Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » all about us... » Hoofdstuk 18

all about us...

6 jan 2014 - 20:46

281

0

256



Hoofdstuk 18

Heeey! Eindelijk een hoofdstuk van all about us. Deze en het volgende hoofdstuk vind ik zelf niet zo speciaal. Dit hoofdstuk is vrij kort. Daarom post ik meteen nog een hoofdstuk. Veel leesplezier xx

Harry styles pov:

Ik voel me schuldig tegenover Madison. Ik ben net boos weggelopen toen ze me vertelde dat ze merkte dat er iets met Emma was. Ik heb haar nu waarschijnlijk het idee gegeven dat ik boos op haar ben maar dat is helemaal niet zo. Ik ben boos op mezelf. Misschien moet ik even mijn excuses gaan aanbieden. Als ik de keuken binnenkom staat Madison nog steeds op de plaats waar ik haar achtergelaten heb. Ze staat er een beetje verloren bij. Ik zeg sorry tegen haar voor mijn reactie. Ik stel voor om even naar boven te gaan dan kunnen we het er met elkaar even rustig praten.

*een tijdje later*

Het was een best wel heftig gesprek met Madison. We hebben afgesproken dat we de komende dagen extra op Emma gaan letten, na die paar dagen gaan we het er met de jongens, Daniëlle, Perrie en Eleanor over hebben. We lopen naar beneden waar iedereen zich inmiddels in de woonkamer heeft verzameld. Madison ploft bij Niall neer en ik til Emma op mijn schoot. Ik geef haar een zacht kusje in haar nek. Ze kijkt me kort aan en draait zich dan weer met haar gezicht richting de rest. De meiden gaan vanmiddag shoppen, Sam en Evan gaan met ons mee vanavond en Gemma komt op Sofia passen. Het gaat trouwens steeds beter met haar. Ze maakt echt grote stappen in haar herstel. Misschien geeft dit wat positieve energie. De meiden staan op om zich klaar te gaan maken. Die zien we de komende twee uur niet meer terug. Samen met de jongens kijken we een film. Het duurt nog wel even voordat wij ons moeten en kunnen gaan klaarmaken.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.