jaloers Zaynie? Je mag ook best wel een kusje hoor' en hij maakt een zoen geluid. 'Uhm neh deze sla ik even over jongens' zegt Zayn en we lachen. 'Maar liefdeskoppel kom! We hebben die herrieschopper te pakken.' Niall geeft me nog een kus en zet me dan weer op de grond en we lopen naar de rest van de groep die om de laptop zitten.

P.O.V Roxy
Louis zit achter de laptop en de rest kijkt gehypnotiseerd naar het scherm. Harry leest de naam voor 'Domela Crowndale; D O M E L A.. C R O W N.. D A L E..' 'Ik heb het' zegt Louis en hij klikt op zoeken. Eventjes zoekt hij naar informatie op de pagina. 'Hmm ik vind niks over iemand die bij een krant werkt ofzo.' Zegt Louis. 'Laat mij is kijken' zegt Harry en even later zegt hij ook 'Inderdaad niets te zien.. We moeten die smeerlap echt te pakken krijgen!' en ze zoeken verder. Na een half uur hebben we nog niks gevonden. 'Ik wil m'n geld terug als we niets vinden hoor!' Roept Harry licht geïrriteerd. 'Kalm Hazz, weetje het is al laat zullen we nu anders een filmpje gaan kijken met z'n alle?' zeg ik. 'Goed idee!' Roept bijna iedereen en we lopen naar alle matrassen die midden in de kamer liggen. Ik zie Harry blijven zitten achter de laptop. 'Hazz kom nou, je moet je hoofd even ergens anders bij zetten' 'Hmm' 'Hazz?' 'Ik wil die tering lijer die dit ons geflikt heeft gewoon vinden Rox..' 'dat snap ik schatje maar kom, please voor mij?' En ik geef hem een kusje op z'n wang. 'Hmm oke, maar alleen als ik nog zo'n kusje van je krijgt' zegt Harry dan een beetje met een grijns. 'Vooruit dan' zeg ik met een knipoog en ik wil hem weer een kus op z'n wang geven. Maar net voordat ik een kus geef draait hij snel z'n hoofd zodat mijn lippen niet zijn wang aanraken maar zijn lippen. 'Gekkie' zeg ik. 'Wat zeg je nou?' Zegt Harry nep boos. 'Dat je gek bent!' 'Oeeh pas maar op jij kleine!' En hij springt op en grijpt me vast en begint me te kietelen. 'Nee Hazz stop!' Hij stopt 'oke alleen voor nog een kusje' en dan zoent hij me weer lang. 'Hey ander liefdeskoppel hou is op met dat kleffe gedoe! De film begint hoor!' Roept Zayn. We lachen en tillend brengt Harry me naar de matrassen en daar ploffen we ergens neer en kijken we de film met de rest mee.

P.O.V Niall
Kon dit moment maar voor altijd blijven! Het is echt gezellig met zn allen op al deze matrassen zo! Ik kijk even naar Tess maar ze zit met Liam te smoezen. Het is dat Liam een van mijn beste vrienden is anders had ik het niet vertrouwd. Ik kijk maar weer naar de tv. Dan hoor ik Tess heel zacht 'drie, twee, één NU!' En Tess slaat me met haar kussen. 'Die krijg je zooo terug!' En ik pak mijn kussen en sla terug. Ik zie dat iedereen mee doet. Na 10 minuten vallen Tess en ik om en blijven we even liggen. Ik sla mijn arm om haar heen. 'Weetje Nialler, soms zou ik willen dat ik momenten als deze in een potje kon stoppen, en als ik dan sip ben, dat ik hem open doe en we het nog een keer beleven kunnen.' Ik trek haar dicht tegen me aan. 'Als dat echt kon, stopte ik jou in een potje, en nam ik je overal mee naartoe.' 'Aww Nialler!' Zegt ze. Dan ploft iedereen weer neer. Ik voel dat Tess kippenvel krijgt en pak de deken die naast me ligt en leg hem over ons heen. 'Dankje.' Fluistert ze zacht. 'Ik weet dat ik het er niet meer over zou hebben,' begint Harry, 'maar hoe gaan we ooit uitvinden wie dit heeft gedaan.' Hmm, het blijft even stil. Dan herinner ik het me weer! Ik schrik op 'Hazz! Op dat briefje stond nog iets! Niet alleen een naam!' 'Tuurlijk!' Roept Harry en rent naar het briefje. 'Goedzo Nialler!' Zegt Tess zacht die weer dicht tegen me aan kruipt. 'Hotel NW 12th Ave Miami. 427.' Leest Harry voor. 'Daar vinden we die vuile..' Roept Liam. 'Laten we gaan!' Roept Harry. 'Uhm het is kwart over elf! Je kan beter morgen gaan!' Zeg ik. 'Ja dat is zo Hazz ze gaat nu heus niet open doen!' Zegt Roxy 'Ik klop net zo lang aan tot die open doet!' 'Doe het niet Hazz! Straks word hij boos ofzo, en je vind het nooit in het donker!' 'Ja en ik word al aardig moe!' Zegt Amy gapend. 'Oke dan gaan we morgen ochtend!' Roept Harry. Ik heb Tess al een tijdje niet meer gehoord en draai me naar haar toe. 'Oh je bent in slaap gevallen.' Zeg ik zacht en haal haar haar uit haar gezicht. Ik hou haar stevig vast en val al snel in slaap.


Reacties:


menepen
menepen zei op 8 sep 2013 - 22:19:
Melding


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 8 sep 2013 - 19:12:
Aaawwwhhhh


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 8 sep 2013 - 18:02:
pppft ik wil ook zo'n love story melding