Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 30

De return van Joost.

3 nov 2013 - 18:52

1219

1

360



Hoofdstuk 30

Heeeeey! Hoofdstuk 30 alweer wow! Ik was bezig met een einde te schrijven, maar we zijn al 10 hoofdstukken verder en hij is nog lang niet af haha! XX OMG STORY OF MY LIFE CLIP IS PER-FECT! HIJ IS AMAZING LOVE IT,

P.O.V Niall
Fuck fuck fuck. Ik ren snel naar Tess die zich in haar handdoek wikkelt. Ik zie dat ze moet huilen. 'Oh Tessie kom hier.' En knuffel haar voorzichtig. 'Kom we kleden ons snel om en dan gaan we naar boven.' Ik help Tess met aankleden en we lopen door naar boven. 'Ga maar in bed liggen, misschien dat dat helpt.' Zeg ik met een knipoog. Ze knikt en loopt naar onze kamer. Ik loop naar de keuken en maak wat warme thee. Als het klaar is pak ik nog een pak koekjes en loop naar onze kamer. 'Hier.' Zeg ik en geef haar een mok. 'Dankje Nialler.' Zegt ze glimlachend. Ik klim naast haar in bed en ga tegen haar aanzitten. 'Waarom heeft hij je dit aangedaan..' Zeg ik zuchtend. Tess haalt haar schouders op. Hij maakt me zo boos.. hoe durft hij aan MIJN meisje te komen.. 'Rustig maar Nialler het komt wel goed, we komen er wel uit.' Zegt ze zacht. Hoe kan ze hier nou zo makkelijk over denken! We kijken wat tv en eten de koekjes. Maar al snel begint Tess te geeuwen als we de thee op hebben. 'Kom ga lekker slapen, daar word je beter van.' Zeg ik met een knipoog. Ze knikt en gaat liggen. Sinds vanmiddag is ze wel stil geworden zeg.. Ik streel wat door haar haar, maar ze valt al snel in slaap.

P.O.V Roxy
Na een uurtje lopen we met zn allen naar boven. Wat er met Tess en Niall aan de hand was geeen idee.. Harry gooit de deur open en roept; 'helleeeu! Daar zij...' Hij valt even stil. 'Ze zijn er niet?' Zegt hij verward. 'Ze gingen toch naar boven?' Vraag ik. 'Hoelaat is het eigenlijk?' Vraagt Liam. 'ehm rond 10 uur geloof ik!' Antwoord ik. 'Ze zullen zo wel terug komen.' Zegt Louis. We gooien snel onze kleren in de kamers en gaan lekker voor de tv hangen. 'Hey jongens!' Ik kijk om en zie Niall in de deur opening staan. 'Hey Niall! Waar kom je vandaan?' Vraagt Liam verrast. 'Uit mijn kamer? Hoezo?' Zegt Niall een beetje verward. 'Oh nee we waren jullie kwijt!' Zegt Harry. 'Waar is Tess?!' Vraagt Liam er snel achteraan. 'Die ligt al te slapen, ze eh voelde zich eh gewoon niet lekker.' Zegt hij wat stotterend. Ik frons mijn wenkbrauwen en blijkbaar ziet Harry dat. Hij wrijft met zijn vingers over mijn rimpel tussen mijn wenkbrauwen. En schud zijn hoofd. 'Maar we weten nog steeds niet wie dit gedaan heeft!' Roept Harry ineens. 'Het lijkt erop dat dit weer nergens op uit loopt.' Zegt Zayn zacht. 'We moeten er achter komen!' Roep ik. 'Het gaat niet lukken. Hij gaat..' Niall stopt ineens met praten en staat op. 'Ik ga slapen.' Harry staat ook op en loopt achter hem aan. 'Niall.. Weet jij hier meer van?' Het is even stil. Waarna Niall zucht. 'Nee. Natuurlijk niet.' Hij trekt zich los en loopt door naar zijn kamer. Weer zo'n rare actie.. 'Wat zou er toch met hun aan de hand zijn..' Zegt Liam zuchtend. Ik haal mijn schouders op. 'Kom we gaan slapen, we zien morgen wel verder..' Zeg ik. 'Inderdaad..' Zegt Liam zacht. 'Het zwemmen was gezellig jongens! Truste' zegt Harry en pakt mijn hand. We kleden ons snel om en gaan in bed. Ik kroel wat door zijn haar. 'Ik hou van je Rox.' Zegt Harry. 'Ik ook van jou Hazz.' Zeg ik glimlachend en we vallen al snel in slaap.

