Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 22

De return van Joost.

20 sep 2013 - 15:42

1090

2

329



Hoofdstuk 22

Heeeeeyy! Nieuwe chappx reageer svp voor meldingxx

P.O.V Roxy
'Wat blijven Tess en Niall lang weg!' Begin ik, 'wij zijn toch ook weer wakker?' 'Misschien heeft zij nog last van het slaapmiddel..' Zegt Liam. 'Ik ga toch even kijken' zeg ik zacht en loop naar hun kamer. 'Ik open de deur op een kiertje en zie ze allebei slapen.. Oh en ik loop weer terug. 'Ze slapen echt..' 'Ze?' Zegt Zayn. 'Ja Niall is ook in slaap gevallen..' Dan word er op de deur geklopt en Liam rent erheen. 'Ello' roept Jade vrolijk. 'Hoi! Ehm kom binnen!' Zegt Liam en laat haar binnen. 'Welke ober gooit er nou slaapmiddel in een drankje!' Ga ik verder met m'n verhaal. 'Waarschijnlijk dezelfde persoon die die foto heeft bewerkt' zegt Harry wat boos. 'Wie kan er nou zo'n haat op ons hebben? Wat wilt diegene daar godsnaam in bereiken?' Zeg ik met een zucht. Ik zie dat Liam mee wilt denken, maar die Jade probeert hem de hele tijd naar haar te laten luisteren. Ik vind haar nog steeds vreemd maarja laat Liam maar gelukkig zijn. 'Jongens, zullen we maar wat te eten maken het is inmiddels al 7 uur geweest.' Zegt Zayn. 'Goed idee Zayn, zullen we wat gaan halen anders' Zegt Amy. 'Ik stem voor een pizza!' Roept Louis. 'En ik stem ook mee!' Roep ik, pizza gaat er altijd wel in bij mij. 'Ik haal wel pizza van hier om de hoek' zegt Louis. 'Ik loop mee' zegt Zayn. 'En ik ook!' Zegt Amy en ze staan op, pakken geld en lopen de deur uit. 'Tot zo jongens!' Roept Louis nog en Liam & Jade lopen naar zijn kamer. Dan is het stil, ik kruip bij Harry op schoot en hij kroelt door me haar. 'Niet zo boos kijken schatje' 'jawel ik kan er niet tegen dat iemand een neppe foto heeft gemaakt, een valse naam heeft gegeven wat ons zoveel heeft gekost, brand heeft gesticht en jullie bijna heeft vermoord..' Ik zucht het klopt wel. 'Ik weet het Hazz maar het is toch allemaal goed gekomen?' 'Jaja, weet ik, maar ik had me deze vakantie heel anders voor gesteld.' Ik ben stil en we zeggen allebei niets. 'Sorry schatje, ik had het me gewoon even allemaal anders voor gesteld deze vakantie' zegt Harry. 'Ik snap je Hazz, maar vanaf nu gaan we er met ze alle echt een super vakantie van maken! Afgesproken? Diegene die alles geflikt heeft daar gaan we gewoon even niet meer aan denken oke. We moeten juist genieten' Zeg ik en kijk afwachtend naar Harry. 'Hmm oke dan, omdat jij het zegt' zegt Harry met een knipoog en geeft me een kus. Dan gaat de deur weer open het zijn Zayn, Louis en Amy. 'Aan tafel!' Roept Amy. 'Kom schatje er is pizza time!' Zegt Harry en we staan op om pizza te gaan eten.

