Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » schuldig » hoofdstuk 28

schuldig

31 maart 2014 - 15:10

548

5

278



hoofdstuk 28

ik ga weer verder schrijven ! ik weet dat ik vaak dingen beloof enzo haha en ik beloof daarom nu ook niets maar ik ben van plan hier aan verder te gaan en voorlopig zit het eind er nog niet in!

Mady POV
Ik bedank en betaal de taxi-chauffeur en stap uit. Ik neem een diepe hap adem en loop de oprit van het grote huis op. Even twijfel ik maar toch bel ik aan. Het kan zijn dat Louis een nieuwe vriendin heeft, maar Anne is en blijft mijn dochtertje dus langskomen kan geen kwaad toch? Met een diepe zucht druk ik op de bel, een paar seconden later word de deur open gedaan door Liam. Met grote ogen en open mond kijkt hij me aan. Een kreet verlaat zijn mond.
‘Ik word gek’
‘ik word gek’, blijft hij herhalen. In shock blijf ik staan, ik zou niet weten wat ik nu zou moeten doen. Na een tijdje komen Harry en een meisje de gang in gerent. Het meisje lacht vriendelijk naar me en Harry slaat zijn hand voor zijn mond. Dan kijkt het meisje van Harry naar Liam en naar mij.
‘halooo, moeten we haar niet binnen laten ofzo?’, zegt het meisje dan. Niemand antwoord, maar een slaperige Anne komt de gang in gelopen. Een grote glimlach komt op haar gezicht en ze rent naar me toe ‘Mamaaaaaaaa’ roept ze heel hard. Ook het meisje kijkt me nu heel erg verbaasd aan. Ik glimlach naar mijn dochter en til haar op.
‘hey lieverdje,’ is het eerste wat ik in deze tien minuten zeg.

Louis POV
‘Mamaaaaaa’ hoor ik de stem van Anne door het hele huis gaan. Gelijk schieten de tranen in mijn ogen. Ik sta op en loop naar de gang waar het geluid vandaan kwam.
‘Anne tegen wie zeg j….’ verder kom ik niet. Mijn mond valt open en ik knipper een paar keer met mijn ogen.
‘Louis,’ zegt haar schorre stem zachtjes en gebroken. Ik wrijf in mijn ogen en schud met mijn hoofd. Dit kan niet, dit kan niet. Ik word gek.
‘Louis, ik ben het echt. Lieverd ik ben niet dood, ik heb mijn eigen begrafenis gezien,’ zegt ze huilend. Geschrokken kijk ik op. Ze zet Anne op de grond en loop naar me toe, voorzichtig legt ze haar hand op mijn wang. Ik glimlach en omhels haar. Haar zachte huid raakt de mijne en een warm gevoel gaat door me heen.

Maddy POV
We zitten met z’n allen in de woonkamer, allemaal nog een beetje in shock. Anne zit op mijn schoot een beetje met mijn haar te spelen.
‘dus hoe gaat het met jullie?’
‘nu geweldig,’ zegt Louis, die niet is gestopt met naar me kijken.
‘Lieverd, was is er allemaal met jou gebeurd? Je hebt een blauw oog en je haar is wat vet’ zegt louis terwijl hij naast me komt zitten en voorzichtig mijn zijn hand over mijn oog wrijft.
‘ik ben door Remco uit het ziekenhuis ontvoerd, en hij heeft jullie verteld dat ik dood ben. Toen heeft hij me meegenomen naar een prostitutie gebouw, waar ik moest werken. Dat gebouw is ontdekt door de politie en nu ben ik vrij. Louis kijkt me met grote ogen aan.
‘je hebt daar gewerkt?’ vraagt hij ongelovig.
‘Ik had geen keuze Louis, ze dwongen me’
‘dat begrijp ik lieverd, dat begrijp ik’ zegt hij terwijl hij me weer in een knuffel trekt. Ik ruik zijn heerlijke aftershave en voel zijn sterke armen me stevig tegen zich aandrukken.
Ik ben terug
En ik ga niet meer weg


Reacties:


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 1 april 2014 - 17:34:
OMG EN JE ZEGT ME NIET EVEN DAT JE WEER BENT BEGONNNEN!!!!!!!
DIT IS ZO OMG!
IK.... AAAAHHH!!!
ik draai een beetje door


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 1 april 2014 - 9:25:
WHOOOP IK HEB ZO LANG GEWACHT OOHMYGOSH MELDING ! ALLES !!!!!!!!!!!!!!


XxAmyxX zei op 31 maart 2014 - 19:07:
Omg, eindelijk. Eindelijk is t terug. I'm very happy now. Maar mijn ouders niet... Misschien kwam het door gegil en gespring overlast, maar goed.

YEAH


Nadja
Nadja zei op 31 maart 2014 - 18:06:
Me 2 ! Meldinggg xxxjessss


1Dzayn
1Dzayn zei op 31 maart 2014 - 15:51:
YES YES YES YES YES YES YES THE STORY IS BACK SHE IS BACK IM SO HAPPY WOOOOOO