P.O.V Tess
Ik word vrolijk wakker en rek me uit, yes! De rugpijn is weer een stuk minder, alleen mijn polsen zijn nog wat blauw. Ik klim uit bed en trek snel een hoodie van Niall aan die op een stoel ligt en loop de kamer in. Hmm iedereen slaapt nog. Eigenlijk hebben we haast nooit op het balkon gezeten, ik loop naar het balkon en doe de deuren open. Wauw wat is het mooi! Er staan wat stoelen en ik ga lekker zitten en geniet van het uitzicht. Na een kwartiertje; 'Hey!' 'Ik had niet gedacht dat er al iemand wakker was!' Zegt Liam lachend als ik omdraai.' 'Hey Li!' Zeg ik opgewekt. Het is even stil. 'Tess, vertel me wat er is gebeurt. Ik zag wel dat het niet goed ging met Niall. En met jou al helemaal niet.. Je polsen?' Zegt hij ineens dood serieus. Ik wist dat ik het niet verborgen kon houden.. Al helemaal niet voor Roxy en Liam.. Ik probeer zijn vraag te negeren en kijk weg. 'Tess?' Ik kijk naar Liam, hij kijkt me doordringend aan, ik voel de tranen branden in mijn ogen. 'Ik kan het niet..' Zeg ik zacht en staar naar de grond. 'Wat kan je niet?' Vraagt hij zacht en legt zijn hand op mijn schouder. Ik begraaf mijn hoofd in mijn handen en probeer mijn tranen in te houden. Liam legt zijn armen om me heen en trekt me in een knuffel. 'Wat is hier aan de hand?' Hoor ik ineens een bezorgde stem, het is Niall. Liam laat me los en kijkt naar Niall. 'Wat is er gisterochtend gebeurt?' Vraagt hij opnieuw, nu aan Niall. Niall kijkt verschrikt naar mij. 'Vertel het maar..' Zeg ik zacht en loop naar de badkamer. Even lekker douchen..

P.O.V Liam
HOE KAN HIJ DIT DOEN. Zij.. Hij.. Dit.. Ik kom niet eens meer uit mijn woorden. Ik zie de badkamer deur opengaan, ren naar Tess en trek haar in een knuffel. 'Waar was dat voor?' Vraagt ze glimlachend. 'Dit verdiende je gewoon niet..' Zeg ik zacht. Ik zie haar gezicht een beetje betrekken en ze haalt haar schouders op. 'Waar is Niall?' Vraagt ze en staart naar de grond. 'Nog op het balkon.' Zeg ik met een knipoog. 'Kom we maken wat lekkers voor hem!' Zegt ze weer vrolijker. En ze rent naar de keuken. Ze pakt wat croissantjes met jam en kaas en 3 glazen jus d'orange. 'Zoo nu word Nialler hoop ik wat minder bezorgd!' Zegt Tess met een brede glimlach. 'Ik snap wel dat hij bezorgd is..' Mompel ik. 'Wat zei je?' Vraagt Tess terwijl ze alles op een dienblad zet. 'Eh niets..' Zeg ik zacht. En we lopen naar het balkon. Tess loopt voor en ik heb het dienblad. 'Niaaaller!' Roept Tess vrolijk en knuffelt Niall. 'We hebben een ontbijtje voor je!' En ik zet het dienblad op de tafel. Als we klaar zijn met eten zitten we nog even aan tafel. 'Ik denk dat jullie dit aan de anderen ook moeten zeggen..' Zeg ik. 'We blijven hier nog maar 2 dagen en we moeten weten wie het gedaan heeft..' Ik zie dat Tess en Niall hun schouders ophalen. 'Wat nou als hij ons echt wat aan doet?' Vraagt Tess dan zacht. 'Maar nu vind ik dat hij echt te ver is gegaan.. Hij heeft ons allemaal pijn gedaan.. Op Louis en Amy na dan.. Misschien zijn zij hierna wel aan de beurt..' 'Trouwens, we weten Niet eens wie het was..' Zegt Tess zuchtend. 'Toch moet je het zeggen..' Zeg ik zacht. 'Liam heeft gelijk.. Ze zullen er vroeg of laat toch achterkomen..' 'Hmm.' Hummelt Tess. 'Wij helpen je wel.' Zegt Niall en strekt zijn armen naar Tess. 'Hug me!' Roept Niall waardoor ik moet lachen en Tess loopt naar hem toe en word in een stevige knuffel getrokken.


Reacties:


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 3 nov 2013 - 20:04:
MELDING!