Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 29

De return van Joost.

2 nov 2013 - 14:37

1239

2

294



Hoofdstuk 29

Heeee! Nieuwe chap! reageer voor een meldinkje! Morgen komt de SOML video uit! can't waitttx

P.O.V Niall
Degene die dit geflikt heeft gaat er aan! Hij komt hier niet mee weg. Ik ben zo boos. Ik voel dat Tess weer wat rustiger is haal ik haar rustig van me af. 'Tess, wie heeft dit gedaan?' Het blijf even stil. 'Tess, vertel het me alsjeblieft!' Vraag ik nu bijna smekend. 'Ik kan het niet..' Zegt ze bijna onhoorbaar. 'Waarom niet?!' Zeg ik. 'Zijn maten doen jou, mij en de anderen wat aan.' Zegt ze met tranen in haar ogen. 'Tess, zeg het me alsjeblieft! Anders kan hij hier nooit voor boeten!' Ik zie dat ze op haar lip bijt. 'Please?' Zeg ik zacht. 'Je mag het niemand vertellen!' Zegt Tess zacht en ik knik. Ze verteld het hele verhaal. 'Oh Tess ik had je nooit alleen moeten laten! Kijk wat hij met jou gedaan heeft!' Zeg ik met tranen in mijn ogen. 'Ik ben het slechtste vriendje ooit!' Roep ik. 'Niall James Horan stop! Je bent het aller leukste, liefste, grappigste en beste vriendje dat er bestaat! Wat zou ik zonder jou moeten?' En ze slaat haar armen om me heen. 'Ik hou van je Tess..' Zeg ik zacht. 'Ik ook van jou Nialler.' Zegt Tess en glimlacht verlegen. Ik zie dat ze moeizaam uit het bed klimt. 'Hoho! Waar denk jij heen te gaan?' 'Ik moet even zalf tegen de pijn smeren..' Zegt ze kreunend van de rugpijn denk. 'Ik pak het!' En ik til haar op en leg haar onder de dekens en stop haar in. 'Ik ben niet ziek Horan!' Roept ze lachend. 'Hoe ziet het er uit?' 'Het is een oranje met paarse tube. Het zit in mn toilettas!' Zegt ze en ik ren naar de badkamer. Ik zoek haar toilettas en pak de tube. En ik ren terug. 'Tadaaa!' Roep ik als ik weer binnen kom. Ze zit alweer buiten de dekens. 'Wil jij het misschien smeren?' Vraagt ze met een pruillip. 'Haha tuurlijk Tessie!' 'Dankje Nialler.' Zegt ze glimlachend. En trekt haar shirt uit. 'Wow babe! Ik was hier niet op voorbereid! Kon je me niet waarschuwen?' Roep ik grijnzend. 'Gek!' Roept ze lachend en gooit haar shirt in mijn gezicht. 'Smeer nou maar!' Roept ze lachend en gaat languit op bed liggen. Ik smeer het snel in en help haar met haar shirt aantrekken. 'Dankje Nialler.' Zegt ze en geeft me een knuffel. 'Dan komt Louis naar binnen gerent. 'We gaan zwemmen over een half uur! Snel snel!' En rent weer weg. 'Wil je thuis blijven?' Vraag ik bezorgd. 'Hoezo? Echt niet! Ik heb pijn, maar ik vind zwemmen te leuk! En deze crème werkt als het goed is in een half uur!' Zegt Tess snel. 'Haha oke! Als je maar voorzichtig bent!'

P.O.V Roxy
Om 7 uur stipt staat iedereen klaar en lopen we naar beneden, we hebben Jade naar huis gestuurd, we kwamen toch niet verder, en als ze er klaar voor was zou ze terug komen. Ik loop hand in hand met Harry en frummel met zijn vingers 'Hebben we er zin innn?' Roep Louis vrolijk. 'Tuuurlijk Lou!' Roept Harry. In de lobby moeten we even wachten. 'Oh shit!' Hoor ik Tess zacht zeggen en zie de bal weg rollen. Tess loopt er zacht op af. 'Stop! Laat mij maar!' Roept Niall en rent erop af. Huh? Kan ze hem zelf niet pakken. 'Alstublieft madam!' Zegt hij grijnzend. 'Haha! Aapie..' En aait over zijn hoofd. 'Guyss! Komen jullie nog?!' Roept Louis vanuit de deur en we lopen naar hun toe. Amy, Tess en ik gaan naar de dameskleedkamer en de jongens naar de andere, ik doe eerst even mijn haar en doe daarna mn shirt uit. 'Al klaar ladies?' Roept Niall. 'Horan! Niet iedereen is zo snel als jou!' Roept Tess lachend terug. 'Hmm schiet nou maar op!' Roept hij licht geïrriteerd terug. We kleden ons snel om en gaan naar binnen. 'Wow!' Breng ik uit. 'Het is mooi he?' Zegt Harry zacht die van achter aan komt lopen en zijn hoofd op mijn schouder legt. 'Kom.' Zegt Harry glimlachend en trekt me zacht mee naar het bubbelbad waar Zayn, Amy en Liam al zitten. 'Hey guys!' Roept Harry opgewekt. 'Komen jullie ook gezellig bubbelen?' Zegt Zayn met een knipoog. 'Uhm, ik denk het?' Zeg ik lachend.

