Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 31

De return van Joost.

10 nov 2013 - 18:51

762

1

247



Hoofdstuk 31

hey hey. nieuwe chap! beetje kort, sorry! xx.

P.O.V Harry
Er word op de deur geklopt. 'Hey jongens, willen jullie even naar de woonkamer komen?' 'Ehm tuurlijk!' Antwoord Roxy. Ik kijk haar vragend aan en ze haalt haar schouders op. We klimmen uit bed en lopen snel naar de woonkamer. 'Goedemorgen guys!' Roep ik vrolijk. 'Heyy!' 'Ga maar zitten en pak een broodje en wat te drinken!' Zegt Tess die weer bij Niall op schoot klimt. 'Oke, nu jullie hier allemaal zijn, we moeten jullie wat vertellen..' Zegt Niall en kijkt Tess aan. Mijn ogen worden groot. 'Wacht. Tess, ben je zwanger?' Roept Roxy. Ik dacht precies hetzelfde. Ik zie Tess schrikken. 'Neee! Wacht wat? Nee!' Roept ze snel en Schud haar hoofd. Ik haal opgelucht adem. 'Awkward' zegt Niall zacht waardoor we moeten lachen. 'Oke, back to the point.. Misschien hebben jullie gemerkt dat ik gister niet helemaal mezelf was..' Zegt ze zacht waarna ze het hele verhaal verteld. 'Wow, heavy Tess..' Zeg ik zacht. 'Goed gedaan.' Zegt Liam met een knipoog en wrijft over haar rug. Iedereen is een beetje in shock en zeggen allemaal niets meer. 'We moeten hem echt vinden..' Zegt Roxy bozig. Ik leg mijn arm om haar heen. 'Hoe vaak gaan we dat godver nog zeggen! Altijd zeggen we moeten hem vinden.. Maar hoe? Dat mag Joost weten!'

P.O.V Tess
‘Dat mag Joost weten?’
-Flashback-
…'Gaat het wel?' Vraagt Niall. Ik bijt even op mijn lip. 'Ja maar ik heb het gevoel dat we gevolgd worden..' 'Wat?' Hij kijkt snel om zich heen. 'Kijk! Links in de bosjes zit iemand.' Zeg ik zacht. 'Met een camera.' 'Vast paparazzi.' Zegt Niall en trekt me mee. 'Wat nou als dit haar baas is?' Zeg ik zacht...
-nog een flashback-
…'Kom laten we er op proosten' zegt Roxy. We pakken onze glazen en we staan in een kringetje, Niall slaat zijn arm om me heen, 'Op het nieuwe stel!' Roept iedereen. 'En op de geweldige vakantie!' Zeg ik er nog achteraan. 'En op deze geweldige vakantie' roept de rest er dan ook nog achteraan en dat was het zeker een geweldige vakantie!
*triltril* sms'je: ‘Ik krijg jullie nog wel..’ …
Ik spring van Niall schoot. 'Gaat het wel?' Vraagt hij zacht. 'Zeg dat nog eens?' Zeg ik snel. 'Gaat het wel?' Zegt hij verward. 'Nee daarvoor!' 'Ehm dat mag Joost weten?' 'Dat is het! Tuurlijk! Waarom ben ik hier niet eerder op gekomen!' Roep ik bijna boos. Dan zie ik dat iedereen mij verward aankijkt. 'Wat bedoel je?' Vraagt Harry verward. 'Ik weet wie dit allemaal geflikt heeft..' Zeg ik. 'Wie? Ik zal hem krijgen!' Zegt Niall boos. 'Rustig..' Ik ga weer op zijn schoot zitten en geef hem een knuffel. 'Maar ik snap het niet..' Zegt Amy zacht. 'Ehm, vorig jaar waren we samen op vakantie, remember?' Iedereen knikt. 'Tuurlijk! Maar wat heeft dat hiermee te maken?' Vraagt Harry. Ik zucht. 'JOOST mag het weten. Snap je het nu?' 'Je denkt dat Joost het was?' Zegt Louis verward. Ik knik. 'Waarom?' 'Oh kut, dit heb ik jullie nooit verteld..' Zeg ik zacht en kijk naar de grond. 'Toen bij het kampvuur.. Kreeg ik nog een laatste sms, maar ik wilde jullie er niet last mee vallen..' 'Huh! Maar.. Wat stond er in dan?' Zegt Niall verward. Ik pak mijn mobiel en zoek tussen de foto's naar een printscreen. Als ik hem heb gevonden laat ik het zien.

P.O.V Roxy
'Maar dat is geen bewijs toch?' Zeg ik. 'Het is een begin, heb je die foto nog Rox van gister?' Ik schud mijn hoofd. 'Oh naja ik wel. Als je nu nog een keer kijkt.' En Tess geeft haar mobiel aan Amy. 'Wow! Inderdaad, hij heeft alleen een baard en zijn haar laten groeien!' Roept Amy. 'Dat IS Joost!' Roept Louis verrast. Tess zucht. 'Wat is er baby?' Zegt Niall en staat ook op. 'Nee niets, ik dacht gewoon dat het beter zou voelen als we erachter kwamen wie het gedaan had..' Zegt ze zacht. 'Maar het is toch geweldig! We kunnen hem nu echt aangeven!' Zegt Niall op gewekt. Tess schud haar hoofd. 'Weet je dan niet meer wat hij zei?' Zegt ze zacht. 'Ik heb eigenlijk al teveel gezegd..' 'Je weet dan we hem echt moeten aangeven Tess..' Zegt Liam. 'Hmm. Ik ga even naar buiten.' Zegt Tess terwijl ze naar de sleutel loopt en naar buiten gaat. 'Dude, ga je niet achter haar aan?' Roept Zayn naar Niall die er een beetje verslagen bij zit. 'Nee.. Ze wil dit zelf oplossen.' Zegt hij zacht. 'Klopt zo is ze nou eenmaal, maar ze zal toegeven en aangifte doen.' Sta ik Niall bij.


Reacties:


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 10 nov 2013 - 22:26:
niccccee meeelldingg!