Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Until the end » 016

Until the end

13 sep 2013 - 19:08

1033

1

283



016

Met zweethanden en trillende benen loop ik achter de rest aan het hotel binnen. Ik heb een grote zonnebril op en mijn capuchon heb ik ver over mijn gezicht heen getrokken. Ik heb ik de afgelopen twee dagen in de bus amper geslapen. Tom heeft in de paar dagen een paar keer geprobeerd te bellen en berichtjes gestuurd met dat hij niet kan wachten tot hij mij weer ziet in Madrid en hoe erg hij mij nu al mist. Hoe hij aan mijn nummer komt mag Joost weten. Ik heb nog niks terug gestuurd en al helemaal denk ik er niet aan om terug te bellen. Op de een of andere manier heeft hij het voor elkaar gekregen om in mijn hoofd te kruipen en niet meer los te laten.
Ik ga op een van de banken in de lobby zitten. Voor de zoveelste keer wil ik weer mijn handpalmen droog strijken over mijn broek, maar ik word tegen gehouden door een paar handen die mijn handen vast pakken.
´Stop daar is mee ik word er nerveus van.'
Ik kijk om hoog en zie dat Steef gehurkt voor mij zit. Ik haal mijn schouders op en kijk weer naar beneden.
´Myra kijk me is aan.' Hij trekt na dat gezegd te hebben mijn capuchon van mijn hoofd af.
´Niet doen.' Mompel ik en trek hem weer terug over mijn hoofd heen. Ik hoor hem zuchten, maar reageer er niet op.
´Als er wat is kan je het tegen mij zeggen, dat weet je toch?'
Ik knik en hij laat mijn handen los.
‘Je kan niet zo blijven doen hoor.’ Hoor ik hem nog zeggen voor hij weer bij de anderen gaat zitten.
Vanavond hebben we weer een concert, waar ik blij mee ben. Op het podium kan ik altijd mijn zinnen verzetten en helemaal opgaan in de muziek en even niet aan al de problemen denken die in mijn hoofd rondspoken. Alleen een ding blijft aan mij knagen, wanneer zal Tom op duiken, of een van de andere bandleden die hij weer op mij afstuurt.
Nadat Daan ons ingecheckt heeft en de sleutels heeft overhandigd zijn we naar onze kamers vertrokken de koffers zouden al naar onze kamers zijn gebracht.

Met een zucht laat mij op het zachte hotel bed vallen. Met mijn armen en beden gespreid blijf ik met mijn ogen dicht genieten van de rust. Een klopje op de deur doet mij opkijken. Langzaam sta ik op van het te zachte bed en loop naar de deur. Door een kiertje kijk ik wie er staat en als ik zie dat het Lisa is open ik opgelucht de deur verder open.
‘Hé My!’ Roept ze vrolijk en stapt naar binnen. Ik gooi de deur achter haar dicht en loop achter haar aan de kamer weer in. Lisa laat zich, net als mij, achter over op het bed vallen.
‘beetje zin in vanavond?’ vraagt ze met haar handen onder haar hoofd steunend.
‘Ja natuurlijk, ik leef voor de optredens!’ Roep ik uit en laat me naast haar op het bed vallen.
Een tijdje blijven we in stilte naast elkaar liggen.
‘Hoe erg is het aan tussen jou en Steef?’ Vraagt Lisa plots uit het niets. Ze draait haar hoofd een slag naar mij toe om me beter aan te kunnen kijken.
‘Nja, het is niet officieel we zijn beetje aan het klooien met elkaar, het was niet de bedoeling dat jullie het al zouden weten.’ Ik blijf naar het plafond kijken. ‘We, of nou ja hij, wou het niet overhaasten.’
‘Dus jullie hebben nog niks gedaan.’
‘Op zoenen na niks nee.’
‘Oh dat had ik weer niet gedacht.’
‘Hij lachte mij uit toen ik zei dat ik seks met hem wou.’
Lisa schiet in de lach.
‘Ach arm kind, je hebt het ook niet makkelijk hè?’ Zegt ze nog na grinnikend. ‘Doe het gewoon zoals ik en blijf single, geen verantwoordelijkheden.’
‘wat heeft dat er mee te maken?’ vraag ik verbaasd.
‘Helemaal niks, maar het is waar.’
‘True true, maar mis je het dan niet?’
‘Wat? Seks heb ik genoeg dat kan met iedereen.’
‘Nee ik bedoel een vriend een levenspartner, iemand om alles mee te delen?’ Ik ga recht op zitten en draai met mijn hele lichaam naar haar toe.
‘Waar wil je heen?’ Vraagt ze en ze knijpt haar ogen wat dichter.
Ik zucht en pluk wat aan de dekens.
‘Ik bedoel, ik ben vier jaar alleen geweest en alle jaren heb ik het gemist om weer in een relatie te zijn, maar ik liet niemand toe in mijn leven, alleen jullie. Ik miste ’s avonds de warme armen om mij heen, ik miste de intieme gesprekken die we voerden als we bij elkaar waren, en de gesprekken aan de telefoon als hij op tour was. Ik miste de cadeau’s.’
‘Je miste Tom.’ Fluistert Lisa. ‘En je mist hem nog steeds.’
Lichtjes knik ik en veeg de traan weg die over mijn wang glijd.
‘Kom hier jij.’ Ze trekt mij tegen zich en streelt over mijn haar. ‘Huil maar, gooi alles er maar uit.’
‘Ik wil hem terug Lisa.’ Snik ik.
‘Dat heb je altijd al gewild, liefje.’ Ze laat zich achter over vallen en trekt mij mee zodat we naast elkaar op het bed liggen. ‘Maar waarom ben je nu dan met Steef als je nog zoveel voor hem voelt, hij wilt jou ook terug, een plus een is twee.’
‘I-ik weet het niet.’
‘Je maakt het veel te moeilijk voor je zelf.’ Ze duwt mij een stukje van zich af en kijkt me recht in mijn ogen aan. Ze veegt de tranen van mijn wangen. ‘Jij gaat het zo meteen uit maken met Steef en je gaat als de sodemieter achter Tom aan, begrepen.’
‘Ik durf niet.’ Zeg ik zacht.
‘Wat durf je niet? Achter Tom aan of het uit maken met Steef.’
Ik haal mijn schouders op.
‘Weetje wat, ik ga wel achter Tom aan regel jij het met Steef.’
Ik haal mijn schouders weer op. Lisa veegt mijn tranen van mijn gezicht en drukt een kus op mijn wang.
‘Ik ga dat lekkere ding van je zoeken.’ Ze stapt van het bed en even later hoor ik de deur dicht vallen.


Reacties:


Andrea
Andrea zei op 13 sep 2013 - 19:19:
I want more! I want more!!! ^^