P.O.V Tess
Niall en ik rennen gelijk naar de glijbaan. We rennen de trap op er is natuurlijk niemand in het zwembad dus kunnen we gelijk door. Ik ben er als eerst en duik de glijbaan in, er schiet een pijnscheut door mn rug maar ik probeer het te negeren. Na de laatste bocht vlieg ik als eerst de glijbaan uit, en daarna vliegt Niall boven op me. Fuckkk. Ik zwem naar de zijkant en hou me vast aan de rand. 'Gaatie?' Hoor ik Niall zacht en hij wrijft zacht over mn rug. Ik knik zacht. Dan horen we geschreeuw uit de glijbaan komen en zien we Liam uit de glijbaan komen. 'Wat is er gebeurt?!' Roept Liam. 'Nee niks, we ehh, we maakten een botsing..' Zegt Niall zacht. Ik knik. 'Kom we gaan nog een keer.' Zeg ik en knipoog naar Niall. We lopen dit keer rustiger maar toch ik ga dit keer als laatste. Als ik er uitkom zie ik de jongens al wachten. We klimmen het bad uit en lopen naar de anderen die met een bal aan het spelen zijn. 'Guys! Help ons! Harry, Roxy en Amy maken ons in!' Roept Louis overstuur. Liam en Niall duiken er gelijk in. 'Tess?' Roept Louis met een pruillip. 'Ik kom zo!' Roep ik en probeer te glimlachen. Ik loop snel naar mn tas en neem snel een aspirine in.. Alles doet pijn..

P.O.V Liam
'Eindelijk! Daar komt onze redding!' Roept Louis als hij Tess terug ziet lopen. Nu is het; Louis, Zayn, Niall en Tess tegen Harry, Amy, Roxy en mij. We doen zo'n spel dat je de bal van elkaar moet afpakken. 'Hazz hier!' Roep ik hard. Harry gooit de bal maar komt niet ver genoeg en Niall pakt snel de bal af. Hij gooit hem naar Louis. Dan wilt Louis hem naar Tess gooien maar hij gooit ver over haar heen. En Tess en ik zwemmen er tegelijk heen. Ze probeert me weg te duwen maar dat lukt niet. Dan schop ik haar perongelijk als ik zwem en we stoppen met zwemmen. 'Sorry gaat het?' Ik zie dat ze op haar lip bijt en zacht knikt. 'Hier jij mag de bal.' Zeg ik met een knipoog. 'Dude wat doe je!' Roept Harry geïrriteerd. 'Sorry man, ze was te snel!' Roep ik terug. Tess gooit de bal naar Louis. En ik zwem alvast naar Niall om hem te verdedigen. 'Niall vang!' Roept Zayn. En ik zwem nog harder naar Niall toe. Ik kom aan bij Niall net als hij wilt gooien. 'Te.. Fuck!' Roept Niall, laat de bal in het water vallen en zwemt weg. 'Huh?' Ik kijk om en zie Tess ook weglopen met haar hand op haar rug. 'Ehm, wij gaan alvast naar boven! We eh, hebben honger!' Roept Niall naar ons. 'Ehm oke?' Zeg ik zacht. Zo hard schopte ik toch niet? 'Oke, dat was raar..' Zegt Amy zacht. 'Wat zou er toch aan de hand zijn?' Zegt Roxy verward. Er is hier iets mis.. Iets goed mis.. Ik kom er wel achter. 'Ehm zullen we nog een potje doen?' Stelt Louis voor. 'Wij willen Amy!' Roept hij er snel achteraan. En we doen nog een potje.


Reacties:


vita
vita zei op 2 nov 2013 - 20:45:
melding moet ik dit steeds zeggen of niet?


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 2 nov 2013 - 18:25:
MELDING DIT IS ZO VERSLAVEND