Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » all about us... » hoofdstuk 13

all about us...

14 okt 2013 - 13:04

386

2

304



hoofdstuk 13

hey! ik vanaf dit hoofdstuk foto's bij de hoofdstukken plaatsen met outfits, personages, huizen enz. (of julie het nou leuk vinden of niet) xx veel leesplezier Waarschuwing, lezen op eigen risico is best wel een heftig hoofdstuk al zeg ik het zelf

Het is inmiddels al een paar dagen verder en Sofia is weer thuis, ze ligt nu op haar kamer en ik hoop eigenlijk dat ze slaapt. Ze moet veel rusten en we moeten proberen niet te vaak langs te lopen en binnen te komen, want dan wordt ze te snel afgeleid. Ik zit er nog steeds erg mee dat dit nu net Sofia heeft moeten overkomen. Ik vindt het ook echt erg voor Sam en Evan dat het nu net daar moest gebeuren.

Wat kan ik doen? is er iets dat ik kan doen om het minder erg te maken? Dan schiet me iets te binnen. Ik loop zachtjes door de woonkamer naar de keuken een andere weg om daar te komen is er niet. Evan en Remy zitten tv te kijken. Madison Danielle en Eleanor zijn even naar onze manege. Zo stil mogelijk sluip ik verder naar de keuken, ik maak een van de keukenlades open. Mijn hand gaat automatisch naar het mesje dat er ligt, voorzichtig stip ik het onder Harry's sweater. Ik loop weer zachtjes via de woonkamer naar boven naar de badkamer. ik sluit de badkamerdeur. Ik voel tranen over mijn wangen rollen. Ik laat ze gaan. Het heeft geen zin meer om me sterk te houden. Het heeft geen zin meer om mijn tranen weg te drukken en mijn verdriet van de afgelopen dagen te verbergen. Het heeft gewoon geen zin. Mijn leven heeft geen zin meer zonder Sofia. Ik haal het mesje onder de sweater vandaan. En ik zet het mesje op mijn linkerpols, met trillende handen druk ik het mesje steeds steviger tegen mijn huid aan. Ik haal diep adem en snijdt mezelf dan "voor Sofia" fluister ik tegen mezelf. Ik kijk weer naar mijn pols. Er staat een dunne rode lijn op mijn linkerpols. Al snel druppelt er bloed uit. De bloeddruppels en tranen mengen zich op de badkamervloer. Het lucht wel op, alsof al het ongelukkige mijn lichaam uitstroomt via de bloeddruppels. Ik hal het mesje nog eens door mijn pols. Nu staat er nog een dunne rode lijn op mijn linkerpols. "het spijt me" zeg ik tegen mezelf als ik het mesje dieper in mijn vel zet. snel trek ik het naar de andere kant van mijn pols. Een steek van pijn gaat door mijn pols heen.


Reacties:


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 14 okt 2013 - 22:02:
ohoh dit is niet best snel verder !

meldingg!


1Dlovez
1Dlovez zei op 14 okt 2013 - 16:55:
Ohhhhh