Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 23

De return van Joost.

27 sep 2013 - 20:06

1202

2

316



Hoofdstuk 23

Sorry dat het zo lang duurde maar we hebben het nogal druk met school.. x reageer aub voor meldinggx.

P.O.V Amy
Wat is er toch met Tess, ze had gehuild dat is zeker. Misschien mist ze thuis. Maar die blik van Niall zit me ook niet lekker.. Dan komt Niall naar binnen. 'Eh Amy, Roxy willen jullie misschien even naar Tess?' Zegt Niall, ik zie dat hij het ook moeilijk heeft. 'Tuurlijk!' Roep ik gelijk en spring op. 'Tess!' Roept Roxy en hugged haar. 'Wat is er?' Zeggen we gelijk als we zitten. Tess slikt. 'Ik weet wie het slaapmiddel er in heeft gedaan.' Zegt ze zacht. 'WIE?!' Roepen Roxy en ik tegelijk uit. 'Jade..' Zegt ze zacht. Ik kijk Roxy aan.. 'Dat kan niet Tess' zegt Roxy rustig. 'Nee Tess ze had blond haar..' Zeg ik. 'Jullie moeten me geloven!' Zegt Tess al harder. ''Hoe kan je Liams babe nou beschuldigen!' Roept Roxy. Ik houd me even stil. 'Ja Tess.. Wees blij voor Liam.' Roep ik ineens. 'DAT IS WAT ZE WIL DAT JULLIE GELOVEN!' Schreeuwt Tess nu en rent het bed uit. 'Als jullie me niet geloven kunnen jullie beter gaan!' En houd de deur open. 'Graag! Dit kan je niet maken!' Ik hoor de deur achter ons dicht geslagen worden en Tess nog naar haar bed rennen. Ik zie Niall naar de kamer rennen. 'Je gelooft haar toch niet echt?!' Vraag ik. 'Ik geloof haar, zouden jullie ook eens moeten doen.. Dan valt de helft van deze horror op zijn plaats!' Roept Niall. 'Je gelooft haar alleen omdat ze Fluff is!' Roept Roxy nog na. 'Wat was er Rox?' Vraagt Harry. 'Niks. Een stom iets. Kom we gaan slapen.' Zegt Roxy en loopt door naar hun kamer. 'Ik ga ook. Doei.' Zeg ik snel en loop weg.

P.O.V Tess
Ik sla de deur dicht, spring op het bed en barst in tranen uit. Waarom geloven ze me niet! Ik hou echt van Liam hij echt één van mijn beste.. Ik hoor de deur na een tijdje open gaan. 'Ga weg!' 'Ik ben het..' Zegt Niall zacht. Ik kijk niet op maar zeg niets meer. Hij gaat naast me liggen op bed en port in mijn zij. 'Niall nee!' Probeer ik boos te zeggen. Maar lukt niet echt.. 'Waarom geloven ze me niet?' Zeg ik zacht. Ik hoor dat Niall stil blijft. Ik kijk op 'Jij gelooft me toch wel?' Vraag ik een beetje angstig. 'Jaa ik geloof je!' Ik haal opgelucht adem.
'Ik heb nog iets voor je..' Zegt Niall zacht en loopt naar zijn tas. Hij haalt er een hele zak Maoam uit. Hij gaat naast me zitten. 'Ik had dit bij me voor als je het nodig had en dat is nu.' En geeft me een snoepje. 'Omg dankje Nialler! Je kent me te goed! Roep ik en knuffel hem. 2 snoepjes verder begin ik alweer te gapen. 'Ga maar lekker slapen Tessie.' Zegt Niall met een knipoog. De volgende ochtend is Niall weg. 'Nialler?' Zeg ik zacht. Hij is vast binnen.. Ik ga wel niet, iedereen is vaat boos op me.. Ik loop wat rond door de kamer en doe wat overslagen, dan gaat de deur open en komt Niall met drie borden aangelopen. 'Goedemorgen! Ik heb pannenkoeken!' Roept hij vrolijk. Ik kijk naar Niall en moet keihard lachen. 'Haha Niall! Heb je in je onderbroek pannenkoeken gebakken?' Zeg ik lachend. 'Ja' zegt hij ook lachend. Ik leg een deken op de grond. 'Dankje Nialler!' Zeg ik wat verlegen. 'Graag gedaan ik dacht al dat je niet daar wilde eten.’ Ik schud mijn hoofd. Als de pannenkoeken op zijn ga ik boven op hem liggen. 'Bedankt dat je me altijd helpt Nialler.' Zeg ik zacht en geef hem een kus. 'Niets te danken..' En hij slaat zijn armen om me heen. 'En ga nooit meer pannenkoeken bakken in je onderbroek, je bent van mij.' Zeg ik lachend. En geef hem nog een kus op zijn neus.

