Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » all about us... » Hoofdstuk 19

all about us...

6 jan 2014 - 20:48

628

2

398



Hoofdstuk 19

Heee! Het hoofdstuk dat ik beloofde om meteen erop te zetten. Veel leesplezier xx

Emma Roberts pov:

Als iedereen klaar is om te gaan shoppen lopen we nog even naar de woonkamer. Ik loop naar Harry en geef hem een kus. Dan lopen we met z'n allen naar de voordeur. Paul had twee auto's voor ons geregeld die ons zouden brengen en weer ophalen als we klaar waren en doorbrengen naar het concert van vanavond. Ik stap samen met Daniëlle en Madison in een auto. En Eleanor en Perrie stappen samen in een auto. Als we na eventjes rijden in het centrum van Londen zijn besluiten we om eerst even bij de Louis Vuitton winkel binnen te gaan. Madison, Daniëlle en ik vonden dat we dringend een nieuwe tas konden gebruiken. Als we bijna alle leuke winkels van Londen hebben gehad en zoveel tassen hebben dat we ze niet meer kunnen dragen besluiten we Paul op te bellen. We geven door waar we zijn en even later komen er twee zwarte geblindeerde auto's aanrijden. Met de drukte van fans is het vandaag wel mee gevallen. We gaan eerst nog even langs huis wat inmiddels gewoon "ons" huis is geworden zodat we ons kunnen omkleden en de vele tassen kunnen achterlaten. Als ik voor mijn kledingkast sta, sta ik voor een moeilijke keuze. Ik wil het liefst een jurkje aan, maar dan wel een die al mijn snijwonden verbergt. Na lang zoeken heb ik uiteindelijk wat gevonden. Een zwart casual jurkje met lange mouwen en dat lang genoeg is om de "krassen" op mijn bovenbeen te verbergen. Ik haal nog een paar schoenen uit mijn inloopkast en loop naar beneden. Daar wissel ik mijn oude tas in voor de nieuwe Louis Vuitton en ben ik klaar om te gaan. Vrij snel komt de rest ook naar beneden. Iedereen ziet er leuk uit. Snel geef ik Sofia nog een kusje, dat gaat wel goed komen Gemma is zo lief. Dan lopen we met z'n vijven naar buiten. Ik stap in een van de auto's samen met Eleanor en Danielle. Madison en Perrie stappen in de andere auto. Dan start de chauffeur de motor en gaan we op weg naar het concert. Het is niet ver rijden dus we zijn er zo. De auto's rijden tot binnen zodat we veilig kunnen uitstappen zonder dat de fans het zien. Paul staat ons al op te wachten. We volgen Paul naar de kleedkamer van de jongens. De jongens zijn nog druk bezig met zich klaarmaken voor de show. Sam en Evan zijn er ook. Ze zitten op de bank. Ik zet me naast Sam neer en al snel volgt de rest mijn voorbeeld. We hebben het over van alles en nog wat. Af en toe valt een van de jongens eventjes in, in het gesprek om daarna weer vrij snel verder toe moeten met waar ze eigenlijk mee bezig waren. Als ze dan eindelijk klaar zijn lopen Sam en Evan naar de zaal. Voor hun is plaats. Wij bekijken de show deze keer vanaf backstage. Als ze hun laatste liedje aan het zingen zijn besef ik dat ik de hele show met een glimlach heb gekeken.
Ik kijk naar Harry, mijn liefje, mijn alles. Hij staat daar met zo veel enthousiasme te zingen. Als ze klaar zijn met het laatste liedje bedanken ze hun fans en lopen het podium af. Harry komt meteen naar me toe lopen. Hij geeft me een kus en ik kus hem terug. Dan lopen we samen hand in hand naar de kleedkamer.

Inmiddels zijn we weer thuis en lig ik samen met Harry in bed. Hij heeft zijn gespierde armen om me heen geslagen en trekt me dichter tegen zich aan. Dit voelt zo vertrouwd. In de armen van Harry voel ik me veilig. Ik sluit mijn ogen en val langzaam in slaap.


Reacties:


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 7 jan 2014 - 16:19:
Leuk!! X


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 6 jan 2014 - 23:41:
melding !!