Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Meant To Be - Harry Styles » Chapter Twenty

Meant To Be - Harry Styles

16 nov 2013 - 0:06

1140

9

905



Chapter Twenty

Hellooooo people. Ja iknow ik moet me schamen dat ik zoooooo lang niks heb gepost maar door die *** school heb ik er gewoon echt geen tijd voor. Als er vrijwilligers zijn die mijn school in brand willen steken zodat ik een tijdje niet naar school hoef; graag! Ik zal echt mijn best doen om wat vaker te posten... Dit hoofdstuk is speciaal voor lovelouis omdat ik 7 privéberichten en 3 reacties in mijn gastenboek heb gekregen van haar wanneer ik weer een hoofdstuk zou posten. Nou hier is ie dan meis geniet ervan :)! Ik heb trouwens nog van een paar andere mensen privéberichten gehad. Ik wist echt niet dat mensen mijn fanfiction echt zo leuk vonden. Ik werd er super blij van jongens heel erg bedankt xx Ik heb trouwens mijn verhaal ook op wattpad online gezet, na een paar dagen voeg ik de hoofdstukken er 1 voor 1 aan toe voor de mensen die het fijner vinden om via wattpad te lezen: http://www.wattpad.com/29967782-meant-to-be-harry-styles En hebben jullie tickets voor het concert?!!! Ik ga op 25 juni :) Ik ben super blij dat er een data bij is gekomen want eerst had ik geen tickets kunnen regelen voor 24 juni laat me weten wanneer jullie gaan! xx Image and video hosting by TinyPic