P.O.V Roxy
We zitten met zijn allen in de woonkamer, alleen zonder Tess en Niall, zouden ze niet mee eten? Is niets voor hun niet te eten. Misschien durft Tess niet omdat we gister ruzie hadden.. Lekker volwassen weer Tess. 'Laten we maar gewoon beginnen..' Zegt Amy zacht. 'Oke eetsmakelijk!'
Ik heb er vannacht nog eens over na gedacht.. Ik wil Tess echt geloven maar ik kan het gewoon niet.. Het kan niet Jade zijn! Zijn haar zit nog wat warrig misschien zijn ze pas net wakker! En is ze niet boos! Hij loopt wat ongemakkelijk naar mij. 'Roxy, je moet Tess geloven..' Zegt Niall zacht. 'Ik wil wel mar het kan gewoon niet..' 'Hmpf.. We zullen het samen bewijzen..' En hij loopt weer terug. 'Wat was er?' Vraagt Harry zacht. 'Nee' ik schud mijn hoofd. 5 minuten later gaat de deur open en lopen Tess en Niall naar buiten. 'Goedemorgen Tess!' Roept Liam vrolijk. 'Goedemorgen Li.' Zegt Tess met een voorzichtige glimlach. Ze loopt even naar hem toe en geeft hem een knuffel. 'Het spijt me..' En ze lopen naar buiten. Ze meenden het toch niet echt van het bewijs? Dat is veelste gevaarlijk! En waarom zei ze dat het haar spijt? Zou ze bedoelen van Jade? Ik zie Liam ook een beetje verward kijken.

P.O.V Niall
We lopen naar buiten maar waren over de fans vergeten. Ik wil doorlopen maar Tess houd me tegen. ‘Kom’ en ze trekt me mee. ‘Ga even met dit meisje op de foto! Ze is zo schattig! Wil je op de foto meisje?’ zegt ze met een glimlach. Het meisje knikt. ‘Kom maar.’ En Tess maakt de foto. Zo regelt ze er nog een paar en gaan we echt weg. We rijden naar het hotel.. ‘Niall wacht! Ik weet geloof ik hoe ze heet..’ Zegt ze zacht. ‘Echt?’ ze knikt. ‘Ik wilde haar bedanken omdat we het drankje van de bar kregen. En toen las ik haar naam.. Ik weet haar voornaam niet meer.. maar haar achternaam wel! Daar schrok ik namelijk van. Het was Crowndale!’ ‘Laten we het vragen bij de balie!’ roep ik en we rennen samen naar binnen. ‘Hallo, waar kan ik jullie mee helpen?’ Zegt de vrouw achter de balie. ‘Weet u misschien of hier iemand werkt die Crowndale heet? We eh, zijn opzoek naar haar nicht..’ zeg ik zielig. ‘Dat zou ik even voor u moeten opzoeken meneer Horan.’ ‘U kent mij?’ zeg ik zacht. ‘Tuurlijk! One Direction toch?’ ik knik. Ik zie Tess diep adem halen. ‘Weten jullie al hoe de brand ontstaan is?’ zegt ze snel. ‘Waarschijnlijk is er een lamp oververhit geworden denken we..’ ‘Ik weet wel zeker van niet..’ zegt ze heel zacht. ‘Je denkt toch niet?’ vraag ik angstig. Tess knikt. ‘Wilt u het alstublieft voor ons opzoeken? Wij gaan wel even daar zitten.’ En ik neem Tess mee. ‘Je bedoelt..’ zeg ik zacht. ‘Tuurlijk! Waarom zou ze anders slaapmiddel in ons drankje doen! Als wij in slaap vielen, en door de brand heen sliepen, moesten jullie wel naar binnen. Ze wisten dat jullie dat zouden doen! Hij hoopte dat wij of dood gingen, dat jullie het niet meer aan konden of dat jullie zelf verbranden!’ En ze barst in tranen uit. ‘Ze willen ons dood hebben!’ zegt ze door haar tranen door. Ik druk haar tegen me aan. ‘Rustig maar.. het komt echt goed. Ik beloof het je!’


Reacties:


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 27 sep 2013 - 23:49:
awhh melding!!!


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 27 sep 2013 - 20:14:
Awwwhhh snel verder!

Xx