P.O.V Niall
Ik schrik wakker wow! Ik ben ook in slaap gevallen. Ik zie Tess naast me ook nog slapen. Ik streel door haar haar. Ik moet haar wel wakker maken, anders slaapt ze vannacht niet ben ik bang.. 'Tessie.' Fluister ik zacht. Geen reactie. Hmm en ik begin haar zacht te kietelen waardoor ze wakker word. 'Hey Nialler!' Zegt ze vrolijk. 'Ik denk dat we maar eens uit bed moeten gaan..' Zeg ik schor. Waardoor ze moet lachen. 'Oh Nialler je klinkt zo schattig als ie schor bent.' En geeft me een knuffel. 'Kom' zegt ze gapend 'ik heb honger, hoe laat is het?' 'Ben je nog steeds moe? Vraag ik bezorgd. Ze knikt verlegen. 'Dit is niet zo goed Tessie..' 'Ik kom er wel overheen.' Gaapt ze. 'Oh en het is al half 9!' Ik hoor haar slikken. 'Wow.' En we lopen de kamer in waar iedereen zit. 'Hey!' Roept Tess gapend. 'Heey!' 'Hii' 'heei' 'weer een beetje wakker?' Vraagt Liam lachend. Ze schud haar hoofd. 'Hey Jade!' Zeg ik en zwaai. 'Ello Thess. Jij beterder voel?' Ik voel dat Tess naast me schrikt. Er komt een soort piep uit haar mond. 'Eh Nialler kunnen we misschien ergens anders eten?' Ik zie dat ze een heel serieuze maar bange blik in haar ogen heeft. 'Ehm tuurlijk!' Zeg ik zacht. En sla een arm om haar heen. 'Doei! Tot straks!' Roep ik nog snel. We gaan achter eruit en gaan naar een restaurantje en doen de gordijnen dicht zodat niemand ons ziet. We bestellen snel wat. Tess heeft nog geen woord gezegd.. 'He Tessie wat was er nou net?' Ik zie diezelfde bange blik weer maar zie nu de tranen in haar ogen staan. 'He! Gaat het wel!' En trek haar nu helemaal dicht tegen me aan. Ik zie dat ze op haar lip bijt. 'Ik.. Ik weet wie het..' Dan blijft het even stil. 'Je weet wie wat?' Begin ik zacht. 'Wie het.. Wie het slaap middel erin gestopt heeft!' Ik schrik. 'Echt? Maar dat is toch juist geweldig! Dan weten we wie we moeten hebben!' Ik voel dat ze haar hoofd schud. 'Het kan niet, het mag niet, dit verdient hij niet.' Fluistert Tess zacht in zichzelf. Wil je alsjeblieft zeggen wie?' Zeg ik zacht. 'HET IS JADE!' Roept ze ineens. En springt op mijn schoot en grijpt mijn shirt vast. 'Jade! Dit kan ze niet maken tegenover Liam! Daar is hij veelste lief voor!' Schreeuwt ze uit. Ik zie de tranen in haar ogen staan en trek haar tegen me aan zo strak dat ze niet kan bewegen. Dan hoor ik ineens gesnik. Het is Tess. 'Rustig maar..' We lossen dit op..' Fluister ik zacht en geef haar een kus op haar hoofd. Zou het Jade zijn? Ik kan het niet geloven maar Tess zou nooit liegen.


P.O.V Roxy
Hmm wat is er met Tess. Ik heb haar nog nooit zo gezien.. Ik blijf maar op mijn mobiel kijken ze zijn al een tijd weg.. Jade zit ook nog steeds op de bank, ze zal zo wel weg gaan.. Dan gaat de deur open! Het zijn ze! Ik kijk naar Tess. Ze heeft hele rode ogen, ze heeft gehuild! Ik zie dat Niall zijn armen heel strak om haar heen heeft. Ze zeggen geen woord en lopen gelijk naar hun kamer. Er is echt iets raars aan de hand.. Ik kijk verward om me heen naar de anderen die ook versteld staan. Na 5 minuten komt Niall naar buiten en loopt naar de keuken en komt terug met een glas warme melk, die moet voor Tess zijn denk, daar word ze rustig van.. Ik zie dat hij nog snel een rare blik naar Jade geeft en dan doorloopt.


Reacties:


menepen
menepen zei op 23 sep 2013 - 20:19:
melding


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 20 sep 2013 - 19:40:
MEEELLLDDINNGG