Ik keek met grote ogen naar de jongen die voor mijn neus stond. Hij had een zwarte sweater aan met daaronder zwarte jeans en zwarte boots. Hij had zijn capuchon op en zijn handen had hij in zijn zakken verstopt. Hij keek me recht in mijn ogen aan. Je merkte dat hij dronken was, hij kon nauwelijks staan.
"Amelie, ik... Het spijt me, ik zou zoiets nooi-"
Ik legde mijn vinger op zijn roze lippen.
"I know everything Harry." Mijn stem trilde.
Ik keek Harry diep in zijn ogen aan. Ik pakte hem vast en drukte mijn lippen op de zijne. Dit had ik zo erg gemist. Zijn lippen voelden warm aan.
Hij pakte mij bij mijn middel vast en liep naar binnen terwijl we nog aan het zoenen waren. Ik moest oppassen dat ik niet achterover zou vallen, maar ook al zou dat gebeuren, dan zou Harry mij kunnen opvangen. Ik voelde een gevoel van geluk van binnen en ik voelde hoe de vlinders door mijn buik fladderden.
Harry gooide de deur dicht, pakte me bij mijn dijen vast en tilde me op zodat ik mijn benen om zijn middel kon slaan. Ik ging met mijn handen door zijn krullen. Harry stopte even met zoenen en keek me aan.
"De trap op, de eerste kamer links," antwoordde ik hijgend.
Hij keek me weer diep in mijn ogen aan en ik voelde hoe hij weer zijn warme lippen op de mijne drukte. We begonnen steeds wilder te zoenen toen Harry mijn slaapkamerdeur open gooide.
Hij drukte me tegen de muur aan en ging langzaam met zijn hand onder mijn shirt terwijl ik steeds wilder met mijn vingers door zijn haar ging. Hij trok mijn shirt ruw uit en liep naar het bed. Vervolgens legde hij me op bed neer en ging langzaam boven op me liggen.
Ik voelde hoe de bobbel in zijn broek tegen mijn broek aan scheurde.
Ik ging zorgvuldig met mijn hand onder zijn shirt, voelde aan zijn prachtige lichaam en trok vervolgens zijn shirt uit. Nu lag hij boven op mij met zijn blote bovenlichaam, het voelde warm aan.
Nu was het Harry zijn beurt om mijn broek uit te trekken. Hij volgde langzaam zijn weg over mijn bovenlichaam naar de knoop van mijn broek terwijl hij zich omhoog hield door middel van zijn rechterhand die hij plat naast mij op het bed had gezet. Hij deed eerst mijn knoop los, daarna ritste hij mijn broek open en vervolgens trok hij mijn broek uit die hij op de grond naast mijn nachtkastje gooide boven op de andere hoop kleding.
Zoenend ging ik boven op Harry liggen en maakte ook zijn knoop los waarna ik zijn broek openritste en zijn broek uittrok. Ik gooide ook zijn broek op de grond.
Nu was de bobbel in zijn zwarte boxershort nog duidelijker te zien en een giechel ontsnapte uit mijn mond. Ik zag hoe Harry begon te blozen.
”Thats not funny!” Hij greep me bij mijn heupen en rolde boven op mij.
Lachend keken we elkaar aan en zijn hoofd kwam dichterbij. Ik pakte hem bij zijn nek vast en zoende hem vol op zijn mond.
We zoenden steeds heviger en hij maakte snel mijn bh los. Nu hadden we alleen nog maar ons ondergoed aan.
Harry ging langzaam met zijn hand in mijn slipje.
Mijn hart begon steeds sneller te kloppen.
Zou hij weten dat dit pas mijn eerste keer zou zijn? Wat zou hij ervan denken? Zou dit ook zijn eerste keer zijn? Nee, natuurlijk niet, we hebben het hier over Harry Styles. De jongen met zoveel mooie meisjes achter hem aan.
Misschien was ik ook wel één van die meisjes voor hem. Van die meisjes waarmee hij het bed had gedeeld voor één nacht en hun namen niet eens eer wist.
Ik voelde een brok in mijn keel.
Ik haalde langzaam Harry’s hand uit mijn slipje en ging met mijn rug naar hem toe liggen. Ik trok mijn armen op zodat mijn handen bij mijn wang lagen.
Ik voelde hoe Harry op het bed ging zitten en hoe hij langzaam zijn hand mijn kant op bewoog. Niet lang daarna voelde ik hoe hij met zijn vingers mijn haar uit mijn gezicht trok.
“I-I am sorry Amelie.”
Ik hoorde het schuldgevoel in Harry’s stem en voelde mezelf schuldig.
Ik draaide me langzaam om en keek omhoog in Harry’s prachtige groene ogen.
“Waarom zeg je sorry tegen mij? Jij hebt niks verkeerds gedaan.”
“Jawel, ik dacht dat jij het ook wilde. Het spijt me echt heel erg.”
Hij sloeg zijn ogen neer.
Ik ging ook op het bed zitten, ging met mijn vingers naar zijn kin en duwde die omhoog zodat hij me recht in mijn ogen aankeek.
“Dat is het niet Harry.”
“Wat dan?” Hij keek me vragend aan.
Ik aarzelde even.
“Je kan me alles vertellen Amelie, als je het niet wil kan je dat me ook vertellen. Ik zou nooit iets willen doen waardoor ik jou zou kunnen kwetsen.”
Harry was zo een special jongen. Dat zag je in zijn ogen, hoe hij naar mij keek was zo anders… Zo… zo lief, zo mooi, net of hij bang was om me aan te raken, net of ik dan zou breken net als een porselein beeldje.
Ik haalde diep adem.
“Dit is mijn eerste keer Harry…” zei ik onzeker.
“En… en ik wil gewoon dat het bijzonder is. Dat ik niet één van die meisjes voor je ben waarmee je eerder het bed hebt gedeeld en waarvan je de namen niet eens meer weet…” Nu was het mijn beurt om mijn ogen neer te slaan.
Ik hoorde een klein grinnik uit Harry’s mond ontsnappen.
Ik keek hem vragend aan.
Nu begon hij nog een keer te lachen, nu wat langer dan de vorige keer.
Ik trok een wenkbrauw omhoog.
Hij nam mijn gezicht tussen zijn handen en keek me voor een paar seconden in mijn ogen aan.
“Hoe kun je dat denken Amelie. Jij bent mijn leven, jij bent mijn alles. Ik kan me een leven zonder jou niet voorstellen. Hoe kun je jezelf vergelijken met al die meisjes waarmee ik het bed heb gedeeld. En dit is ook de eerste keer voor mijn…”
Ik keek hem vragend aan.
“Maar je zei net-”
Harry liet me mijn zin niet afmaken.
“Ja, ik zei net dat ik het bed met andere meisjes had gedeeld maar dat was niks. Dat was niet omdat ik verliefd op ze was of ze leuk vond. Maar dit wordt voor mij ook mijn eerste keer, eerste keer seks waarbij ik echt iets voel voor een meisje.”
De tranen achter mijn ogen begonnen te prikkelen. Harry was de jongen van mijn dromen. Nu wist ik het zeker. Ik wist dat hij het meende.
“En dit heb ik nog nooit eerder tegen een meisje gezegd maar ik hou van je Amelie, ik hou ziels veel van je.”
“Ik ook van jou Harry Edward Styles,” fluisterde ik.
Ik boog me naar hem toe en kuste zijn lippen, waar net zulke mooie woorden uit ontsnapten.

Alleen de mensen die op dit hoofdstuk reageren krijgen een melding voor het volgende hoofdstuk!


Reacties:

1 2

5soske
5soske zei op 10 okt 2014 - 18:38:
AWW snel verder!!


Ashley1D zei op 13 aug 2014 - 20:48:
Aaahww Verder!!


lovelouis
lovelouis zei op 11 maart 2014 - 23:48:
Leukk


1Dtjetanya zei op 20 dec 2013 - 23:28:
Ahwwwwww!! Echt leuk!


Ims
Ims zei op 14 dec 2013 - 13:32:
aaaaaawwwwhhhhhhh

heel snel verder gaan jij!!!